06 / 05 / 2024

dap yapı ne ödülü aldı

dap yapı ne ödülü aldı

DAP Yapı, Avrupa'nın prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen 'European Property Avvards' tarafından 9 ödüle layık görüldü.

DAP Yapı Pendik projesinde son durum ne? Dev proje için son dakika açıklaması geldi!

Polisan Holding, DAP Yapı- DOP Yapı Ortak Girişim ile hayata geçirilecek Pendik projesindeki son durumu paylaştı. İşte DAP Yapı Pendik projesindeki son durum...

DAP Yapı 5 bin konutluk 5 yeni projeye başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe de talepler değişti. Bir dönem deprem kriterleri ön plandayken artık sağlık kriterlerinin öne çıktığından bahseden DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Sağlıklı ev konseptinin ilk örneğini Çekmeköy’deki Ormanköy projemizde hayata geçiriyoruz'' dedi.

Dap Yapı, Ege Rallisi'ne sponsor oldu!

Dap Yapı, Ege Otomobil Sporları Kulubü tarafından düzenlenen Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ilk ayağı 29. Ege Rallisi'nin seyirci özel etabının sponsoru oldu...

Dap Yapı'dan ilklerin kampanyası!

Bugüne kadar gerçekleştirdiği sıra dışı ve öncü projelerle ilkleri hayata geçiren DAP Yapı, yıl biterken tarihi bir kampanya başlattı. 

Dap Yapı İzmir teslimleri ne zaman?

Dap Yapı İzmir projesinde fiyatlar 259 bin TL'den başlıyor. Peki Dap Yapı İzmir teslimleri ne zaman?

Dap Yapı İzmir Projesi'ne yoğun ilgi! 199 bin TL'ye!

Dap Yapı'nın İzmir Bornova'da hayata geçirdiği Dap İzmir projesinde aylık 2 bin 300 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. Projede yoğun ilgi nedeniyle yeni konutlar satışa açıldı...

İzmir Dap Yapı Konutları teslim tarihi!

Dap Yapı'nın İzmir Bornova'da hayata geçirdiği projede fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor. İzmir Dap Yapı Konutları teslim tarihi ne zaman?

DAP Yapı İstmarina Rezidans fiyatları ne kadar?

Kartal İstmarina Rezidans projesi "Hemen teslim, hemen taşın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki DAP Yapı İstmarina Rezidans fiyatları ne kadar?

Validebağ Konakları DAP Yapı ne zaman teslim?

DAp Yapı imzası taşıyan Validebağ Konakları 368 daire ve ticari ünitelerden oluşuyor. Peki Validebağ Konakları DAP Yapı ne zaman teslim?

Validebağ Konakları Dap Yapı dükkan fiyatları!

Toplam 368 daire ve ticari birimlerden meydana gelen Altunizade Validebağ Konakları'nda ev fiyatları 598 bin lira ile 6 milyon 353 bin lira arasında değişiyor. Peki Validebağ Konakları Dap Yapı dükkan fiyatları ne kadar?

Dap Yapı'dan kaçırılmayacak kampanya!

DAP Yapı, orijinal tasarımlarıyla dikkat çeken, farklı mimarileriyle öne çıkan ve şehre katma değer sağlayan projeleri için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Dap Yapı Adam Kule Rezidans teslimleri ne zaman?

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükselen Adam Kule projesi toplam 6 bin 500 metrekare alanına yayılıyor. Peki Dap Yapı Adam Kule Rezidans teslimleri ne zaman?

Dap Yapı Adam Kule teslimleri ne zaman?

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Adam Kule Residence'de stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Peki Dap Yapı Adam Kule teslimleri ne zaman?

dap yapı ne ödülü aldı Haberi

dap yapı ne ödülü aldı

DAP Yapı, Avrupa'nın prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen 'European Property Avvards' tarafından 9 ödüle layık görüldü. Geçen yıl 15 ödül kazanarak rekor kıran DAP Yapı, son üç yılda toplam 33 ödül kazanarak bu alanda ulaşılması zor bir başanya imza attı. Bu sene DAP Yapının, İstMarina ve Burgu Kule projeleri, 'Dünyanın En İyi' projelerine aday gösterildi. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Emeğimizin karşılığını uluslararası platformlardan alıyoruz."...