28 / 04 / 2024

Dariush Kelhan Mehr

Dariush Kelhan Mehr

Türkiye ile arasındaki ticari ilişkilerde ürün ve hizmet çeşitliliğini artırmak isteyen İran, 17 - 19 Ocak tarihleri arasında resmi bir organizasyonla Tahran'da Türk müteahhitleri ağırlayacak.

Mehr Danışmanlık Ve Sarrafiye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehr Danışmanlık Ve Sarrafiye Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehrzad Sedıghyan tarafından kuruldu.

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrıban Allanazarova ve Touraj Alıpour ortaklığında kuruldu.

Shaygan Mehr Apadana Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Shaygan Mehr Apadana Mühendislik Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mostafa Yaghoubvand tarafından kuruldu. 

Dariush Kelhan Mehr Haberi

Dariush Kelhan Mehr


Başta İran Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı, İran Yol ve Şehir Planlama Bakanlığı, İran Ulusal Arazi ve Konut Kurumu gibi İran'ın resmi kurumlarınca desteklenen ve ilk kez gerçekleştirilecek üç günlük toplantının önemine değinen Arad Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Dariush Kelhan Mehr, İran'ın enerji, konut, turizm sanayi ve altyapı alanında geliştireceği projelerde Türk müteahhitlerle çalışmak istediğine dikkat çekti. Mehr, "Ocak ayında Tahran Laleh Uluslararası Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek toplantının tamamen İran devleti tarafından destekleniyor olması İran'ın Türk müteahhitlik ve yapı sektörü ile çalışmak istemesinin en önemli göstergesi. Konuyu öncelikli olarak bu şekilde değerlendirmek gerekiyor" dedi. 



Mehr: Türkiye'nin tecrübesinden faydalanmak istiyoruz 


Toplantıya müteahhitlik firmalarının yanı sıra sektöre ürün ve hizmet tedarikinde bulunan yapı sanayi sektörü temsilcilerinin de katılımını beklediklerini ifade eden Mehr, "Türkiye'nin yapı...