02 / 05 / 2024

dap yapı ağaoğlunumu satın aldı

dap yapı ağaoğlunumu satın aldı

DAP Yapı, 28.04.2015 tarihinde, temsili bir oranla projede kalmaya devam eden Eltes İnşaat Tesisat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi hisselerinin %100’ünü satın alarak bünyesine kattı.

Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Ağaoğlu Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

DAP Yapı Ayazağa projesi yıl içinde başlıyor!

Pandemiye rağmen yatırımlarına devam eden DAP Yapı sene sonunda yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Ayazağa'da 3.1 milyarlık projenin hayata geçirileceğini dile getirdi.

Sena Ağaoğlu, Ali Ağaoğlu'nun 30 milyon dolarlık adasında tatil yapıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı'nun kızı Sena Ağaoğlu ve eşi Koray Kırcal Ali Ağaoğlu'nun beş yıl önce 30 milyon dolara satın aldığı Marmaris'te bulunan Çiftlik Adası'nda tatil yapıyor.

Ağaoğlu'na "yüksek derecede yatırım yapılabilir" notu!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nu yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi...

Ağaoğlu Maslak 1453'te Atatürk heykelinin açılışı yapıldı!

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan Maslak 1453 projesinde Atatürk heykelinin açılışı yapıldı. Ali Ağaoğlu açılışa sevgilisi Duygu Su Gülpınar’la katıldı.

Ağaoğlu ve ERA işbirliğinde ilk satış yapıldı!

ERA Türkiye, geçen ay Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Ağaoğlu ve ERA Türkiye işbirliği sonrası, Ağaoğlu projelerinin ERA Türkiye üzerinden gerçekleşen ilk satışı yapıldı.

DAP Yapı, Adam Kule projesini satışa çıkardı!

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından DAP Yapı, İstanbul Dragos'ta geliştirdiği ‘Adam Kule'yi satışa çıkardı. Projenin yüzde 47'sini satış öncesi satıldı.

DAP Yapı, Adam Kule'yi satışa çıkardı!

DAP Yapı, insan formunda inşa ettiği Adam Kule'yi satışa çıkardı. Şimdiden yüzde 47'sini sattıklarını söyleyen DAP Yapı'nın patronu Yılmaz, "Durmak yok, 'Adam' gibi projelerle yola devam" dedi

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yapılanma süreci netleşti!

Ağaoğlu'nda ikinci kuşak öne çıktı Son aylardaki yönetici transferleri ile dikkat çeken Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun bu stratejisinin perdesi aralandı. Grubun yapılanma süreci netlik kazandı.

JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na yatırım yapılabilir notu verdi!

Japon Kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun inşaat firması Akdeniz İnşaat’a “yüksek derecede yatırım yapılabilir” notu verdi.

JCR’dan Ağaoğlu'na 'yüksek derecede yatırım yapılabilir' notu!

Japon Kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun inşaat firması Akdeniz İnşaat’a “yüksek derecede yatırım yapılabilir” notu verdi. JCR raporunda notların ülke tavanı olduğuna dikkat çekti.

Rotana ve DAP Yapı İstanbul'da 2 yeni otel açacak!

Ortadoğu'nun en güçlü otel zincirlerinden Rotana, Dap Yapı işbirliğiyle İstanbul'da iki yeni otel açmaya hazırlanıyor. Otellerin açılışıyla birlikte Rotana, 318 odayı portföyüne ekleyecek.

DAP Yapı Eltes İnşaat'ı satın aldı!

DAP Yapı, Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Eltes İnşaat Tesisat Sanayi ve Ticaret A.Ş’yi satın aldı. Dap Yapı, İstanbul Kartal’da inşa ettiği gayrimenkul projesinde Eltes ile ortak olarak yola çıkmıştı.

dap yapı ağaoğlunumu satın aldı Haberi

dap yapı ağaoğlunumu satın aldı

DAP Yapı, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Kartal’daki denize sıfır 60 dönümlük arsası için Aralık 2012’de yaptığı ihale sonucunda Eltes ile başladığı ortaklığı satın alma ile sonuçlandırdı.


Aralık 2012’de yapılan ihaleyi 1 milyar 335 milyon liralık hasılat taahhüdü ile en yüksek teklifi veren DAP Yapı-Eltes ortaklığı ihaleyi kazanmıştı. İstMarina projesi için el sıkışan Ağaoğlu ve DAP Yapı’nın ihale için başlayan ortaklık yapısı kısa süre sonra değişmişti. Daha önce geliştirdiği “My” konseptli projeleriyle tanınan ve Kartal’daki projede yüzde 51 hak sahibi olan Ağaoğlu şirketlerinden Eltes İnşaat’ın payı yüzde 0.50’ye düşmüş, DAP Yapı’nın payı yüzde 99.50’ye çıkmıştı.


DAP Yapı, 28.04.2015 tarihinde, temsili bir oranla projede kalmaya devam eden Eltes İnşaat Tesisat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi hisselerinin %100’ünü satın alarak bünyesine kattı.


DAP Holding...