08 / 05 / 2024

dargeçit kentsel dönüşüm kararları

dargeçit kentsel dönüşüm kararları

Bugünkü 31561 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Mardin Dargeçit'te yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Mardin Dargeçit'te kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31561 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Mardin Dargeçit'te yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm tam gaz!

Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ  ortaklığında Akçamesçit bölgesinde devam kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm evleri yükseliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Akçamesçit bölgesinde 4 etaptan meydana gelen toplam 3000 konutun hedeflendiği kentsel dönüşüm alanında 1 etap çalışmaları devam ediyor.

Kentsel Dönüşüm Yasası yenileniyor!

ITÜ Maden Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, beklenen İstanbul depremi ve kentsel dönüşüm için açıklamalar yaptı.

Kentsel dönüşüm kredisi ve kira yardımı başvuruları mecliste!

İzmir Milletvekili Ali Yiğit, kentsel dönüşüm kredisi ve kira yardımı başvurularına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yiğit, hazırladığı soru önergesini Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti..

İzmir’deki kentsel dönüşüm desteği meclis gündeminde!

İzmir’deki kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik devlet desteği TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, kentsel dönüşüm kredileri ve kira yardımları konusunda sordu.

Maltepe kentsel dönüşümünde ranta geçit yok!

Halkla bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe'deki kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi. Kılıç, Maltepe kentsel dönüşümünde ranta geçiş verilmeyeceğini söyledi.

Bursa İnegöl'deki Romanlar kentsel dönüşüm istiyor!

İnegöl Roman Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Ahmet Lekesizyiğit, Karanfil ve Refah Sokak´ta ikamet eden 22 vatandaşın imza toplayarak, kentsel dönüşümün gerçekleşmesini istediklerini ifade etti.

Faruk Akdoğan Niğde Efendibey'deki kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Niğde Efendibey kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit eşlik ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

DenizBank ve İTÜ kentsel dönüşüm sertifika programı düzenliyor!

DenizBank ile İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği neticesinde tasarlanan, İstanbul Ticaret Odası’nın desteklediği ‘Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı’ kapsamında bu alanda uzmanlaşmak isteyen kişilere yönelik eğitim programı hayata geçiri

Yiğit Group Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Cuma Yiğit'in başında bulunduğu Yiğit Group en son Fortis projesi ile öne çıktı. Ailenin et işi de var. Kadıköy Fikirtepe'deki 300 milyon TL'lik kentsel dönüşüm proje ise birkaç ay içinde start alacak.

Uzmanlar Kentsel Dönüşüm ve Su Yalıtımı Zirvesi'nde buluştu!

CNN Türk'ten Cem Seymen'in moderatör olarak bulunduğu Kentsel Dönüşüm ve Su Yalıtımı Zirvesi'ne; MYK Sınav ve Belgelendirme Daire Başkanı Mehmet Ordukaya, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı Malzemeleri Daire Başkanı Atakan Yiğit katıldı...

Kentsel Dönüşüm için 9 özel iş makinesi yapıldı!

Kentsel Dönüşüm için iş makineleri üreticileri yıkım, ayrıştırma ve moloz kaldırma işlerinde kullanılmak üzere 9 çeşit yeni iş makinesi tasarlattı...

dargeçit kentsel dönüşüm kararları Haberi

dargeçit kentsel dönüşüm kararları

Mardin Dargeçit'te yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi. Bakanlar Kurulu Kararı bugünkü 31561 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mardin Dargeçit'te Bulunan Bazı Alanların Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı İlan Edilmesi Hakkında Karar için