04 / 05 / 2024

DASK 2014 fiyatları

DASK 2014 fiyatları

Taşınmaz mal alım satım ve kiralama işlemlerinde zorunlu bir uygulama olan DASK, taşınmaz üzerinde yıllık olarak düzenleniyor. Peki, DASK ne kadar 2014? İşte DASK 2014 fiyatları..

DASK fiyatları 2022 ne kadar oldu?

Devlet tarafından sunulan bir güvence olan Zorunlu Deprem Sigortası, konut ve işyeri kiralama ve satışlarında isteniyor. DASK fiyatlarının 2022'de ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki, DASK fiyatları 2022 ne kadar oldu?

DASK fiyatları 2021!

Türkiye, deprem kuşağında bulunduğu için DASK çok büyük önem arz ediyor. Zorunlu Deprem Sigortası olarak bilinen DASK, konut sahiplerini koruyor. Peki, DASK fiyatları ne kadar? İşte 2021 DASK fiyatları...

DASK 2020 fiyatları ne kadar?

Türkiye, deprem kuşağında bulunduğu için DASK çok büyük önem arz ediyor. Zorunlu Deprem Sigortası olarak bilinen DASK, konut sahiplerine koruma sağlıyor. Peki, DASK fiyatları ne kadar? İşte 2020 DASK fiyatları...

DASK fiyatları 2020!

Zorunlu Deprem Sigortası Tarife ve Talimat Tebliğinde değişiklik yapıldı. DASK teminat tutarı belirlendi. İşte DASK fiyatları 2020...

DASK fiyatları 2018!

DASK zorunlu deprem sigortası demektir. Konutlar için yapılması zorunlu olan DASK sigortası için yıllık belli bir oranda prim ödemesi yapılıyor. Peki, DASK fiyatları 2018 ne kadar olacak?

İstanbul DASK fiyatları 2017!

DASK sigortasının, konutlar için her sene yapılması gerekiyor. Sigorta bedeli, şehirden şehire değişkenlik gösterebiliyor. Peki, İstanbul DASK fiyatları 2017 ne kadar?

DASK 2017 fiyatları!

DASK sigortası, konutlar için yapılması zorunlu olan sigorta oluyor. Peki, deprem sigortası fiyatları ne kadar? DASK 2017 fiyatları açıklandı mı? DASK fiyatları değişti mi?

DASK fiyatları değişir mi?

DASK, zorunlu deprem sigortası oluyor. DASK sigortasının mesken ve işyeri gibi yapılar için yapılması zorunlu oluyor. Peki, DASK fiyatları ne kadar? DASK fiyatları değişir mi?

Hayat Tepe Bayrampaşa'da 2014 yılı fiyatları geçerli!

Özak GYO imzası ile Bayrampaşa'da hayata geçirilen Hayat Tepe projesinde 3+1 ve 4+1 dairelerde 2014 yılı fiyatları geçerli olup faizlerde 0,79 olarak sabitlendi.

2014 yılı 2. dönem Elektrik ve Doğal Gaz Fiyatları istatistikleri açıklandı!

Konutlarda 1 kWh elektrik için ikinci altı ayda ortalama 37,4 kuruş ödendi. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2014 yılı II. Dönem (Temmuz - Aralık) ‘Elektrik ve Doğal Gaz Fiyatları’ istatistiklerini açıkladı.

ABD'de ev fiyatları 2014'te de rekor kırdı!

ABD'de konut fiyatları 3 yıldır yükselişte, buna karşılık satışlar da 2014'ü % 3.1 düşüşle kapattı. Sonuç: Sadece Washington’da 4 bin kişi sokakta...

Sinpaş Aydos Country'de 2014 fiyatları için son gün!

Sinpaş Aydos Country'de 2014 fiyatları için son gün. Daire alanlarının 69 metrekare ile 209 metrekare arasında değiştiği proje 50 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor.

Sinpaş Aydos Country'de 2014 fiyatları için son 2 gün!

Sinpaş Aydos Country'de 2014 fiyatları için son 2 gün. Daire büyüklüklerinin 69 metrekare ile 209 metrekare arasında değiştiği proje 50 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

DASK 2014 fiyatları Haberi

DASK 2014 fiyatları

DASK 2014 fiyatları!

DASK, Zorunlu Deprem Sigortası ile depremin ve deprem sonucu meydana gelen yangın, infilak, tsunami ve yer kaymasının doğrudan neden olacağı maddi zararları, poliçenizde belirtilmiş limitler dahilinde nakit olarak karşılar.


Binanız tamamen ya da kısmi olarak zarar görmüş olsa da teminat altındadır. Aşağıda belirtilen bina bölümleri, bir arada ya da ayrı ayrı teminat kapsamındadır:


Temeller

Ana duvarlar

Bağımsız bölümleri ayıran ortak duvarlar

Bahçe duvarları

İstinat duvarları

Tavan ve tabanlar

Merpenler

Asansörler

Sahanlıklar

Koridorlar

Çatılar

Bacalar

Yapının yukarıdakilerle benzer nitelikteki tamamlayıcı bölümleri


Konut ve  işyerleri için yaptırılan DASK poliçesi için ödenmesi gereken bedel, yapının özelliklerine ve bulunulan deprem risk bölgesine göre değişkenlik gösteriyor.


DASK poliçe fiyat hesaplamaları için kullanılan tarifeleri göre riskin yüksek olduğu yerler için yüksek iken; düşük olduğu yerler için ise daha düşük olarak karşımıza çıkıyor.


DASK sigortası hesaplamasında kullanılan ve yapı tarzına göre...