19 / 05 / 2024

darüşşafaka ihale ile daire satıyor

darüşşafaka ihale ile daire satıyor

Darüşşafa, Selamiçeşme Mahallesi ve Atatürk Mahallesi'nde bulunan 2 daireyi satıyor. Satış, 8 haziran Cuma günü saat 14:30'da yapılacak

İki yıldır ihaleye çıkmayı bekleyen Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nda son dakika gelişmesi! Yeniden ihale yapılacak...

2022'de çıkılan ihale ile yeterli teklif alamayan Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı için tekrar ihale yapılacak. 

Üsküdar Belediyesi'nden Şile'de satılık arsa! İstanbul'da imarlı arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Şile Domali'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 21 Aralık tarihinde yapılacak.

Uşak’ta ucuza arsa satışı! Uşak'ta ihale ile arsa ucuza satışı yapılacak...

Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Banaz ilçesine bağlı Corum köyünde bulunan 16.252 metrekarelik arsayı ihale ile satacağını duyurdu. İhale, 12 Aralık 2023 tarihinde saat 10.00’da Uşak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nde yapılacak.

Dar gelirlilere sağlanan 1250 TL destek hesaplara peş peşe yattı! Ancak Aile Destek ödemeleri bitiyor tarih belli oldu..

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirlilere 850 ile 1250 TL arasında destek ödemesi yapıyor. Ancak bakanlık ödemelerin sona ereceğini duyurdu. İşte detaylar...

65 bin TL'ye otomobil fırsatı! E-İhale platformunda çok sayıda araç satılacak!  E-İhale ile nasıl araç alınır? 

E-İhale platformunda 65 bin TL'ye otomobil fırsatı sunuluyor. Peki E-İhale ile nasıl araç alınır? İşte merak edilen o detaylar...

Üsküdar Belediyesi, bina ve arsa satıyor! Fiyatı gören inanamadı! İhalesi 13 Nisan'da!

Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Ahmediye ve Altunizade mahallelerinde yer alan bina ve arsayı satıyor. Peki Üsküdar'daki bina ile arsanın fiyatları ne kadar? 

Darüşşafaka Eğitim Kurumları sınavı ne zaman? Son başvuru tarihi? Sınavlar hangi illerde yapılacak? Başvuru kriterleri?

Darüşşafaka Eğitim Kurumları giriş sınavı 21 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de yapılacak. Depremden etkilenen 11 ili de kapsayan ve toplam 37 ilde gerçekleştirilecek sınavda başarılı olanlar 8 yıllık tam burslu eğitim imkanına kavuşacak.

Belediye O ilimizde arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023!

Bir belediye daha çok sayıda arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek.

Kütahya Belediyesi Vazo Kule Seyir Terası için ihaleye çıkıyor! İşte Resmi Gazete'deki o ihale ilanı!

Kütahya Belediyesi Vazo Kule için ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...

İhale ile alınan taşınmazın tescili!

İhale ile bir gayrimenkul satın alan kimseler tapu dairesinde tescil işlemlerinin nasıl yapılacağını araştırıyor. İşte ihale ile alınan taşınmazın tescili işlemleri...

Gebze-Darıca metrosu ile emisyon sorunu ortadan kalkacak!

Gebze'de hayat geçirilen metro projesi hakkında açıklama yapan Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Metrosu ile trafik ve emisyon sorununun azalacağını dile getirdi.

Handan Uran Ertuğrul Darüşşafaka'ya gayrimenkulünü bağışladı!

Türk sahne sanatının önemli isimlerinden Handan Uran Ertuğrul, Darüşşafaka Cemiyeti'ne gayrimenkul bağışında bulundu.

Sarıyer Çamlıtepe ve Darüşşafaka Mahalleleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Çamlıtepe (Derbent) ve Darüşşafaka Mahallelerinde Bulunan 27,97 Ha’lık Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

darüşşafaka ihale ile daire satıyor Haberi

darüşşafaka ihale ile daire satıyor
İlan şöyle;


ÇİFTEHAVUZLAR VE ATAŞEHİR’DE SATILIK DAİRELER


1.Kadıköy, Fenerbahçe, Selamiçeşme Mah. Cemil Topuzlu Cad. Mahur Sok. No.14 Pehlivan Apt. 4.kat, 10 numaralı daire (boş), 07.06.2012 Perşembe günü saat 14.30’da mahallinde,


2.İstanbul, Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Turgut özal Bulvarı Sedef Caddesi 41 Ada Ata 4 Blokları 5B girişi 12.kat, 52 numaralı daire kiracılı olup, 08.06.2012 Cuma günü saat 14.30’da 1 sıra no.lu dairede açık teklif - açık artırma usulü ile ihale edilecektir.


Satışa katılacakların kimlik fotokopileri ile birlikte teminat olarak her bir gayrimenkul İçin ayrı ayrı Darüşşafaka Cemiyeti adına düzenlenmiş 25.000.-TL., değerinde teminat mektubu (kesin ve asgari 6 ay süreli) / bloke çek getirmeleri veya bu bedeli Darüşşafaka Cemiyeti hesabına yatırmaları (yetkili imzaları taşıyan dekontun İbrazı) gereklidir.


1. Sıra no.lu boş gayrimenkul 02 Haziran 2012 günü 10:30...