02 / 05 / 2024

Dardenia Park lokasyon

Dardenia Park lokasyon

Kişiye özel indirimler sağlanan Dardenia Park projesinde 77 metrekarelik teras alanları bulunuyor. Dardenia Park fiyat listesi kapsamında daireler 590 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Aphorodite Park Residence geliyor!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ''Aphorodite'' projelerine bir yenisi daha ekleniyor. Aphorodite Park Residence; lokasyon avantajı, üst düzey yaşam konforu, yüksek katma değer ve benzersiz ödeme avantajını buluşturuyor. 

Yücel Park Kartal lokasyon!

Lansman dönemine kadar yüzde 10 fiyat avantajı sağlanan Kartal Yücel Park projesinde fiyatlar 299 bin TL'den başlıyor..

Dubai Towers Esenyurt lokasyon!

Toplam 1.153 adet konutun yer aldığı projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Dubai Towers Esenyurt lokasyon bilgisine göre Esenyurt Şehitler Parkı'na 520 metre uzaklıkta bulunuyor.

Beyaz Park Topkapı lokasyon!

Toplam 100 milyon lira yatırımla yükselen proje toplam 15 bin 500 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Beyaz Park Topkapı lokasyon bilgisine göre İstanbul Zeytinburnu - Topkapı bölgesinde yükseliyor.

Dardenia Park fiyat listesi!

Kişiye özel indirimler sağlanan Dardenia Park projesinde 77 metrekarelik teras alanları bulunuyor. Dardenia Park fiyat listesi kapsamında daireler 590 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Çanakkale Dardenia Park Evleri'nde fiyatlar 590 bin TL'den başlıyor!

Armada Yıldız İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Çanakkale merkeze 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Çanakkale Dardenia Park Evleri'nde fiyatlar 590 bin TL'den başlıyor.

Beyaz Park lokasyon bilgileri!

Toplam 100 milyon TL' lik yatırımla yükselen proje 5 blok halinde yükseliyor. Beyaz Park lokasyon bilgileri kapsamında daireler 1+1' den 4+1' e kadar değişiklik gösteriyor.

İzmir 232 Flora lokasyon!

Blokların 5 ile 6 kat arasında değişiklik gösterdiği projede 100'e yakın daire yer alacak. İzmir 232 Flora lokasyon bilgisi kapsamında Çiçek Park Rezidans'ın karşısında yükselecek.

Çengelköy Park Evleri Üsküdar lokasyon!

65 dönüm arazi üzerinde yükselen projede daire tipleri 2+1,3+1 ve 5+1 olarak dizayn edildi. Çengelköy Park Evleri Üsküdar lokasyon bilgileri kapsamında Üsküdar'a 7.2 kilometre mesafede yer alıyor.

Park Residences Cadde lokasyon bilgileri!

Toplam 20 dönümlük peyzaj alanı bulunan projede daireler 1+1 'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Park Residences Cadde lokasyon bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükseliyor.

Başakşehir Vadiyaka lokasyon bilgileri!

Toplam 361 adet daire ve 56 ticari ünitenin yer aldığı proje 300 milyon TL yatırım değeri ile yükseliyor. Başakşehir Vadiyaka lokasyon bilgileri kapsamında Botanik Parkı’na 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Vadiyaka Başakşehir lokasyon!

Toplam 18 bin metrekare alan üzerine inşa edilen projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Vadiyaka Başakşehir lokasyon bilgisi kapsamında Botanik Parkı’na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Vadiyaka Başakşehir Evleri lokasyon bilgileri!

Daire tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 361 adet daire ve 56 ticari ünite bulunuyor. Vadiyaka Başakşehir Evleri lokasyon bilgileri kapsamında Botanik Parkı’na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Dardenia Park lokasyon Haberi

Dardenia Park lokasyon

Toplam 4 bin 500 metrekare alan üzerine yayılan projede villa büyüklükleri 230 metrekare olarak belirlendi. Proje butik proje olarak yükseliyor.


Konutların hemen teslim edildiği projede 77 metrekarelik teras alanları yer alıyor. Projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.


Dairelerin Boğaz ve Ege manzarasına sahip olan proje konum bilgisine göre Dardanos koyunda denize sadece 150 metre mesafede inşa ediliyor. 


Dardenia Park fiyat listesi kapsamında villalar 590 bin TL'den başlıyor 650 bin TL'ye kadar yükseliyor. Proje Çanakkale merkeze 7 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


0286 213 70 00

http://dardeniapark.com/

Tülay...