07 / 10 / 2024

Darıcada otobüs hatları

Darıcada otobüs hatları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 240 yeni nesil otobüs, 1 Şubat'tan itibaren hizmet vermeye başlarken, Darıca’da da 26 araç 10 farklı hatta hizmet vermeye başladı.

Milyonlarca İstanbullu için toplu taşımada yeni dönem başlıyor: Otobüs, metro, vapur, tramvay...

İstanbul'da toplu taşıma kullananlar için sevindirici haber geldi. Artık kent genelinde otobüs, vapur, metro ve tramvay hatlarında kredi ve banka kartları veya ön ödemeli kartlarla yapılan ödemelerde yüzde 33,33 indirim uygulanacak. Milyonlarca kişiyi sevindiren bu dönem 1 Kasım’da başlıyor.

2022 Ramazan Bayramı’nda metrobüs, otobüs, metro, köprü ve otoyollar ücretsiz mi? 

Ramazan Bayramı ziyaretlerinde marmaray, şehir hatları vapurları, metro, metrobüs, otobüs (İETT) ve tramvay gibi toplu taşıma araçlarının çalışma durumu belli oldu. Bayram tatilinde toplu taşıma, köprü ve otoyollar ücretsiz olacak mı, bedava mı? 

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Darıcı mahallesinde hizmete giren Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali görkemli bir törenle açıldı.

Düzce Otobüs Terminali'nde son dokunuşlar!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Darıcı mahallesinde yapımı tamamlayan ve yakın zamanda resmi açılışı yapılacak olan Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminalinde son durumu gözden geçirdi.

M.A.S.Turizm Seyahat Ve Otobüs İşletmeciliği Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

M.A.S.Turizm Seyahat Ve Otobüs İşletmeciliği Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün 6 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da açıldı.

İzmir İstinye Park inşaatı nedeniyle otobüs durakları değişti!

İstinye Park inşaatı nedeniyle Fahrettin Altay Aktarma Merkezi'nden kalkan otobüs hatlarında 30 Mayıs Pazartesi'nden itibaren geçerli olacak değişiklikler yaptı.

Harem feribot ve deniz otobüsü iskelesi imar planı askıda!

Üsküdar Harem “Arabalı Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı...

Darıca'da yeni hatlar açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 240 yeni nesil otobüs, 1 Şubat'tan itibaren hizmet vermeye başlarken, Darıca’da da 26 araç 10 farklı hatta hizmet vermeye başladı.

Düzce Belediyesi'nden kiralık Otobüs Terminali!

Düzce Belediye tarafından Düzce İli, Merkez İlçesi, Darıcı Mahallesi, G26A19A3C Pafta 1416 Ada, 1 Parsel numarasına kayıtlı inşaatı devam eden Şehirlerarası ve İlçeler Otobüs Terminali kiraya verilecektir.

Armutlu Deniz Otobüsü İskelesi Dolgu İmar Planı Değişikliği onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlattırılan Armutlu Deniz Otobüsü İskelesi Dolgu İmar Planı Değişikliği il müdürlüğünce onaylanarak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğ'üne gönderildi.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali 13.5 milyon TL'ye 15 yıllığına kiralık!

Düzce Belediyesi tarafından, Düzce Darıcı'da yapımı devam eden Şehirlerarası ve İlçeler Otobüs Terminali temizlik, güvenlik, peyzaj, ısınma-soğutma, bakım-onarım ile her türlü idari-teknik işin yapılması şartıyla 15 yıl süreyle kiraya verilmek suretiyle 1

Aksaray'da otobüs durakları yenileniyor!

Ulaşım Master Planı çerçevesinde şehir merkezi dahil bir çok noktada köklü değişimler yapan Aksaray Belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde yıpranmış otobüs bekleme duraklarını yenileriyle değiştirmeye başladı.

Karamürsel Otobüs Terminali ve Gölcük Saraylı Kalıcı İş Merkezi’ndeki dükkanlar kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantısında mülkiyetleri Büyükşehir Belediyesi’ne ait Karamürsel Otobüs Terminali’nde yer alan yazıhaneler ve Gölcük Saraylı Kalıcı İş Merkezi’nde bulunan iş yerlerinin kiralama ihalesi yapıldı.

Darıcada otobüs hatları Haberi

Darıcada otobüs hatları

Son teknolojilerle donatılan, doğalgazlı, çevreci, kütüphaneli ve bisiklet aparatlı yeni nesil otobüsler 8’i yeni hat olmak üzere 12 ilçede toplamda 93 hatta seferlere başlarken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hizmet verecek yeni otobüslerle yıllık yolcu taşıma sayısını 45 milyon kişiye çıkarmayı hedefliyor.


Yeni hizmete başlayan araçların şehrin trafik yükünü önemli ölçüde rahatlatacağını ifade eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’na şehrimiz adına teşekkür ediyorum. Son derece modern şartlarda halkımıza hizmet verecek yeni nesil otobüsler önemli bir ihtiyacı giderecektir. Kocaeli genelindeki 240 aracın 26 tanesi de ilçemizde hizmet verecektir. Yeni açılan hatlarla birlikte inanıyorum ki Darıca halkımız istediği her noktaya rahatlıkla ulaşacaktır. Yapımı devam eden projelerin de tamamlanmasıyla Darıca’da trafik sorunu tamamen ortadan kalkacaktır. Halkımıza hayırlı olsun”...