11 / 05 / 2024

darıca ev fiyatları

darıca ev fiyatları

Hem evim hem yazlığım bir arada olsun diyenler için ideal bir bölge. Pandemi nedeniyle alternatif yaşam alanlarına yönelen alıcıların şimdilerdeki gölgesi. Darıca göç alırken, konut fiyatlarında yüzde 40 artış yaşandı.

Darıca'da konut fiyatları son 4 yılda yüzde 40 arttı!

Hem evim hem yazlığım bir arada olsun diyenler için ideal bir bölge. Pandemi nedeniyle alternatif yaşam alanlarına yönelen alıcıların şimdilerdeki gölgesi. Darıca göç alırken, konut fiyatlarında yüzde 40 artış yaşandı.

Darıca'daki tarihi Rum evleri restore edilecek!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde Rum mimarisine uygun inşa edilen, bazıları yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan tarihi 22 ev restore edilecek. 

İstanbul'da ev fiyatları en çok Maltepe ve Üsküdar'da arttı!

Türkiye'de toplam satılık konut fiyatları 2016'da yüzde 9,1 artı. REIDIN'in Üst Yöneticisi Kayhan "İstanbul'da son bir yıl içinde ev fiyatları en çok yüzde 21,9 ile Maltepe'de artış gösterdi." dedi.

Bayramoğlu G-Marin Darıca satış fiyatları!

Bayramoğlu G-Marin Darıca satış fiyatları 139 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kocaeli Bayramoğlu'nda yer alan G-Marin Managed by Divan projesinde daireler hemen teslim ediliyor...

Üsküdar'da emlak fiyatları arttı!

Anadolu yakasının tarihi semti Üsküdar'da emlak fiyatları, inşaatı devam eden Çamlıca Camisi ve raylı sistem projeleriyle birlikte arttı. Fiyatların inşaatların tamamlanmasıyla yaklaşık yüzde 40 oranında daha artması bekleniyor.

Üsküdar-Sancaktepe metrosu ev fiyatlarını iki kat artırdı!

İstanbul'da ulaşımı kolaylaştırmak ve hızlandırmak amacıyla hayata geçirilen raylı sistemler konut fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Üsküdar-Sancaktepe metrosu, henüz hizmete girmeden Sancaktepe bölgesinde ev fiyatlarını iki kat artırdı.

Üsküdar'da arsa fiyatları yüzde 500 arttı!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "İstanbul'un taşı toprağı altın' diyorlar ya, Üsküdar'ın da taşı toprağı yakut. Raylı sistemler ve Çamlıca Cami Üsküdar'daki emlak fiyatlarını artırdı. Çamlıca civarındaki arsa fiyatları yüzde 300-500 civarında artt

Darıca Es'Marin Konakları iletişim!

Darıca Es'Marin Konakları iletişim için 0262 644 14 47 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Kanıt Yapı tarafından inşa edilen projede 60 ay taksitle ev sahibi olunabiliyor.

Darıca Marina Plus Bayramoğlu satılık!

Darıca Marina Plus Bayramoğlu satılık daire fiyatları 115 bin TL'den başlıyor. Toplamda 164 adet konuttan meydana gelen proje 7 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor.

Elite Life Konakları Darıca'da 200 bin TL'ye 3+1! Yeni proje!

Kocaeli Darıca'da yükselen Elite Life Konakları projesinde 3+1 dairelerin fiyatları 200 bin TL'den başlayarak değişiyor. Elite Life Konakları projesi bu yıl Ekim - Kasım ayları arasında teslim edilecek...

Adora Villaları Darıca satılık!

Adora Villaları Darıca satılık daire fiyatları metrekare birim üzerinden 2 bin TL olarak belirlendi. Projede 3+1, 4+1, 6+2 ve 7+2 seçeneklerinde geniş konut alternatifleri bulunuyor...

Darıca Adora Vilları projesi!

Adora Villaları projesi 6 bin 287 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Darıca Adora Vilları projesi daire fiyatları 336 bin 490 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Adora Villaları Darıca ulaşım!

Adora Villaları Darıca ulaşım bilgileri kapsamında adres ve ulaşım krokisi haberimizde yer alıyor. Adora Villaları' nda konutların fiyatları 336 bin 490 bin TL' den başlangıç gösteriyor...

darıca ev fiyatları Haberi

darıca ev fiyatları

Hem evim hem yazlığım bir arada olsun diyenler için ideal bir bölge. Pandemi nedeniyle alternatif yaşam alanlarına yönelen alıcıların şimdilerdeki gölgesi. Darıca göç alırken, konut fiyatları istikrarlı yükseliyor. 

İstanbul Sabiha Gökçen Havaalnı'na 15 dakika mesafede olan Darıca, sahilleri tarihi ulu çınarları, sosyal alanları, festivalleri ve hayvanat bahçesi ile Marmara Bölgesi'nin popülerliği giderek artan bölgelerinden. 16 kilometrelik kıyı şehridi ile ilçe, hem oturum hem de yatırım için avantajlı fırsatlar sunuyor. İlçe ismini günümüzde bir burcu ayakta kalan Darıca Kalesi'nden almış. 

Para Dergisi'nden Ayşegül Küçükkurt Zor'un haberine göre; işiniz Avrupa Yakası'nda  değilse, Pendik-Kartal- Tuzla- Maltepe hattında iş yapıyorsanız, Darıca yaşamak için uygun bir yer. 

İSTER YAZLIK İSTER 12 AYLIK

Kocaeli'nin en kalabalık 3. ilçesi olan Darıca'da, pandemi döneminde kiralık ve satılık konutlara olan talep...