10 / 05 / 2024

darbe inşaatı etkiler mi

darbe inşaatı etkiler mi

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri, darbe girişimini lanetledi. Sektörün dernekleri ve önemli temsilcileri yaptıkları açıklamada demokrasiye karşı müdahalenin kabul edilemez olduğunu belirtti.

İnşaat malzemelerindeki artış ihaleleri vurdu! 63 milyonluk ihale 5 yılda 719 milyon liraya çıktı!

Türkiye'de artan inşaat malzemelerindeki artış geçmiş dönemde başlayan inşaat çalışmalarına büyük darbe vurdu. 2018'de 63 milyona ihale edilen Artvin’deki öğrenci yurdunun maliyeti 5 yılda 719 milyon liraya yükseldi. 

İnşaat sektörüne büyük darbe Finansman sıkıntısı patladı ustalar bir bir kaçıyor

Ülkede yaşanan ekonomik krizle birlikte inşaat sektörü de finansman konusunda büyük sıkıntılar yaşıyor. Öte yandan inşaat ustalarının ise daha iyi koşullar ve daha iyi gelirle çalışmak için bir bir yurt dışına çıkmaya başladığı öğrenildi.

Demir fiyatlarına büyük zam! İnşaat sektörü darbe üstüne darbe alıyor! Çimento fiyatları ne oldu? 

Demir fiyatlarına haftanın ilk işlem günü günü 29 Ağustos Pazartesi günü büyük zam geldi. Hurda fiyatlarına da bugün zam gelirken inşaat sektörüne darbe üstüne darbe alıyor. Peki çimento fiyatlarına zam geldi mi? Demir fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel demir ve çimento fiyatları 29 Ağustos 2022..

İnşaat sektörü krizde ağır darbe mi aldı?

200’ü aşkın alt sektöre talep yaratarak ekonominin lokomotifi olan inşaat sektörü, 2019 yılında daraldı mı?

İsmail Kahraman: En çok inşaat yapan başkan benim!

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimindeki saldırısı sonrasında Meclis'te bir çok inşaat çalışmaları başlamıştı. TBMM Başkanı İsmail Kahraman, ''en çok inşaat yapan başkan benim'' dedi. 

Çorum 15 Temmuz Şehitler Müzesi'nin inşaatı başladı!

Çorum Belediyesi'nin, FETÖ'nün darbe girişimine karşı verilen mücadele ruhunu ve şehitlerin anısını yaşatacağı 15 Temmuz Şehitler Müzesi'nin inşaatına başlandı.

İnşaat sektöründe büyüme devam etti!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, FETÖ'nün 15 Temmuz'da yaptığı darbe girişimi öncesi ve sonrası Türkiye ekonomisinin ve inşaat sektörünün durumunu değerlendirdi.

İnşaat sektörü 15 Temmuz öncesinde rekor satışa ulaştı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, 15 Temmuz'da gerçekleşen darbe girişiminden sonra süreci anlattı. Durbakayım, inşaat sektörünün 15 Temmuz öncesinde tarihinin yüksek satış rakamlarına ulaştığını belirtti.

15 Temmuz sonrası alınan önlemler inşaat sektörüne can verdi!

İnşaat sektörünün 40 yıllık tecrübeli şirketi Okkalar İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yıl dönümünde yaşanan süreci inşaat sektörü açısından değerlendirdi.

Demirdeki fiyat artışı inşaat sektörüne darbe vurur!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran yaptığı açıklamada demirdeki fiyat artışı inşaat sektörüne darbe vuracağını söyledi.

Aziz Yıldırım inşaat, Dursun Özbek otel işlerine baksın!

Sabah Gazetesi Spor yazarı Erman Toroğlu, dünkü Beşiktaş-Galatasaray derbisini değerlendirdi. Galatasaray'ın ağır darbe aldığını söyleyen Toroğlu, ''Aziz Yıldırım inşaat, Dursun Özbek otel işlerine bakacak artık'' diye konuştu.

TMSF'ye devredilen inşaat şirketlerine ait 3 bini aşkın gayrimenkul satılacak!

TASARRUF Mevduatı ve Sigorta Fonu (TMSF), 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında kayyum olarak atandığı inşaat şirketlerine ait gayrimenkulleri satışa çıkarıyor.

Darbecilerin yargılanacağı salon inşaatı bitiyor!

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yargılamaların yapılacağı, bin 545 kişi kapasiteli Türkiye'nin en büyük duruşma salonunun inşaatında sona yaklaşıldı.

darbe inşaatı etkiler mi Haberi

darbe inşaatı etkiler mi

SON yıllarda Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan inşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri, 15 Temmuz darbe girişimini lanetledi. Sektörün dernekleri ve önemli temsilcileri yaptıkları açıklamada demokrasiye karşı müdahalenin kabul edilemez olduğunu belirterek, Türkiye’nin geleceğine güvenle baktıklarını vurguladı.


DARBEYE ‘DARBE’ VURULDU

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER), 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimiyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. KONUTDER’e üye 23 şirketin ortak açıklamasında şunlar kaydedildi:


“Milletimiz, silaha ve tanka karşı duruşuyla hainlerin planlarını bertaraf etmiştir. Milletin meclisine bomba atan, kendi vatandaşına kurşun sıkan bu darbe girişimini lanetliyoruz. Birlik ve beraberlik darbeye ‘darbe’ vurmuştur. Gerilimin azalacağı, diyalogların artacağı, herkesin inancını özgürce yaşayacağı bir


Türkiye temennisiyle; gündeminden darbe kelimesinin kalktığı bir ülkenin ekonomisinin büyüyeceğine ve her alanda daha iyi günlerin bizi beklediğine inancımız tamdır.”


REFAH VE HUZUR...