29 / 07 / 2024

dartynin bimekse devri onaylandı mı

dartynin bimekse devri onaylandı mı

Rekabet Kurulu, Bimeks'in, "Darty" markası altında faaliyet gösteren 28 mağazasındaki tüm stok ve duran varlıkların, çalışanların ve bu mağazalara ilişkin kira sözleşmelerinin devralınması işlemine izin verdi.

Ordu'da miras yoluyla mülkiyet devri işlemleri konuşuldu!

Ünye İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından “Miras Yolu ile Mülkiyet Devri ve Tarım Arazilerinin Satışı Paneli” düzenlendi.

Kamu idarelerine ait taşınmazların devri yönetmeliğinde değişiklik!

Kamu idarelerine ait taşınmazların tahsis ve devri hakkında yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 7 Ekim 2016 tarihinde 29850 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sitelerde kat mülkiyetinin devri mecburiyeti!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "Sitelerde kat mülkiyetinin devri mecburiyeti" konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Tapusuz hisse devri nasıl yapılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Tapusuz hisse devri nasıl olur?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber..

Ülker ve Boyner, Starcity AVM’nin devri için resmen başvuruda bulundu!

Ülker ve Boyner’in sahibi oldukları Starcity AVM’nin devri için resmen başvuruda bulunuldu. Rekabet Kurumu’nun da onay vermesi ile birlikte, hisse devir işlemleri tamamlanacak.

Tapuda hisse devri masrafları 2016!

Hisseli tapuların devri için, tüm hissedarların onay vermiş olması gerekiyor. Hisse devri için ise yine diğer hissedarların önalım hakkını kullanıp kullanmayacakları soruluyor. Peki, hisse devri masrafları 2016 ne kadar tutar?

Aziz Torun: Konutta 'istersen al' devri bitti!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Torun: "Artık 'istersen al' devri bitti. Biz üretim yaparken satın alma gücüne göre talebi göz önünde bulundurmalıyız. Bugünkü maliyet ve fiyatlara göre satın alma gücüne sahip alıcı sınırsız değil" dedi.

İzmir Çiğli'de cemevi yapılması için arazi devri gerekli!

İzmir Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, 'Songül Yaşar'ın görevden alınması şartıyla cemevini yapacağım iddiaları asılsız' dedi. Cem Vakfına ait araziye belediye tarafından inşaat yapılabilmesi için arazinin belediyeye devri gerektiğini söyledi.

Dükkan tapu devri masrafları 2016!

Dükkan tapu devir işlemleri, alıcı ve satıcının tapu dairesine müracaat etmesi ile başlıyor. Peki, dükkan tapu devri için gerekli belgeler nelerdir? Dükkan tapu devri masrafları 2016 ne kadar?

Arizona’daki taş devri evi 4,2 milyon dolara satılıyor!

Bir zamanlar "ABD’nin En Orijinal Evi" olarak anılan Arizona’daki taş devri evi, 4,2 milyon dolar fiyatla satışa çıkarıldı. İşte o ilginç ev...

Ölünceye kadar bakma sözleşmesi ile tapu devri!

Ölünceye kadar bakma sözleşmesi taşınmaz mal devirleri için yapılıyor. Bu sözleşme koşullarının doğması halinde bir tarafın taşınmazı diğer tarafa devrediliyor. Peki, ölünceye kadar bakma sözleşmesi ile tapu devri nasıl yapılır?

Bedelsiz olarak tapu devri şartları!

Gayrimenkul tapuları bedelli olarak devredilebildiği gibi, bedelsiz de devredilebiliyor. Peki, bedelsiz olarak tapu devri nasıl yapılır? Bedelsiz olarak tapu devri şartları nelerdir? İşte yanıtı..

Bedelsiz olarak tapu devri nasıl yapılır?

Gayrimenkul tapusu, bir bedel karşılığında bir başkasına devredilebileceği gibi, bedelsiz olarak da devredilebiliyor. Peki, bedelsiz olarak tapu devri nasıl yapılır? Bedelsiz olarak tapu devri için neler gerekir?

dartynin bimekse devri onaylandı mı Haberi

dartynin bimekse devri onaylandı mı

Rekabet Kurulu, Bimeks'in, "Darty" markası altında faaliyet gösteren 28 mağazasındaki tüm stok ve duran varlıkların, çalışanların ve bu mağazalara ilişkin kira sözleşmelerinin devralınması işlemine izin verdi.


Kurul kararlarına göre, Türkiye Garanti Bankası AŞ ile Fibabanka AŞ arasında yapılan Bonus Kredi Kartı Program Paylaşımı Sözleşmesi’ne muafiyet tanındı.


Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret AŞ tarafından Kesa Turkey Limited’in "Darty" markası altında faaliyet gösteren 28 mağazasındaki tüm stok ve duran varlıkların, çalışanların ve bu mağazalara ilişkin kira sözleşmelerinin devralınması işlemine izin...