02 / 05 / 2024

dap yapı Ofis Yönetim Sistemi

dap yapı Ofis Yönetim Sistemi

Ofislerin fiyatlarının 193 bin TL'den başlangıç gösterdiği DAP Vadisi projesinin içerisinde; ; Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis ve S Ofis projeleri bulunuyor. Projedeki 400 adet ofis satışa sunuldu...

Dap Yapı Teras Kule ödeme kampanyası!

2019 yılında teslim edilmesi hedeflenen Teras Kule projesi 364 konut, 25 ofis ve 11 ticari birimden meydana geliyor. İşte Dap Yapı Teras Kule ödeme kampanyası...

DAP Yapı Teras Kule projesi fiyat!

DAP Yapı imzasıyla hayata geçirilen Teras Kule projesi 364 konut, 25 ofis ve 11 ticari birimden meydana geliyor. İşte DAP Yapı Teras Kule projesi fiyat!

Dap Yapı Teras Kule Kartal fiyatları!

Konut, ofis ve mağazalardan oluşan Teras Kule projesi, İstanbul Kartal'da inşa ediliyor. Dap Yapı Teras Kule Kartal fiyatları 370 bin TL'den başlıyor...

Dap Yapı'dan kira garantili kampanya 2016!

Dap Yapı, "Bedava ev-süit-ofis" kampanyasını başlattı. Hazır kiracılı, bitmiş dairelerde uygun ödeme seçenekleri sunuluyor...

Dap Yapı’dan bal gibi proje: Taksim Petek Residence!

Dap Yapı, bal peteği tasarımlı Taksim Petek Residence projesini görücüye çıkardı. Konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşan proje, 72 ay vade 0 faizli lansmana özel fiyatla satılıyor.

DAP Yapı, Vazo Kule'de, Hitit vazosundan esinlenmiş!

DAP Yapı'nın eski Hitit vazosundan esinlenerek tasarladığı Vazo Kule'de teslimler başladı. Yüzde 40'ı teslim edilen Vazo Kule projesi, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

Dap Yapı Vazo Kule'de teslimler başladı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı tarafından Maltepe Dragos’ta inşa edilen Vazo Kule’de konut ve ofislerin teslimine başlandı. Yüzde 40’ı teslim edilen Vazo Kule, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

Dap Yapı Adam Kule kampanya!

Dap Yapı Adam Kule kampanya kapsamında 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen projede home ofis ve konut seçenekleri yer alıyor.

DAP Yapı'dan 12 ay taksit!

DAPYapı'nın yeni projesi Adam Kule'de 254 rezidans daire ve 88 home-ofis yer alıyor. Kampanyada peşinat tutarı 2016'da ödenirken 12 ay taksit Dap Yapı tarafından karşılanıyor.

Adam Kule'de 12 ay taksit Dap Yapı'dan!

DAP Yapı'nın Kartal Dragos'ta geliştirdiği yeni projesi Adam Kule'de 254 rezidans daire ve 88 adet home ofis yer alıyor.

DAP Yapı İstMarina Ofis basın toplantısı 27 Kasım'da!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından DAP Yapı, İstanbul’un farklı bölgelerinde mimariye farklı bir boyut getiren çok sayıda iş ve yaşam alanlarına imza atıyor.

Dap Yapı Adam Kule Maltepe satış ofisi!

Dap Yapı Adam Kule Maltepe satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen projede 254 daire ve home ofis yer alıyor.

DAP Yapı basın toplantısı 27 Kasım'da!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın ev sahipliğinde, satışa çıkarılan İstMarina Ofis ve DAP Yapı projelerinin değerlendirileceği emlak editörlerine yönelik basın sohbet toplantısı 27 Kasım Cuma günü gerçekleşecek.

dap yapı Ofis Yönetim Sistemi Haberi

dap yapı Ofis Yönetim Sistemi

Türkiye'de ilk defa “Ofis Yönetim Sistemi” kullanılacak olan DAP Vadisi projesi, DAP Yapı projesi olarak yaşama geçiriliyor. Projede satın alınan ofisler kendi kendini 8 ila 12 yılda amorti ediyor. 


İstanbul Avrupa yakası Kağıthane ilçesine bağlı Çağlayan bölgesinde konumlanan DAP Vadisi Çağlayan projesinde yer alan ofislerden 400 tanesinin satışlarına başlandı.


Ofislerin 193 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu Çağlayan DAP Vadisi projesinde yer alan ofislerin alanlar 21 metrekare ile 330 metrekare arasında değişiyor.


Banka kredisi ile ofis sahibi olunan DAP Yapı DAP Vadisi projesinin sosyal alanları arasında;  7/24 özel asistan, back office, concierge hizmetleri, özel gün organizasyonları, özel kurye hizmeti,kuru temizleme, kuaför ve terzi mevcut. 


Tel: 0212 294 32 42

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Merve...