05 / 05 / 2024

dap yapıya 15 dalda ödül

dap yapıya 15 dalda ödül

Dap Yapı 8 farklı projesi ile 15 dalda ödül kazandı. Geçen sene 9 ödül alan şirket, bu yıl 15 tane daha alarak kendi rekorunu kırdı...

Dap Levent projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Dap Yapı, Dap Levent projesinde projesi için harekete geçti. Peki Dap Levent projesi nerede yükselecek? İşte Dap Levent projesi projesi 15 soruda tüm detaylarıyla..

Dap Yapı Avrupa’da konut inşasına hazırlanıyor!

Türkiye'de 30'a yakın projeye imza atan Dap Yapı Avrupa'ya açılmaya hazırlanıyor. Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Avrupa'nın çeşitleri şehirlerinde konut inşa edeceklerini dile getirdi. 

İzmit'te 2 kaçak yapıya 12 bin 309 TL ceza!

İzmit Turgut Mahallesi Tonguçtepe Sokak No 15’te Hamza Ataç tarafından yapılan proje dışı imalata 1.162 TL para cezası verildi. Bekirdere Mahallesi Güven Sokak No 116 adresindeki kaçak yapıya 11 bin 147 TL para cezası verildi.

Kastamonu'ya 15 milyar liralık yatırım yapıldı!

AK Parti iktidarları döneminde Kastamonu'ya 15 milyar liralık yatırım yapıldığını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Kastamonu'yu marka şehir haline getirecek o projeleri, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimizle gerçekleştiriyoruz'' dedi.

DAP Yapı Nişantaşı projesin imar planı askıda!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü’nün 26 dönümlük arazisinin imar planı askıya çıkarıldı. DAP Yapı tarafından proje geliştirilecek arazi üzerinde konutlar için 10, ticari alanlar için 5 kat sınırı getirildi.

Dap Çekmeköy projesinde yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Çekmeköy Taşdelen Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinde yer teslimi bugün Dap Yapı'ya yapıldı...

DAP Yapı Validebağ Konakları'nda kampanya fırsatı 2017!

Toplam 368 daire ve ticari ünitelerden meydana gelen DAP Yapı Validebağ Konakları'nda kampanya fırsatı 2017 başladı. Projede yüzde 5 peşinat verildiğinde 15 ay ödeme yapmaksızın 120 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Arda Türkmen 15 Mayıs'ta Dap Yapı'da!

Ünlü Şef Arda Türkmen, 15 Mayıs Pazar günü özel tarifleri ve sunumuyla DAP Yapı’da kaçırılmayacak bir lezzet şöleni hazırlıyor. Arda Türkmen’e özel farklı tariflerden oluşan özel lezzetler misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Bodrum'a 15 yeni konut projesi!

Turizmin önemli merkezi Bodrum, Mesa’dan Aksoy Holding’e, Seba’dan Dap Yapı’ya kadar birçok markalı inşaat şirketinin 15 yeni projesine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Projeler yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da satışa sunuluyor.

DAP Yapı, İstMarina Satış Ofisi'nde Safari etkinliğine hazırlanıyor!

İstMarina Satış Ofisi satış ofisinde gerçekleştirilecek etkinlikte çocuklar, Afrika’da doğal yaşam ve Safari hakkında eğlenceli bir keşfe çıkarken, aileleri de DAP Yapı tarafından Kartal sahilinde hayata geçirilen İstMarina Satış Ofisi “Safari”’ye hazırla

DAP Yapı İstMarina Ofis basın toplantısı 27 Kasım'da!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından DAP Yapı, İstanbul’un farklı bölgelerinde mimariye farklı bir boyut getiren çok sayıda iş ve yaşam alanlarına imza atıyor.

Dap Yapı Adam Kule basın toplantısı 3 Kasım'da!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından DAP Yapı, İstanbul’un farklı bölgelerinde mimariye farklı bir boyut getiren çok sayıda iş ve yaşam alanlarına imza atıyor.

Bolu'ya 15 bin kişilik stat yapılacak!

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, yeni yapılacak 15 bin kişilik şehir stadyumu yerinin değiştiğini söyleyerek, "Küçük Berk mahallesindeki yer Büyüksu Projesi ile çakışıyor. Bu yüzden yeni stat Çığırtkanlar Mezarlığı’nın 500 metre ilerisine yapılacak" dedi.

dap yapıya 15 dalda ödül Haberi

dap yapıya 15 dalda ödül

Dap Yapı 8 farklı projesi ile 15 dalda ödül kazandı. Geçen sene 9 ödül alan şirket, bu yıl 15 tane daha alarak kendi rekorunu kırdı.


Dap Yapı, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen European Property Awards tarafından 15 ödüle layık görüldü. Geçen sene 9 ödül kazanarak bir ilke imza atan Dap Yapı bu sene 8 farklı proje ile 15 ödül alarak kendi rekorunu kırmış oldu. Projelerinin tamamının ödül almasının kendisi için övünç kaynağı olduğunu söyleyen Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz şöyle konuştu: "İstanbul'un en gözde ve yükselen bölgelerinde hem iş hem de konut projelerimizle ülkemize değer kattık ve katmaya devam edeceğiz. Biz sadece ülkemize ve şehrimize değer katacak proje geliştirmiyoruz. Aynı zamanda bilgi birikimi ve deneyimizle sektörümüze...