06 / 05 / 2024

darıca kültür merkezi ne zaman açılacak

darıca kültür merkezi ne zaman açılacak

Darıca'da inşa edilen Proje ve Kültür Merkezi'nin 2014 yılı içerisinde açılması planlanıyor

Ilıca'da kültür merkezi ve belediye binası inşaatında sona geliniyor!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın gayretleri ile Aziziye Ilıca mahallesinde bir süre önce temelleri atılan Kültür Merkezi ve Belediye binası inşaatında sona geliniyor. 

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezi 2 yılda tamamlanacak!

SAMSUN 19Mayıs Belediye Başkanı Topaloğlu, ilçenin Ballıca mahallesinde 6 bin metrekare alana Kültür Merkezi inşa edileceğini belirterek "2 yıl içerisinde projenin bitirilmesi planlanıyor "dedi.

Erzurum Aziziye'ye kültür merkezi geliyor!

Aziziye Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası ve kültür merkezi kazandırıyor. Ilıca’da yapımı devam eden belediye hizmet binası ve kültür merkezi ilçede önemli bir ihtiyaca cevap verecek.

Gebze Adnan Menderes Kültür Merkezi'ndeki dükkanlar satıldı!

Bütçe krizinin yaşandığı Darıca Belediye Meclis toplantısının yankısı sürüyor. Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde dükkanların durumuyla ilgili soruya yanıt veren Başkan Karabacak, dükkanların satış işleminde bütün prosedürlerin tamamlandığını ifade etti.

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi açıldı!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yapımı tamamlanan Adnan Menderes Kültür Merkezi'nin açılışı yapıldı. Açılış töreninde konuşmayı Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yaptı.

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi, törenle açıldı.Törende konuşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi 17 Ekim'de açılacak!

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi 17 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 14:00 da açılıyor. Şükrü Karabacak sekiz dönümlük alanda hizmet verecek olan Kültür Merkezi’nin ilçedeki bir büyük eksikliği gidereceğini söyledi.

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi ne zaman açılacak?

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, yapımı büyük oranda tamamlanan Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Karabacak, kültür merkezinin bu ay hizmete açılacağını belirtti.

Üsküdar Ahmet Yüksel Özemre Kültür Merkezi, Diş Sağlığı Merkezi olacak!

Üsküdar Ahmet Yüksel Özemre Kültür Merkezi'ni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne dönüştürülecek. Üsküdar Ahmet Yüksel Özemre Kültür Merkezi'nin dönüşüm ihalesi 16 Eylül 2014 tarihinde yapılacak.

Kars Kafkas Üniversitesi'nde Ukrayna Kültür Merkezi açıldı!

KAÜ ile Ukrayna Kiev Taras Şevçenko Üniversitesi arasındaki ikili ilişkiler kapsamında Fen-Edebiyat Fakültesi Slav Dilleri ve Edebiyatları Bölümü bünyesinde oluşturulan Ukrayna Kültür Merkezi açılı Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, tarafından yapıldı...

Talas'ta otel ve kültür merkezi inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri Talas Belediye Başkanlığı tarafından bugünkü resmi gazetede verilen ilana göre Kayseri Talas'ta yer alan 2 farklı arsa üzerinde otel ve kültür merkezi inşaatı yapılacak. İşin ihalesi 24 Mart'ta yapılacak...

Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi 9 Mart'ta açılıyor!

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, 4 bin 800 metrekare kapalı alan olarak inşa edilen Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi'ni 9 Mart 2014 tarihinde saat 14.00’de açıyor...

Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Merkezi'nde tribünler yükseliyor!

Akyazı Spor ve Kültür Merkezi İnşaatı Proje Koordinatörü İbrahim Nacar, hedefledikleri programların önünde olduklarını belirterek projeyi teslim tarihinden daha erken bir zamanda bitirerek teslim etmeyi amaçladıklarını söyledi...

darıca kültür merkezi ne zaman açılacak Haberi

darıca kültür merkezi ne zaman açılacak

Kocaeli Darıca'da inşa edilen Proje ve Kültür Merkezi'nde konferans salonu, bowling salonu, market, 1.500 kişilik restoran, düğün salonu, resim atölyesi, sağlık ocağı ve fitness salonu bulunacak. Proje ve Kültür Merkezi'nin 2014 yılı içerisinde açılması...