29 / 04 / 2024

Darülaceze projesi 2019

Darülaceze projesi 2019

Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Projesinin tanıtım programı düzenlendi. Programa, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve Darülaceze İdari Meclisi Üyesi Bilal Erdoğan katıldı.

Yapımı bir yılda tamamlanan Darülaceze’ye Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü!

Yardıma muhtaç vatandaşlara yuva olacak Darülaceze’nin yeni binası inşası sona erdi. İstanbul Okmeydanı’nda 1800’lü yıllardan bugüne kadar hizmet veren Darülaceze, kocaman yaşam alanına dönüştü. O devasa alan sadece bir senede tamamlandı ve Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü aldı.

Darülaceze, İstanbul'daki 8 adet 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut ile 1 adet arsayı kiraya veriyor! İhalesi 7 Eylül'de! 

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul ilinde yer alan 8 adet konut ile 1 adet arsayı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Darülaceze Kadıköy'de konut satacak! İstanbul'da konut arayanlar dikkat!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul Kadıköy'de yer alan konutu satışa çıkardı. Konutun satış ihalesi 14 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Darülaceze, Kartal'da arsa ve villa satacak!

Dârülaceze Başkanlığı, İstanbul Kartal Orhantepe Mahallesi'nde yer alan arsa ve müstakil villayı satışa çıkardı.

Darülaceze Başkanlığı'ndan İstanbul ve Balıkesir'de satılık 45 gayrimenkul!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul ve Balıkesir illerinde bulunan 45 gayrimenkulü satıyor...

Darülaceze Başkanlığı'ndan 15.2 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Darülaceze Başkanlığı, Balıkesir'de yer alan 8 adet gayrimenkulü 15 milyon 250 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Üsküdar Belediyesi'nin 2019 yılında düzenlediği ihaleler mecliste!

Üsküdar Belediyesi tarafından 2019 yılında düzenlenen ihaleler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Darülaceze Başkanlığı'ndan Adalar'da 8 milyon TL'ye satılık köşk!

Darülaceze Başkanlığı, Adalar İlçesi, Kınalı Ada Mahallesi'nde bulunan köşk ve müştemilatını 8 milyon TL'ye satıyor. Gayrimenkulün 10 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Darülaceze'den 8 milyon TL'ye satılık köşk!

Darülaceze yönetimi 8 Eylül tarihinde elindeki gayrimenkulleri ihale yapacak. Yapılacak ihalede 43 taşınmaz satışı gerçekleştirilecek. Köşk için 8 milyon TL muhammen bedel belirlendi.

Darülaceze'den Kınalı Ada'da satılık köşk ve müştemilat!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul Kınalı Ada'da yer alan köşk ve müştemilatı 8 milyon TL bedelle satışa çıkardı. 

Darülaceze'den İstanbul'da satılık 43 gayrimenkul!

Darülaceze' Başkanlığı tarafından 43 adet taşınmaz ihale usulü ile satılacak. İstanbul'da bulunan köşk, iş yeri ve dairelerin satış ihalesi 8 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşecek.

Darülaceze'den İstanbul'da satılık 34 gayrimenkul!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul'da 34 adet gayrimenkulü 80 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Satış ihalesi 5 Mart'ta yapılacak...

Servet GYO Modern Ambarlı Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Modern Ambarlı Projesi'ne ait değerleme raporlarını yayınladı...

Darülaceze projesi 2019 Haberi

Darülaceze projesi 2019

Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Projesinin tanıtım programına Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile Darülaceze İdari Meclisi Üyesi Bilal Erdoğan, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci'nin yanı sıra çok sayıda davetli katılım gösterdi. Programa katılanlara Arnavutköy'de yapılacak Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; programın açılış konuşmasını yapan Darülaceze İdari Meclisi Üyesi Bilal Erdoğan, "Kayışdağı'nda bir yerleşke Cumhurbaşkanımızın Belediye Başkanı olduğu dönemde yapılmış. Onun dışında ilk gerçek anlamda 21. Yüzyıl Darülaceze Projesi Arnavutköy'de yapılacak. Cumhurbaşkanımızın vizyonuyla ortaya çok daha ciddi bir proje çıktı. Yaşlı bakım hizmetleri dünyada ticaretleştirilmiş bir alan. Bizim ülkemizde bunun kendi geleneğimizle bağlantılandırılarak bir vakıf hizmeti halinde devam ediyor olması çok anlamlı. Onun için Darülaceze’ye dünyada tek diyebiliyoruz. Onun...