10 / 05 / 2024

dap yapı ışık

dap yapı ışık

Orjinal mimari anlayışıyla ve standart dışı tasarımlara sahip binalar inşa eden Dap Yapı, dış cephelere eklediği “ ışıklandırma ” fonksiyonuyla sektörde yeni bir dönem başlattı...

DAP Yapı Ayazağa projesi yıl içinde başlıyor!

Pandemiye rağmen yatırımlarına devam eden DAP Yapı sene sonunda yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Ayazağa'da 3.1 milyarlık projenin hayata geçirileceğini dile getirdi.

DAP Yapı 5 bin konutluk 5 yeni projeye başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe de talepler değişti. Bir dönem deprem kriterleri ön plandayken artık sağlık kriterlerinin öne çıktığından bahseden DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Sağlıklı ev konseptinin ilk örneğini Çekmeköy’deki Ormanköy projemizde hayata geçiriyoruz'' dedi.

DAP Yapı’nın Almanya’daki fuara özel kampanyaları büyük ilgi gördü!

8 Şubat’ta Almanya’nın Düsseldorf kentinde başlayan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda boy gösteren Dap Yapı yoğun ilgi ile karşılaştı...

Dap Yapı büyük yeni yıl fırsatı!

Dap Yapı büyük yeni yıl fırsatı detayları haberimizde yer alıyor. Kampanyada konut fiyatları 370 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

DAP Yapı'dan 5 yılda 13 milyar liralık yatırım!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. Ziya Yılmaz, “Beykoz ve Pendik’te de arsa stoğumuz bulunuyor. İstanbul ve İzmir’de 700 bin metrekarenin üzerinde arsa geliştirdik” dedi. 

DAP Yapı Nişantaşı projesin imar planı askıda!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü’nün 26 dönümlük arazisinin imar planı askıya çıkarıldı. DAP Yapı tarafından proje geliştirilecek arazi üzerinde konutlar için 10, ticari alanlar için 5 kat sınırı getirildi.

Dap Yapı 5 yılda 13 milyar TL'lik yatırım yapacak!

Sene başından bu yana Nişantaşı ve Çekmeköy’de olmak üzere iki büyük arazinin ihalesini kazanan Dap Yapı’nın patronu Dr. Ziya Yılmaz, “Dönem durulacak dönem değil. 5 yılda 13 milyar TL’lik proje geliştireceğiz” dedi.

DAP Yapı 6 projesiyle konut kampanyasına destek verdi!

Gayrimenkul sektörünün güçlü ve köklü markalarından DAP Yapı, “Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” kampanyasına destek verdi. 

Dap Yapı İzmir Projesi'nde vade farksız senetli ödemede son gün 19 Aralık!

Dap Yapı İzmir projesi toplam 707 konuttan oluşuyor. Dap İzmir projesinde topraktan satışta vade farksız senetle ödeme için son gün 19 Aralık...

DAP YAPI basın toplantısı 12 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşu DAP Yapı, 2017 yılı değerlendirmesi ve 2018 yılı hedeflerini konuşmak üzere basın toplantısı düzenliyor.

Dap Yapı İzmir Projesi'ne yoğun ilgi! 199 bin TL'ye!

Dap Yapı'nın İzmir Bornova'da hayata geçirdiği Dap İzmir projesinde aylık 2 bin 300 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. Projede yoğun ilgi nedeniyle yeni konutlar satışa açıldı...

Dap Yapı İzmir Projesi fiyatları!

Dap Yapı İzmir Projesi fiyatları minimum 199 bin TL'den başlıyor. Aylık 2 bin 300 TL taksitle konut sahibi olunabilen Dap İzmir projesi iki blok olarak yükseliyor...

Dap Yapı İzmir ev fiyatları!

Toplam 707 daireye yer verilen Dap Yapı İzmir ev fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Proje aylık 2 bin 300 TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olabilmek mümkün.

dap yapı ışık Haberi

dap yapı ışık

Anadolu yakasındaki kulelerini, Boğaziçi Köprüsü’nden aldığı ilhamla ışıklandıran şirket, bu uygulamayla sektöre bir yenilik daha kazandırdı.

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz: 

Ülkemizin gündüzü de gecesi de güzel olsun

“Yurt dışından gelen misafirlerimi Boğaz’da yemeğe götürdüğümde, onları Köprü’yü görebilecekleri şekilde oturtup manzaranın büyüsüne kapılmalarını keyifle izliyordum. Aynı görselliği kendi binalarımıza da uygulamak istedim. Artık sadece gündüz değil, gece karanlığında da ışıl ışıl parlayan projelerimizin, bölgenin silüetine katma değer sağlayacağını düşünüyorum. Ülkemizin gündüzü de gecesi de güzel olsun.”

Ödüllü projelere ışıktan taçlar

Dap Yapı’nın Anadolu yakasında inşa ettiği Dragos Royal Towers, Royal Center, Dalga, Burgu, Tango ve Vazo Kule projeleri isimlerinden de anlaşılacağı gibi farklı mimarilerle hayata geçiriliyor. Yalnız ülke içinde değil yurt dışında da tanınıyor ve ödüle layık görülüyor. 



İngiltere’de, Avrupa’nın en iyi...