02 / 05 / 2024

dar gelirlilere yönelik ev

dar gelirlilere yönelik ev

Bugün orta ve dar gelir sınıfını oluşturan yüzde 60-70’lik kesim için sunduğu ödeme seçenekleri ve 160 aya varan taksit imkanıyla Birevim, sunduğu ev alma yöntemleriyle dar ve orta gelirli ailelerin kiradan kurtulup kendi evlerine taşınmalarını kolaylaştırıyor.

Dar ve orta gelirlilere 375 bin yeni sosyal konut müjdesi!

12. Kalkınma Planı'na göre, dar ve orta gelirlilere yönelik olarak toplamda 375 bin sosyal konut üretimi gerçekleştirilecek. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Marmara bölgesi başta olacak şekilde riskli yapı stokunun yenilenmesi için gerekli çalışmalara da hız verilecek.

Dar gelirli vatandaşlara uygun fiyatlı konut müjdesi: Sosyal konut projeleri yolda!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Orta Vadeli Plan'ı açıkladı ve bu plan kapsamında dar gelirlilere yönelik önemli bir müjde verildi. Başkan Erdoğan, Türkiye genelinde yaşayan dar gelirli vatandaşlar için TOKİ aracılığıyla uygun fiyatlarla konut satışının yapılacağını duyurdu.

Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası'nda tarih belli oldu! Detaylar peş peşe açıklanıyor! Ev alacaklar kaçırmayın!

Dar gelirlilere yönelik hayata geçirilen sosyal konut projesinin ardından, "Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası" da 4 Ocak Çarşamba günü kamuoyuna açıklanacak. İşte ayrıntılar...

9 bin 10 bin veren vardı! Emekli promosyonu değil, devlet herkese verecek! Şimdi hemen tıklayın

Emekli promosyon furyasının ardından devlet de dar gelirlilere yönelik yardımlarını sıklaştırdı. İşte devlet tarafından gerçekleştirilecek son yardımın detayları...

Gözler Kabine'den çıkacak ucuz konut projesinde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasının ardında gözler Kabine toplantısından çıkacak ucuz ev kararına çevrildi. Dar gelirlilere yönelik hazırlanan ucuz toplu konut projesinin şartları neler olacak?

Ziraat Bankası eski üst düzey yetkilisinden konut paketi uyarısı! Nasıl zarar edileceğini tek tek açıkladı

Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi bu haberi bekliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dar gelirlilere yönelik konut kredisi paketlerini açıklarken Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu, konut kredisi için uyarıda bulundu. İşte detaylar…

Bakanlığın 2021 yılı için Erzincan'a yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için Erzincan'a yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanal İstanbul'un etkilerine yönelik bilimsel çalışmalar mecliste!

Kanal İstanbul Projesinin etkilerine yönelik bilimsel çalışmalar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Nuhoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kazakistan'da yabancılara arazi satılmasına yönelik moratoryum sona erecek!

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev yaptığı açıklamada, gelecek yıl ülkede yabancılara arazi satılmasına yönelik moratoryumun sona ereceğini söyledi.

İdris Akbıyık: Kentin konut sorununa yönelik çalışmalarımız sürüyor!

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık yaptığı açıklamada kentin konut sorununa yönelik çalışmaların devam ettiğini söyledi.

TESK'ten esnafa yönelik icralar durdurulsun önerisi!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, pandemi dönemi boyunca iş yerleri kapanan esnaflara yönelik icraların durdurulması yönünde çağrıda bulundu. 

Fed küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik kredi programında düzenlemeye gitti!

ABD Merkez Bankası, yeni tip koronavirüs salgınının ekonomik etkilerini hafifletmek amacıyla uygulamaya koyduğu küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik kredi programında, minimum kredi ölçeğini 250 bin dolardan 100 bin dolara düşürdü.

İhalelere Yönelik Başvurular Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

İhalelere Yönelik Başvurular Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31260 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

dar gelirlilere yönelik ev Haberi

dar gelirlilere yönelik ev

Bugün orta ve dar gelir sınıfını oluşturan yüzde 60-70’lik kesim, ‘bir evim olsun’ diye yoğun bir şekilde çalışıyor ve banka kredisi çekerek ev sahibi olma yoluna gidiyor. Ancak dar ve orta gelirli aileler bütçelerine göre hareket etmedikleri takdirde, çok ciddi sıkıntılarla karşı karşıya kalabiliyor.


Birevim dar gelirli vatandaşın ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor

Toplumun orta ve dar gelir grubuna hitap eden yöntemler geliştirerek bu grubu ev sahibi yapma amacıyla çalışan Birevim, sunduğu ödeme seçenekleri ve 160 aya varan taksit imkanıyla dar ve orta gelirli ailelerin de ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor. Birevim, ev almak isteyip, peşinat sıkıntısı yaşayanların karşısına sunduğu alternatif ödeme seçenekleri göstererek, müşterilerinin peşinat ödemeden ev sahibi olmanın kapılarını sonuna kadar açıyor. Taksitlerin müşterileriler tarafından belirleneceği Birevim ödeme koşullarında müşteri memnuniyeti...