25 / 07 / 2024

darbe sonrası ankara

darbe sonrası ankara

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi sırasında, uçaklardan atılan bombaların, helikopterlerden açılan ateşin ve önüne ne çıkarsa ezen tankların çevreye verdiği tahribatları düzeltiyor.

Deprem sonrası Ankara'da konut fiyatları fırladı! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Uluslararası Emlak Danışmanlığı firması Knight Frank’in Türkiye’deki konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ankara’da ekmekten sonra simide de zam geliyor! 15 gün sonra simit 7 TL olmazsa esnaf kalmayacak!

Ankara’da ekmeğe yapılan zam sonrası gözler simide çevrildi. Yaklaşık 15 gün sonra simit 7 TL olmazsa esnaf kalmayacağı konuşuluyor. İşte Ankara’da simit senaryosu…

Ankara’da ekmeğe zam geldi! Ankara’da ekmek ne kadar oldu?

Artan enflasyon sonrası başkent Ankara’da ekmeğe beklenen zam geldi! Peki Ankara’da ekmek ne kadar oldu?

Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu ihalesi için geri sayım başladı!

Ankara'da hayata geçirilecek yeni metro hattının inşaatı için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’yla anlaşma yapıldı. Kredi anlaşması sonrasında kısa süre içerisinde ihaleye çıkılacak. 

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda inşaat başladı! 

Ankara Kızılcahamam'da 3 ay önce yaşanan yangın nedeniyle hasar alan ve sonrasında yıkılan Kasaplar Çarşısı'nda inşaat çalışmaları yeniden başladı.

Ankara Kızılcahamam'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Önceki gün Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Kızılcahamam'da yangın nedeniyle hasar gören dükkanlar için Ramazan Bayramı sonrasında ihale yapılacağını dile getirdi. 

Ankara-Sivas YHT hattında test sürüşleri hız kesmiyor!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında test sürüşleri hız kesmeden devam ediyor. Hattın fiziksel özelliklerinin kontrolü için yapılan test sürüşleri kapsamında hızlı tren Sivas'a kadar geldi. Tren, rutin test sürüşü sonrasında geri döndü.

Ankara'daki sel mağdurlarının evleri onarılıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi şiddetli sağanak yağışlar sonrası evleri zarar gören vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor.

Ankara'da Suriyeli kiracı ev sahibini bıçakladı!

Ankara'nın Çubuk ilçesinde, tek katlı evde yalnız yaşayan Suriyeli Abdullah U., tartıştığı ev sahibi Fatih Dönmez'i bıçakladı. Olaya müdahale eden polis aracına da zarar vererek kaçmaya çalışan zanlı, kovalamaca sonrası yakalandı...

FETÖ'nün hain darbe girişimi sonrası TMSF'ye devredilen şirketlerin aktifleri yüzde 43 arttı!

FETÖ'nün hain darbe girişimine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Erciyes Anadolu, Koza İpek, Aydınlı Giyim ve Uğur Soğutma'nın da bulunduğu toplam 796 şirket TMSF'ye devredildi.

Ankara'daki Ulus 100. Yıl Çarşısı binası yıkım işi ihale edildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi kapsamında Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından oy birliğiyle alınan kararı sonrasında binanın geri dönüşüm malzemeleri karşılığı yıkım işi ihalesinin tamamlandı.

Binalarda depremin etkisini yüzde 80 azaltan sistem!

Arka arkaya yaşanan depremler sonrası Ankara'da özel bir firma, binalarda depremin şiddetini yüzde 80 oranında azaltabilen deprem izolatörleri sistemini geliştirdi...

Ankara Adliyesi'nin yıkım kararı iptal edildi!

Melih Gökçek döneminde yapılan ve Ankara Adliyes’sinin yıkım çalışmaları sonrası Ulaşım Transfer Merkezi yapılmasını öngörülen imar planı, yargının kararı ile iptal edildi.

darbe sonrası ankara Haberi

darbe sonrası ankara

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi sırasında, uçaklardan atılan bombaların, helikopterlerden açılan ateşin ve önüne ne çıkarsa ezen tankların çevreye verdiği tahribatları düzeltiyor.


Büyükşehir ekipleri, darbecilerle çatışmaların en yoğun yaşandığı gecenin sabahından itibaren Bakanlıklar, TBMM, Genelkurmay Başkanlığı, Ankara Emniyet Müdürlüğü, Polis Akademisi, Özel Harekat Daire Başkanlığı, Kocatepe Camii ve Kızılay çevresinde çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, onarımların yanı sıra temizlik çalışmalarını da sürdürüyor. 


Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi ekipleri, kaldırımlardaki kırıkları, yollardaki çökmeleri, kırılan kent mobilyalarını ve heykelleri onarıyor, tankların ezip yerinden soktuğu ağaçları kaldırıyor, ayrıca günlerdir demokrasi sahip çıkmak amacıyla günlerdir vatandaşların nöbet tuttuğu meydanları temizliyor.


Ankara Büyükşehir...