28 / 04 / 2024

dap yapı projeler

dap yapı projeler

2016’da Türkiye’nin önemli sınavlar verdiğini belirten Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, gayrimenkul sektörünün bu dönemde dahi büyümeye devam ettiğini söyledi.

İstMarina'da sıfır faizlik bahar kampanyası!

DAP Yapı,Kartal'da hayata geçirdiği İstMarina için bahar aylarına özel kampanyası ile peşinatsız O faizle, banka kredisiz 40 ay vade ile konut sahibi olma imkanı veriyor.

Dap Yapı Pendik projesi!

Dap Yapı, Pendik'te 1.5 milyar TL'lik yatırım yapacak. Konut, ofis, otel ve üniversite inşa edilecek. Dap Yapı Pendik projesi 175 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

Dap Yapı Maltepe’ye karma proje yapacak!

Kartal-Maltepe’de karma proje yapacaklarını açıklayan Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, projeye 2013’ün ilk çeyreğinde başlamayı planladıklarını söyledi. Proje, diğer Dap markalı projelerin yanında yükselecek...

Dap Yapı'dan İzmir'e 2 milyar TL'lik yatırım!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İzmir'de aldığımız arsalardan ikisi Mavişehir'de ve toplam 48 bin metrekare, Çeşme merkezdeki diğer arsamız ise 40 bin metrekare alana sahip. Üç arsamızda da toplamda 2 milyar TL'lik çok özel yeni projeler geliştireceğiz'' dedi.

Dap Yapı'dan 2018'de 4 yeni proje geliyor!

Farklı mimari tasarımlara imza atarak özgün projeler hayata geçiren DAP Yapı, 2017 yılında ciro hedefini aştı, firma 2018'de yeni projeler hayata geçirecek.

DAP Yapı'dan yeni projeler geliyor!

DAP Yapı'nın kurucusu Ziya Yılmaz ile yapılan röportajda İzmir’de ve Pendik’te yeni projelere başladıklarını duyurdu..

DAP Yapı, Adam Kule projesini hayata geçiriyor!

İstanbul'a sembol eserler kazandıran, farklı mimari tasarımlara imza atarak özgün projeler geliştiren DAP Yapı, İstanbul Dragos'ta mimari formunu ve konseptini "insan"dan alan "Adam Kule" projesini hayata geçiriyor.

Dap Yapı Adam Kule projesini tanıttı!

İstanbul’a sembol eserler kazandıran, farklı mimari tasarımlara imza atarak özgün projeler geliştiren DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini “insan”dan alan “Adam Kule” projesini hayata geçiriyor.

Dap Yapı Acıbadem Validebağ Projesi!

Toplam 17 bin 237 metrekare alanda hayata geçirilecek olan proje Kartal, Maltepe, Kağıthane'de projeler hayata geçiren Dap Yapı tarafında yükselecek. Dap Yapı Acıbadem Validebağ Projesi butik ve lüks proje olarak inşa edilecek.

DAP Yapı kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Avrupa Yakasında Çağlayan’da DAP Vadisi’ni hayata geçirerek Kağıthane’nin dönüşümüne imza atan DAP Yapı, büyümesini bu alanda yeni projeler geliştirerek sürdürecek.

Dap Yapı basın toplantısı ertelendi!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın ev sahipliğinde yeni projelerin detaylarının aktarılacağı, sektörün değerlendirileceği, devam eden projeler hakkında bilgilerin verileceği 25 Haziran'da düzenlenecek basın toplantısı ertelendi...

Dap Yapı basın toplantısı 25 Haziran'da!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın ev sahipliğinde yeni projelerin detaylarının aktarılacağı, sektörün değerlendirileceği, devam eden projeler hakkında bilgilerin verileceği basın toplantısı 25 Haziran 2014 tarihinde düzenlenecek...

DAP Yapı İstmarina Kartal adres bilgileri!

DAP Yapı İstmarina Kartal adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. İstmarina Kartal projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 268 bin 109 TL'den başlangıç gösteriyor

Dap Yapı Vazo Kule'de sadece 20 bin TL peşinatla!

Dap Yapının sahipliğini yaptığı Dap Vazo Kule projesi müşterilerine 20 bin TL peşinat ödendikten sonra 48 ay vade ve 0 faiz seçenekleri sunuyor. Kampanyada son gün 30 Nisan.

Dap Yapı Vazo Kule'de 48 ay vade ve 0 faiz! Son gün 30 Nisan!

Dap Yapı imzası taşıyan Vazo Kule projesinde, konut sahibi olmak isteyenler 20 bin TL peşinat ödendikten sonra 48 ay vade ve 0 faiz seçenekleri sunuluyor.

Dap Yapı İstMarina Kartal Sahil Projesi'nde 23 Nisan etkinliği!

Dap Yapı İstMarina Kartal Sahil Projesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel satış ofisine organizasyon düzenliyor. İstMarina projesinde fiyatlar 218 bin liradan başlıyor...

dap yapı projeler Haberi

dap yapı projeler

2016’da Türkiye’nin önemli sınavlar verdiğini belirten Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, gayrimenkul sektörünün bu dönemde dahi büyümeye devam ettiğini söyledi. Geçen yıl ülkede 1 milyon 289 bin ev satılarak rekor kırıldığını hatırlatan Yılmaz, yaşanan tüm sorunlara rağmen bu yıl sonunda yeni bir rekora imza atacaklarını ve 1.3 milyon konut satışına ulaşılacağını ifade etti. Tüm yatırımcılara bu dönemde önemli görevler düştüğünün altını çizen Yılmaz, “Bu dönem yatırım dönemi ama 100 lira ama 1 milyar dolar. Ülkesini seven durmak yerine yatırıma yönelmeli. Ayakta sağlam durmamızın tek yolu bu. Şirketler frene basmayacak, aksine daha fazla yatırım yapacak, vatandaş da birikimini yastık altında tutmayacak” dedi.


BEKLEME LÜKSÜMÜZ YOK


15 Temmuz darbe girişiminden 2 gün sonra satış ofislerine gelen bir kişinin ev satın aldığını...