21 / 05 / 2024

darende belediyesi taziye evi

darende belediyesi taziye evi

Malatya Darende Belediyesi ve hayırseverlerin katkıları ile yapımı tamamlanan ekmek fabrikası, kadın konuk evi, taziye evi, park, işyerleri ve ilçe meydanı toplu açılış töreniyle hizmete girdi...

Malatya Darende Belediyesi'nden emlak vergisi müjdesi!

Malatya Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantıda emlak vergisine dair yapılacak indirimler hakkında müjde verdi.

Antalya'nın taziye evi uygulaması 'Kepez Evi' projesine dönüşüyor!

Antalya Kepez Belediyesi'nce Antalya'da bir ilk olan taziye evi uygulamasını 'Kepez Evi' projesine çeviriyor. Proje ilk olarak taziye evi talebi olan Şafak Mahallesi'nde inşa ediliyor.

Kartepe Taziye Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü'nce inşa edilen proje ile yapımına başlanan Taziye Evi tamamlanıyor. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanıp hizmete açılması hedefleniyor. 

Kocaeli Kartepe'ye taziye ve kültür evi yapılacak!

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü hazırladıkları proje ile Taziye Evi yapacak. Projesi hazırlanan Taziye Evi’nin yapım hazırlıkları sürüyor...

Malatya Darende'ye üst geçitli terminal binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende'ye üst geçitli terminal binası inşa ediyor.

Akdeniz Belediyesi'nden 7 ayrı yere mahalle evi!

Akdeniz Belediyesi mahalle ve taziye evlerinin sayısını artırıyor. Vatandaşların talebi üzerine 7 ayrı yerde mahalle evi ve taziye evi yapılıyor. 

Afyonkarahisar Taziye Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Afyonkarahisar Belediyesi Yunus Emre Mahallesi'nde hayata geçireceği taziye evinin temelini attı.

Adıyaman Altınşehir Taziye Evi'nin temeli atıldı!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Altınşehir Mahallesinde hayata geçirilecek olan taziye evinin temeli atıldı.

Erzurum Ilıca Sosyal Donatı Alanı ve Taziye Evi açıldı!

Erzurum Aziziye Belediyesi tarafından Ilıca’da hayata geçirilen sosyal donatı alanı ve taziye evi hizmete açıldı. Törene, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da katıldı.

Mardin'in 500 mahallesine taziye evi inşa edilecek!

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 ve 2018 yılları arasında bölgedeki 500 kırsal mahalleye taziye evi inşa edilecek.

Elazığ'a yeni taziye evleri inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Elazığ Belediyesi hayata geçirdiği taziye evlerine yenilerini ekliyor.

Adıyaman Esentepe'ye taziye evi inşa ediliyor!

Adıyaman Belediyesi Esentepe Mahallesi'nde modern taziye evinin inşaatına başladı. Bina, yklaşık 180 metrekarelik alan üzerinde bulunuyor.

Tarsus Şahin Mahallesi Taziye Evi açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şahin Mahallesi Taziye Evi Tarsuslu vatandaşların hizmetine açıldı.

darende belediyesi taziye evi Haberi

darende belediyesi taziye evi


Malatya Darende Belediyesi ve hayırseverlerin katkıları ile yapımı tamamlanan ekmek fabrikası, kadın konuk evi, taziye evi, park, işyerleri ve ilçe meydanı toplu açılış töreniyle hizmete girdi.


Belediye Ekmek Fabrikası önündeki törende bir konuşma yapan Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, “Yapılan her çalışma saygıyı, takdiri hak eder, çünkü her çalışmanın arkasında emek vardır” dedi.


Malatya Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır da işadamlarının örgütlenmesi ve ekonomik gücünü Darende’ye çekilmesinin önemine değindi.


Darende Belediye Başkanı İsa Özkan ise konuşmasında görevi süresince ilçeye kazandırdığı hizmetleri anlattı. Özkan, binanın üzerine Darendeliler Sağlık ve Eğitim Vakfı (DASEV) ile Kadın Konuk Evi projesini hayata geçirdiklerini ifade etti. Özkan, tesisin tefrişatının DASEV Başkanı Nazım Turgut tarafından karşılandığını dile getirdi.


Törende hayırsever işadamı Vehbi Güzel’in İbrahimpaşa Mahallesine yaptıracağı Mahalle...