20 / 07 / 2024

dapyapı çağlayan satış ofisi

dapyapı çağlayan satış ofisi

Maltepe'de hayata geçirdiği projelerle ismini duyuran DAP Yapı, Avrupa Yakası'nda Çağlayan'da inşa edeceği yeni projesinin satış ofisi hazırlıklarına başladı

Çağlayan Adliyesi’nin yanındaki dev otopark satışa çıkarıldı!

Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’nin yanındaki 5 katlı dev otopark satışa çıktı. Türkiye’nin en modern otoparkı olarak gösterilen otoparkın içerisinde AVM ve cafeler de bulunuyor.

Çağlayan'daki dev otopark satılıyor!

Dünyagöz Hastanesi'nin sahibi olan Eray Kapıcıoğlu'nun 30 yıllık işletmesini kazandığı 5 katlı Park Çağlayan'ın işletme hakkı satılıyor.

TOKİ Erzincan Çağlayan 2017 başvuru!

TOKİ'nin Erzincan Çağlayan 240 Konut Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 konut açık satışa sunuldu. İşte, TOKİ Erzincan Çağlayan 2017 başvuru tarihleri...

Mint Çağlayan'ın yüzde 50 satıldı!

Toplam 140 adet konuttan oluşan MİNT Çağlayan projesi 20 günlük sürede 20 milyon TL ciro etti. Yüzde 50'si satılan Mint Çağlayan projesinde evlerin metrekare fiyatı 6 bin 750 TL.

MİNT Çağlayan Evleri satılık!

Mint Çağlayan projesi "Yeni Nesil Şehir Apartmanları" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peşin alımlarda lansmana özel yüzde 15 indirim uygulanan MİNT Çağlayan Evleri satılık fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

MİNT Çağlayan'da 20 günde dairelerin yarısı satıldı!

MİNT Çağlayan projesinde 20 günde dairelerin yüzde 50’si satıldı. MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, satışa başladıkları günden itibaren çok yoğun bir talep aldıklarını söyledi.

Mint Çağlayan satış ofisi!

Mint Çağlayan satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Mint Çağlayan'da metrekare birim fiyatı 6 bin 750 TL'den başlıyor...

MİNT Çağlayan satışa çıktı! Metrekaresi 6 bin 750 TL'ye!

Sefer Altıoğlu ve Erden Timur’un birlikte hayata geçirdiği MİNT, kentsel dönüşüm projeleri ile yükseliyor. MİNT Çağlayan, MİNT Şişli ve MİNT E-5'ten oluşan 3 proje bu yıl içinde satışa çıkacak. MİNT Çağlayan projesi ise satışta.

Erzincan Çağlayan TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzincan Çağlayan 240 Konut Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 7 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuldu.

Erzincan Çağlayan TOKİ başvuruları!

Erzincan Çağlayan TOKİ başvuruları devam ediyor. Projede 45 adet daire satışa çıkarıldı.

TOKİ Erzincan Çağlayan Konutları başvurusu!

TOKİ Erzincan Çağlayan Konutları başvurusu 7 Eylül'de başladı ve devam ediyor. Projedeki konutlar açık artırmayla satışta.

TOKİ Erzincan Çağlayan başvuruları başladı!

TOKİ'nin 240 konut olarak Erzincan Çağlayan'da hayata geçirdiği projesinde stoklarda yer alan 45 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor. TOKİ Erzincan Çağlayan başvuruları başladı.

TOKİ Erzincan Çağlayan başvurusu bugün başlıyor!

Kurasız açık satışla satışta olan projede 45 adet daire satışta. TOKİ Erzincan Çağlayan başvurusu bugün başlıyor...

dapyapı çağlayan satış ofisi Haberi

dapyapı çağlayan satış ofisi
DAP Yapı Çağlayan projesinin satış ofisi yapılıyor! İzlemek için tıklayın!


Bu yıl Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule projelerini hayata geçirlen DAP Yapı'dan Çağlayan'a yeni proje geliyor. İsmini açıklanmayan projede ofis ve mağazalar yer alacak. DAP Yapı Çağlayan projesinin satış ofisinin inşaatı başladı. 

*DAP Yapı Çağlayan projesinin satış ofisi inşaat görüntüleri için;

http://havadanemlakvideo.com/nerede/dap_yapi/dap_yapinin_caglayanda_satis_ofisi_yapiliyor-6482.html 


Önümüzdeki Eylül ayında satışa sunulması beklenen DAP Yapı Çağlayan projesinde tahmini olarak 300-350 ofis ve 50 adet dükkan yer alacak. Çağlayan'da eski Polisan fabrikası arsası üzerine yükselecek olan ticari projede de rezidans hizmetleri sunulacak. 


444 33 39


http://www.dapyapi.com.tr/


Sinem...