30 / 04 / 2024

Ankaralı servisçilerin otopark sorunu çözülüyor!

Ankaralı servisçilerin otopark sorunu çözülüyor!

Ankara'daki servisçilere müjde geldi. Zübeyde Hanım Mahallesi'nde inşa edilen Servis Park projesi, Altındağlı servisçilerin otopark sorunu çözecek.



Ankara Altındağ Belediyesi'nde yer alan habere göre; araçlarını Zübeyde Hanım Mahallesi'nde yer alan boş alana park etmek zorunda kalan servislerin hem mahalle halkı için, hem de servisçilerin kendisi için sıkıntı oluşturduğdan bahseden Başkan Balcı "Bu sorunu da çözüme kavuşturmuş olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Servis Parkımız şimdiden tüm esnafımıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

KALDIRIM VE YOL İŞGALİNE SON

7 bin metrekare arazi üzerinde yer alan "Servis Park" ile servis araçlarının kaldırım ve yol işgali engellenecek. Yapılması planlanan park alanı, servis şoförlerinin de ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde dizayn edildi. Yaklaşık 400 araç kapasiteli olan Servis Park'ta servis şoförleri için; toplantı odası, yemekhane, dinlenme odası ve mescit bulunuyor. Çalışmaların hızla sürdüğü Servis Park'ın yakın zamanda tamamlanıp hizmete açılması amaçlanıyor.

ESNAF ODASI İLE BERABER ÇALIŞILIYOR

Modern ve planlı bir Altındağ için çalışmalarda bulunduklarını açıklayan Başkan Asım Balcı, "Zübeyde Hanım Mahallesi'ndeki servis araçlarının otopark sorunu çözmek için kolları sıvadık. Servis Park projemizi  Ankara  Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası ile beraber yürütüyoruz. İnşallah kısa sürede bitecek olan tesisimizle vatandaşlarımız rahata kavuşacak. Zübeyde Hanım Mahallesi'nin en önemli sorunlarından biri de giderilmiş olacak. Proje tamamlandığında bölge çok rahatlayacak. Hem servis aracı sahipleri hem de mahalle sakinleri huzura kavuşacak inşallah..." diye konuştu.
 


Geri Dön