05 / 05 / 2024

dap yapı arsa ihalesi

dap yapı arsa ihalesi

Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Eltes İnşaat Tesisat Sanayi ve Ticaret A.Ş, Dap Yapı'ya satıldı. Dap Yapı, Kartal'daki denize sıfır 60 dönümlük arsa için Aralık 20I2'de yaptığı ihale sonuçlandı.

DAP Yapı'dan 5 yılda 13 milyar liralık yatırım!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. Ziya Yılmaz, “Beykoz ve Pendik’te de arsa stoğumuz bulunuyor. İstanbul ve İzmir’de 700 bin metrekarenin üzerinde arsa geliştirdik” dedi. 

Emlak Konut Çekmeköy ihalesini DAP Yapı kazandı!

Toplam arsa alanı 155 bin 56 metrekare, toplam inşaat alanı 87 bin 509 metrekare olan Emlak Konut Çekmeköy Taşdelen arsa ihalesini 355 milyon 552 bin TL teklifle DAP Yapı kazandı...

Dap Yapı İstmarina'da tarihi fırsat!

Toplam 1.611 birimden Dap Yapı İstmarina projesi 64 bin 502 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Dap Yapı İstmarina'da tarihi fırsat kampanyası başladı.

Galatasaray Riva arazisine en yüksek teklif DAP Yapı'dan!

Emlak Konut İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu bugün gerçekleştirildi. İhalede en yüksek teklifi 1 milyar TL ile DAP Yapı'nın sahip olduğu Eltes İnşaat verdi.

Dap Yapı Acıbadem projesinde konut sayısı 319 oldu!

Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında inşa edilecek olan Dap Yapı Acıbadem projesinde 319 konut ve 47 ticari ünitenin tadilat yapı ruhsatı alındı.

Dap Yapı Teras Kule Konutları nerede?

Toplam 16 bin metrekare arsa alana yayılan proje 2 blok halinde bulunuyor. Proje Dap Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Dap Yapı Teras Kule Konutları nerede?

Kartal Teras Kule Dap Yapı satılık!

Kartal Teras Kule Dap Yapı satılık daireler 16 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek. Yakın zamanda satışa çıkacak proje E-5 otoyolu üzerinde bulunuyor.

Dap Yapı Teras Kule nerede?

Yaklaşık 16 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek Teras Kule Residence'de 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki Dap Yapı Teras Kule nerede?

Dap Yapı Acıbadem projesine ruhsat çıktı!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında Hava Lojmanları'na inşa edilecek Dap Yapı'nın Acıbadem projesine ruhsat çıktı. Projede kapsamında 307 konut ve 48 ticari ünite yer alacak.

Acıbadem Dap Yapı Projesi nerede?

Dap Yapı Acıbadem Projesi'nde çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Ön talep toplayan proje 17 bin 237 metrekare arsa üzerinde yükselecek. Peki Acıbadem Dap Yapı Projesi nerede?

Dap Yapı Acıbadem projesi!

Dap Yapı Acıbadem projesi 17 bin 237 metrekare arsa üzerinde Dap Yapı imzası ve Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek.

Dap Yapı Validebağ Projesi nerede?

Dap Yapı Validebağ Projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilecek. Proje 17 bin 237 metrekare arsa üzerinde yükselecek. Peki Dap Yapı Validebağ Projesi nerede?

DAP Yapı İstmarina Kartal adres bilgileri!

DAP Yapı İstmarina Kartal adres bilgileri kapsamında proje, İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da Ankara Caddesi üzerinde bulunuyor. Proje 62 bin 75 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

dap yapı arsa ihalesi Haberi

dap yapı arsa ihalesi

İhale sonucunda Eltes ile başladığı ortaklığı satın alma ile sonuçlandırdı. İhaleyi 1 milyar 335 milyon liralık hasılat taahhüdü ile en yüksek teklifi veren DAP Yapı-Eltes ortaklığı ihaleyi kazanmıştı. İstMarina projesi için el sıkışan Ağaoğlu ve Dap Yapı'nm, ihale için başlayan ortaklık yapısı kısa süre sonra değişmişti. Dap Yapı Eltes'in paylarını alarak devam etmişti. 


Konuyla ilgili konuşan Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Dap Yapı, Yüzyıl İnşaat, Dap Yapı'dan sonra Eltes İnşaatı da holding çatısı altına kattıklarını belirterek, firmanın sektör için önemli olduğunu vurguladı. Yılmaz, "Ağaoğlu'ndan devraldık. Genel olarak ihalelere girmek amacıyla bünyemizde yer alacak" dedi. 


1981 yılında kurulan Eltes İnşaat, 2006 yılında Ağaoğlu tarafından satın alındı. Eltes'in, toplu konutlar, ticaret ve iş merkezleri, tatil köyleri ve oteller yapımında uzmanlığı bulunuyor....