29 / 04 / 2024

dardenia markası

dardenia markası

Türkiye’de zincir restoran bakı­mından balık ekmek segmentinde bir boşluk olduğundan bu alana yönel­diklerini belirten Dardanel Grubu Yö­netim Kurulu Başkanı Niyazi Önen, bu alanda Dardenia markasıyla hizmet vermeye başladıklarını belirtiyor...

Yılın İnşaat Markası ödülü Ceylan İnşaat’a verildi!

Ceylan İnşaat Yılın İnşaat Markası ödülünün sahibi oldu. Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin halk oylaması sona erdi. İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan 1’inci Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin halk oylaması sonucu ödül sahipleri belli oldu.

Altay Global Tradıng "AGLO" markasıyla üretimlerine devam ediyor!

Altay Global Tradıng,  2017 yılı başından itibaren faaliyet gösteriyor. Altay Global Tradıng, “AGLO” markası ile de çeşitli Elektrik & Aydınlatma ürünlerini fason olarak ürettirip yurtdışına ihraç ediyor.

Yeni yalıtım markası DYOTHERM/ISOLTECO 110'un lansmanı yapıldı!

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)’de 7 Kasım 2017 tarihinde Dyo'dan '' Yalıtım 4.0'' devrimini başlatan yeni yalıtım markası DYOTHERM/ISOLTECO 110'un lansmanı gerçekleştirildi...

Esta, Benesta markası ile konut üretecek!

Esta Construction Benesta markası altında, her metrekaresi çocuklu aileler için dizayn edilmiş konut projeleri hayata geçirmek için çalışmalara başlıyor.

Jumeriah markası Sea Pearl Ataköy'de!

Sea Pearl Ataköy projesinde fiyatlar 1 milyon 767 bin 292 dolardan başlayarak değişiyor. Jumeriah markası Sea Pearl Ataköy'de yer alıyor.

Sinpaş, gayrimenkul sektörünün Süper Markası seçildi!

Gayrimenkul sektöründeki 43 yıllık deneyimiyle yenilikçi ve öncü projeleri hayata geçiren Sinpaş, ‘Supermarkalar 2016 Türkiye’ araştırmasında gayrimenkul kategorisinde özel sektörün tek ‘Süper Markası’ seçildi.

Türkiye’nin 18 markasının 2'si inşaat!

Superbrands Türkiye, geçen hafta, 2016 yılının süpermarkalarını açıkladı. 18 marka Türkiye’nin süpermarkası olmaya hak kazandı. 18 markanın 2'si inşaat markası.

Yurtdışında 'turizm markasıyız' kavramına vurgu yapalım!

Artaş İnşaat Turizm Yatırımları Koordinatörü Recep Arifoğlu, "Yurtdışında 'güvenliyiz' yerine, 'turizm markasıyız' kavramına vurgu yapalım" dedi.

Dedeman Grubu'ndan yeni nesil turiste yeni otel markası!

DEDEMAN ve Park Dedeman markaları ile hizmet veren Dedeman Grubu, yeni nesil turiste yeni otel markası yarattı.

DKY, 2016’da gayrimenkul ve inşaat sektörünün en başarılı markası oldu!

Marketing Türkiye ve Akademetre işbirliğiyle düzenlenen, “The One Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” kapsamında gayrimenkul kategorisinde itibar ve marka değer performans ölçümleri sonucu 2016 yılının en başarılı markası DKY oldu.

Folkart Liva markasıyla kentsel dönüşüme giriyor!

Yaklaşık 10 yıl önce İzmir’i A + gayrimenkul projeleriyle tanıştıran Folkart, Liva markasıyla kentsel dönüşüm işlerine de iddialı giriyor. Folkart, ilk kentsel dönüşüm çalışması olan Uzundere projesinin temelini hafta sonunda atacak.

En beğenilen konut markası Nef oldu!

Nef, başarısını, ‘Sektörünün en beğenilen şirketi’ seçilerek tescilledi. İş dünyasının en prestijli araştırmalarından biri olan “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında Nef, “inşaat / konut” kategorisinde ilk sırada yer alarak en beğenilen konut markası oldu.

Dardenia en büyük şubesini 42 Maslak'ta açtı!

Dardenia, en büyük şubesini 42 Maslak'ta açtı Dardenia, yeni şubesini 42 Maslak'ta açtı. Dardenia'nın hedefinde 2016 bitmeden kendi açacağı yeni restoranlarla minimum 15 şubeye ulaşmak var.

dardenia markası Haberi

dardenia markası


Geleneksel köfte-ekmek konseptiyle zincirleşen restoranlara şimdi yeni bir geleneksel tat daha ekleniyor. Adı İstanbul-Eminönü ile özdeşleşen ‘balık&ekmek’ de bir zincir restoran konseptine esin kaynağı oluyor. Ankara’da Myfish ile başlayan sürece, şimdi Dardanel’den Dardenia ve bir başka marka olan Fish Box da eklendi.


Eminönü ile özdeşleşen balık&ekmek satıcıları, İstanbul’un simgelerinden bi­ridir. Yarım ekmek arasında bir lezzet şöleni sunan balık&ekmekçilerde ise son dönemde bir kabuk değiştirme söz konusu. Uzun yıllar Eminönü’nde teknelerde karşımıza çıkan balık&ek- mekçiler, artık zincir balık ekmek res­toranlarıyla da sadece deniz kıyıların­ da değil, denizi olmayan şehirlerde de tüketiciye balık&ekmek yedirmeye başladı. Ankaralı Myfish’in ardından kurulan Fish Box’u şimdi Dardanel ta­rafından kurulan Dardenia izledi.


Kısa sürede Türkiye’nin dört bir yanma yayılmayı planlayan bu proje­ler, önümüzdeki yıllarda balık ekme­ğin, geleneksel bir...