04 / 05 / 2024

Darüşşafaka Katlı Otoparkı

Darüşşafaka Katlı Otoparkı

İstanbul Otopark İşletmeleri Ticaret A.Ş (İSPARK) New York, Paris, Londra, Berlin'de uygulanan ve robot teknolojisiyle çalışan "tam otomotik otopark" sistemleri İstanbul'da da hayata geçirecek

Güngören katlı otopark imar planı askıda!

İstanbul Güngören İlçesi, Kasım Sokak, Yol Katlı Otopark Alanına Alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Konya Sahibata Katlı Otoparkı yıkılacak!

Konya Meram'da gerçekleşecek kentsel dönüşüm projesi kapsamında gerçekleşecek Sahibata Katlı Otoparkı yıkılıyor. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, yıkılacak otopark hakkında açıklamalarda bulundu.

Isparta'da yer altı 2 katlı otopark açıldı!

Isparta Belediyesi, otopark açılışlarına devam ediyor. Valilik arkası yer altı 2 katlı otopark Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından açıldı.

Kahramanmaraş Arasa Çok Katlı Otopark'ın inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kentte yapımı devam eden Arasa Çok Katlı Otopark inşaatında incelemelerde bulundu.

Düzce'ye yeni katlı otopark müjdesi!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş kente yeni kazandırılacak katlı otopark için yeni teknoloji sistemleri için incelemelerde bulundu.

Düzce'ye modern katlı otopark geliyor!

Düzce Belediyesi tarafından otopark ihtiyacının giderilmesi için ‘robot’ sistem adı da verilen otomatik katlı otopark yapılması gündeme geldi. Bunun için mali ve teknik fizibilite çalışmalarına başlandı.

Ankara Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı’na talip aranıyor!

Büyükşehir Belediyesi, bir yıl önce Çankaya Belediyesi’nden geri aldığı Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı’nı 10 yıllığına kiraya verecek. Meclis’te görüşülen karara, CHP ve MHP grupları “Belediye işletsin” diyerek itiraz etti. Ancak, karar oyçokluğuyla geçti.

Ankara Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı 10 yıllığına kiraya verilecek!

Ankara Büyükşehir'in, Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı'nı 10 yıl süreyle kiraya verebilmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Destek Hizmetleri Dairesi'ne yetki verildi.

Eyüp'e yeraltı katlı otopark müjdesi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Akşemsettin Mahallesi sakinlerine yeni projelerini anlattı. Başkan Aydın'ın mahalle sakinlerine bir de yeraltı katlı otopark sürprizi oldu.

İnegöl katlı otoparkın temeli atıldı!

İnegöl şehir içi trafiğindeki yoğunluk ve parklanmanın önüne geçecek katlı otopark projeleri sürüyor. İki yıl önce yapılan Atatürk Bulvarı üzerindeki katlı otoparkın ardından İnegöl Belediyesi tarafından ikinci katlı otoparkında temeli atıldı.

Sakarya Katlı Otopark Projesi açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Katlı Otopark Projesi, açılışını Başbakan Binali Yıldırım’ın yapacağı ‘TRANSIST - 9. Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı’nda 1’incilik ödülüne layık görüldü.

Trabzon Katlı Otopark Projesi için 25 milyonluk kamulaştırma!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, katlı otopark inşaatı için kamulaştırma çalışmalarını tamamladı. Yavuz Selim Bulvarı'ndaki kamulaştırmalar 25 milyon TL'ye mal oldu...

İzmir Konak Katlı Otoparkı yıkılacak mı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, Büyükşehir Meclis Toplantısı'nda, Konak Katlı Otopark'taki sorunları gündeme getirdi. Doğan, Büyükşehir Belediyesi'nin ihale yoluyla kiraya verdiği dükkanların kira bedellerinin yüksek olduğunu söyledi.

Darüşşafaka Katlı Otoparkı Haberi

Darüşşafaka Katlı Otoparkı

İstanbul Otopark İşletmeleri Ticaret AŞ (İSPARK) ilk etapta Seyrantepe'de 250, Taksim'de 300, Esentepe'de 250, Üsküdar'da 500, Kağıthane'de 300 ve Beyoğlu'da 400 olmak üzere 2 bin araç kapasiteli tam otomatik otopark yapacak.


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İSPARK, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın master plan kapsamında açıkladığı 100 bin araçlık otopark yapımı ile ilgili çalışmalara başladı. Şirket, otopark sorununun çözümü için hem yeni otoparkları hizmete açacak hem de var olan otoparkların kapasitesini teknolojik sistemlerle artıracak.


Projelerde ilk etapta 2 bin araç kapasiteli robot teknolojisiyle çalışan tam otomatik otoparklar devreye girecek. Sürücüler böylece park etme stresinden kurtulacak, rahat bir şekilde parklanacak. Bu otoparkların yanı sıra ağırlıklı olarak zemin altı katlı ve açık otoparklar da kente kazandırılacak.


İSPARK, master plan kapsamında ilk etapta Seyrantepe'de...