03 / 05 / 2024

Darıca yat limanı projesi

Darıca yat limanı projesi

Kocaeli'ne bağlı Darıca ilçesinin son dönemde turizm alanında yaptığı yatırımlarla adından söz ettirdiğini söyleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ilçede inşa edilecek 2 bin 500 yatlık marina için gün saydıklarını belirtti.

Darıca’daki dev spor salonunun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'daki dev spor salonunun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Kocaeli Darıca Spor Salonu tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'nın dev spor salonunu da tamamlıyor.

Gebze-Darıca metro hattı projesi mecliste!

Gebze-Darıca metro hattı projesinin maliyetinin gözden geçirilmesine ve Bakanlığın 2019 yılı için belediyeler yerine üstlendiği yatırımlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Darıca Spor Salonu'nda tribün imalatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Spor Salonu'nun inşaatını tamamlıyor.

Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nda son durum!

İstanbul ve Kocaeli arasında 1 milyon insanı trafik stresinden kurtaracak olan ve yatırım tutarı 5 milyar lirayı bulan Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Darıca Spor Salonu yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'ya yeni bir spor salonu inşa ediyor.

Reysaş GYO Düzce Arapçiftliği Darıca 2018 gayrimenkul değerleme raporu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Düzce Merkez Arapçiftliği ve Darıca'da yer alan 2 adet gayrimenkulün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Gebze-Darıca Metro Hattı projesi görücüye çıktı!

Tarihinin en büyük yatırımını yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metro Hattı projesini görücüye çıkardı.

Darıca Spor Salonu için ilk kazma vuruldu!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca Spor Salonu için ilk kazmayı vurdu.

Kocaeli Darıca Spor Kompleksi'nin ihalesi yapıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Spor Kompleksi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Kocaeli Darıca'ya dev spor kompleksi!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'ya dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

Kocaeli Darıca Sosyal Tesisi şekilleniyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Sosyal Tesisi'nin inşaatına başladı.

Darıca yat limanı projesi Haberi

Darıca yat limanı projesi


Kocaeli'ne bağlı Darıca ilçesinin son dönemde turizm alanında yaptığı yatırımlarla adından söz ettirdiğini söyleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ilçede inşa edilecek 2 bin 500 yatlık marina için gün saydıklarını belirtti. On izinlerin alındığını ve görüşmelerin bakanlık düzeyinde devam ettiğini dile getiren Karabacak, "Marina, Türkiye'nin en büyüklerinden biri olacak" dedi. Turizm yatırımlarının marina ile sınırlı olmadığını dile getiren Karabacak, birbiri ardına hizmete giren otellerin özellikle kongre turizminin gelişimine katkı sağladığını kaydetti. 750'ye ulaşan yatak kapasitesinin halihazırda yapımı süren yatırımlarla daha da artacağına dikkat çeken Karabacak, "Gebze, Dilovası ve İzmit'te sanayide çalışan vatandaşlarımız Darıca'yı yaşam merkezi olarak görüyor. Darıca turizm, eğitim ve sağlık ilçesi olarak bilinen bir yer ve bu özelliğin daha da yükselmesi için çalışmalar yapıyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi...