16 / 05 / 2024

Darülaceze yapımı

Darülaceze yapımı

“Osmanlı’da Engelli Olmak” adlı panelde sunum yapan Darülaceze Başkanı Dr. Aylin Çiftçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Anadolu ve Avrupa yakasına olmak üzere iki yeni Darülaceze inşa edeceklerini söyledi.

Yapımı bir yılda tamamlanan Darülaceze’ye Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü!

Yardıma muhtaç vatandaşlara yuva olacak Darülaceze’nin yeni binası inşası sona erdi. İstanbul Okmeydanı’nda 1800’lü yıllardan bugüne kadar hizmet veren Darülaceze, kocaman yaşam alanına dönüştü. O devasa alan sadece bir senede tamamlandı ve Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü aldı.

Darülaceze Kadıköy'de konut satacak! İstanbul'da konut arayanlar dikkat!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul Kadıköy'de yer alan konutu satışa çıkardı. Konutun satış ihalesi 14 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Tuna Mesken Yapı Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Mesken Yapı Mühendislik Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Osman Tuna tarafından kuruldu.

Lien Yapı Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lien Yapı Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi ÜSküdar'da Azem Yıldırım tarafından kuruldu.

Fita Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fita Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Taşçı tarafından kuruldu.

Darülaceze Başkanlığı'ndan Adalar'da 8 milyon TL'ye satılık köşk!

Darülaceze Başkanlığı, Adalar İlçesi, Kınalı Ada Mahallesi'nde bulunan köşk ve müştemilatını 8 milyon TL'ye satıyor. Gayrimenkulün 10 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Darülaceze'den 8 milyon TL'ye satılık köşk!

Darülaceze yönetimi 8 Eylül tarihinde elindeki gayrimenkulleri ihale yapacak. Yapılacak ihalede 43 taşınmaz satışı gerçekleştirilecek. Köşk için 8 milyon TL muhammen bedel belirlendi.

Darülaceze'den Kınalı Ada'da satılık köşk ve müştemilat!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul Kınalı Ada'da yer alan köşk ve müştemilatı 8 milyon TL bedelle satışa çıkardı. 

Darülaceze'den İstanbul'da satılık 34 gayrimenkul!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul'da 34 adet gayrimenkulü 80 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Satış ihalesi 5 Mart'ta yapılacak...

Darülaceze Başkanlığı'ndan kiralık 34 gayrimenkul!

Darülaceze Başkanlığı daire ve işyerlerini kiraya verecek. 34 adet taşınmazın kiralama ihalesi, 11 Temmuz 2019 tarihinde saat 14:00'te yapılacak...

Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Projesi tanıtıldı!

Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Projesinin tanıtım programı düzenlendi. Programa, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve Darülaceze İdari Meclisi Üyesi Bilal Erdoğan katıldı.

Darülaceze'den kiralık dükkan ve daireler!

Darülaceze Başkanlığı'nın muhtelif gayrimenkullerin kiraya verilmesi ihalesi açık arttırma usulü ile yapacak. 33 gayrimenkulü kapsayan ihale 16 Ekim'de yapılacak...

Darülaceze'den 7 ilçede kat karşılığı inşaat ihalesi!

Darülaceze Başkanlığı, Bahçelievler, Beyoğlu, Gaziosmanpaşa, Pendik, Silivri, Sultangazi ve Şişli'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhaleleri 22 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek inşaatların toplam bedeli 5 milyon 518 bin 989 TL olarak belirlendi.

Darülaceze yapımı Haberi

Darülaceze yapımı

Osmanlı Devleti’nin 716. kuruluş yıldönümü münasebetiyle düzenlenen “Osmanlı’da Engelli Olmak” panelinde engellilere yönelik uygulamalar fotoğraflar eşliğinde anlatıldı. Programın açılışında bir konuşma yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, anlamlı bir panele ev sahipliği yaptıklarını belirterek, sevgi ve hoşgörü medeniyetinin mirasçıları olduklarını ifade etti. Çağırıcı, “Bağcılar ailesi olarak, insanı yönetimin merkezine alıyoruz. İlçemizi bir aile olarak görüyoruz. Düşünce farklılıklarını zenginlik olarak görüyoruz” dedi. Panelin moderatörlüğünü yapan Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva da, ABD’de iki kasaba olduğunu bu kasabanın yüzde 85’nin işitemediğini anlattı. O kasabaya dışarıdan gidenlerin engelli durumuna düştüğünü belirten Ayva “Her ortamın engellisi farklı. Ben de bu salonda körüm. Ancak ışıklar kapandığında durum farklılaşıyor. Yabancı bir ülkeye gittiğinizde de o dili bilmediğinizde zor duruma düşebiliyorsunuz. Çünkü o dili konuşamıyoruz.”...