28 / 04 / 2024

Head Ofis fiyatları ne kadar?

Head Ofis fiyatları ne kadar?

Firma: Setra Group

Proje: Head Ofis

İlk bloğunda yer alan ofislerin teslimlerinin bu ay içerisinde yapılması planlanan Head Ofis fiyatları ne kadar sorusuna cevap olarak metrekare birim fiyat 3 bin dolardan başlangıç gösteriyor deniliyor...



İçerisinde; kat bahçeleri, kapalı otopark, açık misafir otoparkları yer alan Head Ofis fiyatları ne kadar sorusuna ofislerin fiyatları metrekare bazında belirlendi deniliyor. Proje, İstanbul Ataşehir'de yükseliyor. 


Ödemelerde banka kredisi kullanılan Ataşehir Head Ofis projesi 30 ofisten meydana geliyor. Projede yer alan ofislerin satış sürecine devam ediliyor. 


11. kat itibariyle ofislerin adalar ve deniz manzarasına hakim konumlandığı Head Ofis fiyatları ne kadar sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. Proje,  Setra Group  imzası taşıyor. 


Head Ofis fiyatları ne kadar?


13 ve 23 katlı 2 bloktan meydana gelen Head Ofis Ataşehir projesinde yer alan ofislerin alanları 300 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


İkinci bloğunda yer alan ofislerin 2015 yılının Mart ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülen Head Ofis fiyatları ne kadar sorusuna metrekaresi 3 bin dolardan başlıyor yanıtı veriliyor. 


Head Ofis Ataşehir iletişim bilgisi

Telefon: 0216 484 0 484

Web: www.headofis.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön