02 / 05 / 2024

DAP Yapı gayrimenkul ödülleri

DAP Yapı gayrimenkul ödülleri

Dap Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında yer alan ‘European Property Awards’ tarafından 9 ödüle layık görüldü.

DAP Yapı, Avrupa'dan dokuz ödülle döndü!

DAP Yapı, Avrupa'nın prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen 'European Property Awards' tarafından 9 ödüle layık görüldü.

DAP Yapı, gayrimenkulün ‘en itibarlı markası’ ödülünü aldı!

Halk oyları ile belirlenen ve bu sene 10’uncusu düzenlenen “The ONE Awards”te ‘Yılın En İtibarlı Markası’ ödülü; geçen yıl olduğu gibi bu yıl da DAP Yapı’nın oldu. 

Karadeniz Dap Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Dap Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Hakkı Karadeniz tarafından kuruldu.

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

DAP Yapı 5 bin konutluk 5 yeni projeye başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe de talepler değişti. Bir dönem deprem kriterleri ön plandayken artık sağlık kriterlerinin öne çıktığından bahseden DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Sağlıklı ev konseptinin ilk örneğini Çekmeköy’deki Ormanköy projemizde hayata geçiriyoruz'' dedi.

DAP Yapı’nın Almanya’daki fuara özel kampanyaları büyük ilgi gördü!

8 Şubat’ta Almanya’nın Düsseldorf kentinde başlayan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda boy gösteren Dap Yapı yoğun ilgi ile karşılaştı...

DAP Yapı'dan peşinatsız ödeme planı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı, Teras Kule ve DAP İzmir için yeni bir fırsat kapısı açtı. Projeden daire sahibi olmak isteyenlere peşinatsız, ara ödemesiz, azalan taksitlerle ödeme planı sunuluyor.

DAP Yapı 6 projesiyle konut kampanyasına destek verdi!

Gayrimenkul sektörünün güçlü ve köklü markalarından DAP Yapı, “Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” kampanyasına destek verdi. 

DAP YAPI basın toplantısı 12 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşu DAP Yapı, 2017 yılı değerlendirmesi ve 2018 yılı hedeflerini konuşmak üzere basın toplantısı düzenliyor.

DAP Yapı, İzmir vizyonunu ve hedeflerini açıkladı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında olan DAP Yapı, 25-26 Ekim tarihlerinde İzmir’de yapılan Ege Ekonomik Forumu’nun stratejik partneri oldu. 

Dap Yapı'dan yüzde 25 indirim kampanyası!

Gayrimenkul sektöründe hareketliliği sürdürmek için şimdi de çadır indirimleri başladı. Dap Yapı'dan yüzde 25 indirim kampanyası ile daire sahibi olabilmek çok kolay.

DAP Yapı, Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı’nda yatırımcılarla buluştu!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından olan ve gerçekleştirdiği projelerle isminden söz ettiren DAP Yapı, Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı’nda yatırımcılar ile buluştu.

Dap Yapı Vazo Kule'de teslimler başladı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı tarafından Maltepe Dragos’ta inşa edilen Vazo Kule’de konut ve ofislerin teslimine başlandı. Yüzde 40’ı teslim edilen Vazo Kule, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

DAP Yapı İstMarina Ofis basın toplantısı 27 Kasım'da!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından DAP Yapı, İstanbul’un farklı bölgelerinde mimariye farklı bir boyut getiren çok sayıda iş ve yaşam alanlarına imza atıyor.

DAP Yapı gayrimenkul ödülleri Haberi

DAP Yapı gayrimenkul ödülleri

Dap Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında yer alan ‘European Property Awards’ tarafından 9 ödüle layık görüldü. Geçen yıl 15 ödülle törende rekor kıran Dap Yapı, son üç yılda 33 ödül kazanmış oldu. Dap Yapı’nın ödül alan projelerinden İstmarina ve Burgu Kule ise dünyanın en iyisi olmak için aday gösterildi.


Property Awards tarafından Londra’da düzenlenen törende yeni projesi Adam Kule ve Dalga kule ‘Çoklu Rezidans Mimarisi’,  2014-2015 yılında Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi seçilen İstMarina ‘En İyi Ticari Arsa Geliştirme’ ve ‘Karma Kullanım Geliştirme’, Vazo Kule ‘Yüksek Bina Geliştirme (Konut)’, Burgu Kule ise ‘En İyi Otel Mimarisi’ ve ‘Karma Kullanım Geliştirme’ alanlarında ödüle layık görüldü. Dap Yapı, DAP Vadisi projesiyle ‘Pazarlama Geliştirme’, A Ofis projesiyle ‘Ofis Geliştirme’ kategorilerinde...