02 / 05 / 2024

Darty Servis

Darty Servis

Bodrum mağazasına özel olarak ücretsiz olarak randevulu teslimat ve montaj hizmeti sunacak olan DARTY, bu hizmeti başarılı bir şekilde gerçekleştirmek için kendi montaj ve servis ekibini Bodrum’a yığıyor

Paket servis yapan esnaf kiraya itiraz edebilir mi?

Bursa Bölge Adliye Mahkemesi 4. Hukuk Dairesi, pandemi nedeniyle kirada yüzde 50’lik mücbir sebep indirimi kararı verdi. Peki paket servis yapan esnaf kiraya itiraz edebilir mi?

Veliler dikkat! Okul servis ücretlerinde düzenleme yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, servis ücretlerinde okulların durumuna göre yeni düzenleme yapıldı.

Nüans Tesis Servis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nüans Tesis Servis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Özdemir tarafından kuruldu.

Garanti belgeleri ve servis fişlerinde yeni dönem!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, mevcut durumda kağıt üzerinde yazılı olarak tüketicilere verilmesi zorunlu olan garanti belgelerinin ve servis fişlerinin artık elektronik ortamda da sunulmasına olanak sağlandığını bildirdi.

Moss Çevre Teknolojileri Danışmanlık Ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moss Çevre Teknolojileri Danışmanlık Ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Arasan tarafından kuruldu.

Altındağ Servis Park projesinin yapımında sona gelindi!

Ankara Altındağ'da, yapımına kısa bir süre önce başlanan "Servis Park" projesinin yapımı tamamlanıyor. ServisPark ile Altındağ'ın önemli bir sorununu daha çözülecek.

Ankaralı servisçilerin otopark sorunu çözülüyor!

Ankara'daki servisçilere müjde geldi. Zübeyde Hanım Mahallesi'nde inşa edilen Servis Park projesi, Altındağlı servisçilerin otopark sorunu çözecek.

My Home Turizm Ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu! 

My Home Turizm Ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mansour Abdulra Almuhana ve Yağmur Ceylan Korkut ortaklığında kuruldu.

Paradise Jet Tur Servis Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!   

Paradise Jet Tur Servis Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bashar Amouri ve Mohammed H.Y. Hijazi tarafından kuruldu.

DRY Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Servis Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

DRY Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Servis Taşımacılık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Altuğ Canbazlı tarafından kuruldu. 

Full City Travel Turizm Servis Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Full City Travel Turizm Servis Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilgehan Altun ve Emre Özçelik ortaklığıyla kuruldu...

Madinah Smart Danışmanlık Turizm Servis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Madinah Smart Danışmanlık Turizm Servis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu...

Kayseri Kocasinan'da 10 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis istasyonu!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı; Kocasinan İlçesi, Pervane Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu vasıflı gayrimenkulü 10 milyon TL bedel ile satışa çıkardı.

Darty Servis Haberi

Darty Servis

Türkiye’deki 28. mağazasını 28 Haziran’da Bodrum Midtown AVM’de açan DARTY, Bodrum mağazasına özel olarak ücretsiz ve randevulu teslimat ve montaj hizmeti verecek.


Bodrum’da ilk ve tek olan bu uygulama ile DARTY, Bodrum Midtown AVM mağazasından alınan ürünlerin teslimat ve montajını istenilen tarih ve saatte gerçekleştirecek. DARTY bu hizmeti başarılı bir şekilde vermek için kendi montaj ve servis ekibini özel olarak Bodrum’a sevk etti. Bodrum’da tatil için bulunan ve zamanla yarışan Bodrum sakinlerinin vaktini almamak, onların yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla özel bir hizmet prensibi ile yola çıkan DARTY, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefliyor.


Bodrum ile birlikte bu yılki 4. mağazasını faaliyete geçiren DARTY, hizmet konusundaki başarısıyla da adından söz ettiriyor. DARTY Bodrum mağazasına özel olarak ücretsiz randevulu teslimat ve montaj hizmeti sunmasının yanı sıra alınan ürün arızalanırsa yetkili serviste kaldığı...