01 / 05 / 2024

Darıca kadınlar plajı

Darıca kadınlar plajı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Darıca Bayramoğlu sahilindeki plajın bir kısmı ile SGK tesisleri kadınların kullanımına ayrıldığını açıkladı.

TOKİ, 5 senede 500 bin sosyal konut yapacak: 12. Kalkınma Planı'yla dar gelirlilere, kadınlara, gençlere müjde!

12. Kalkınma Planı çerçevesinde şehirlerdeki barınma sorununa sağlıklı çözümler üretilebilmesi amacıyla, dar gelirlilere, kadınlara, engellilere ve gençlere ilişkin toplu konut uygulamaları sürdürülecek. Ayrıca TOKİ 5 senede 500 bin sosyal konut inşa edecek. İşte detaylar...

Antalya Kadınlar Plajı yaza açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya ve Gazipaşa’nın buluşma noktası Uğrak mevkiinde Ekim ayında temelini attığı “Kadınlar Plajı” yaz sezonunda ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Sakarya Kadınlar Plajı için geri sayım başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Kocaali’de inşa edilecek Kadınlar Plajı için altyapı çalışmalarını başlattı. Kısa süre içerisinde gerçekleştirilecek yapım ihalesinin ardından ise üst yapıda gerekli işlemler hayata geçirilecek.

Akçakoca Kadınlar Plajı ihale edilecek!

Akçakoca’da Kale mevkiinde bulunan Kadınlar plajına ait hazırlanan dev proje hazırlandı. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, projenin en kısa zamanda ihale edileceğini açıkladı.

Miço koyu Kadınlar plajı açılıyor!

İbrahim Karaosmanoğlu, Altınkemer ve Cebeci’nin ardından mavi bayrağı hak eden Kerpe sahili ve Miço Koyun Kadınlar Plajının açılacağı törene tüm Kocaeli’leri davet etti.

Antalya'ya ikinci kadınlar plajı geliyor!

Antalya'da ilki dünyaca ünlü Konyaaltı sahibinin devamında, kentin Kemer'e çıkış yolu üzerinde Sarısu mesire alanında oluşturulan 'Kadınlar Plajı'nın ikincisi için ihale süreci başladı.

Alanya Uğrak'a kadınlar plajı yapılacak!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da 3’üncü derece doğal SİT alanındaki Uğrak’a yapacağı kadınlar plajı için ihale süreci başladı.

Antalya'ya yapılacak 2 kadınlar plajının yeri belirlendi!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Antalya'ya yapılacak kadınlar plajının yeri belirlendi. Kentin doğusundaki Alanya- Gazipaşa arasındaki bölge kadınlar plajı için belirlenirken, kentin batısında ise Finike’de Andrea Doria alanı plaj için seçildi.

Kerpe Miço Koyu'na kadınlara özel proje!

Darıca Bayramoğlu Plajı’nın kadınlara tahsis edilmesinin ardından, aynı özelliklerde ve etap etap yapılacak Kerpe Miço koyu da kadınların kullanımına açılacak, koy yeni bir yaşam alanı olacak...

1940 yılında Üsküdar ve Kadıköy'de yeni yollar açılacak!

1940 yılında Üsküdar ve Kadıköy'ün nazım imar planını hazırlayan Prost, Üsküdar ve Kadıköy'de açılacak başlıca yolların güzergahını belirlemiş. Prost'un hazırladığı imar planıyla şekil alacak ilçelerde birçok yol daha açılacakmış.

Kurşunlu'da kadınlar plajı çalışmaları sürüyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurşunlu’da yaptırılan Kadınlar Plajı’nda çalışmalar hızla sürürken, plajın bayramdan sonra kullanılabilir hale gelmesi amaçlanıyor.

Bursa Gemlik'e kadınlar plajı yapılacak!

Antalya'da açılan Kadınlar Plajı'nın ardından bir kadınlar plajı da Bursa'da açılıyor.Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, Gemlik İlçesi’ne bağlı Kurşunlu tatil beldesinde Marmara Denizi kıyısına yapılan ‘Kadınlar Plajı’, Ramazan Bayramı’nın ardından açılacak

Kandıra'da kadınlar plajı kurulacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Darıca Bayramoğlu sahilindeki plajın bir kısmı ile SGK tesisleri kadınların kullanımına ayrıldığını açıkladı.

Darıca kadınlar plajı Haberi

Darıca kadınlar plajı

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu Darıca Bayramoğlu sahilindeki plajın bir kısmı ile SGK tesisleri kadınların kullanımına ayrıldığını açıkladı


Kocaeli’de kadınlara açtığı özel plajlarla kentimizdeki önemli bir eksikliği gideren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Bayramoğlu’ndaki kadınlar plajının bu yaz yine faaliyette olacağını söyledi. Kadınlara yazın bu ilk günlerinde müjdeli bir haber veren Başkan Karaosmanoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan (SGK) devir alanın tesislerin de kadınların kullanıma açılacağını ifade etti. Ayrıca bu sezon Kandıra Kerpe’deki Miço Koyu da kadınlara tahsis edilecek.

HEM PLAJ, HEM TESİS KADINLARIN

Başkan Karaosmanoğlu, SGK’dan devir alınan tesislerde ve Bayramoğlu plajında Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile inceleme yaptı.  Yüzme havuzu ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Kadınlarımız burada yaz aylarında doyasıya hem denizden hem de buradaki tesisten faydalanabilecekler. Sosyal...