02 / 05 / 2024

Dask 2015

Dask 2015

Dask sigortasındaki en temel amaç, depreme karşı güvence olduğu için, bulunduğunuz şehir ve semtin deprem riski, sigorta primlerinizin belirlenmesinde en temel etken oluyor. Peki, Dask poliçe bedeli nasıl belirlenir?

Deprem sigortası fiyatları 2015!

DASK, Zorunlu Deprem Sigortası ile depremin ve deprem sonucu meydana gelen yangın, infilak, tsunami ve yer kaymasının doğrudan neden olacağı maddi zararları karşılıyor. Peki, deprem sigortası fiyatları 2015 ne kadar?

DASK yenileme indirimi 2015!

Depremin yol açtığı zararın karşılanmasını sağlayan bir sigorta ürünü olan DASK, depremden sonra meydana gelen maddi zararların teminatı için isteniyor. Peki, DASK yenileme indirimi var mı? DASK yenileme indirimi 2015 ne kadar?

2015 yılında DASK ne kadar?

Mesken ve işyerleri için yapılması zorunlu olan sigorta DASK deprem sigortası olarak karşımıza çıkıyor. DASK sigortası senelik olarak yapılıyor. Peki, 2015 yılında DASK ne kadar?

Depreme dayanıklı bina tasarımı yarışmasında birinci BAÜ'den!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu'nun (DASK) düzenlediği "DASK 2015 Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'na katılan Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden Balıkesir Üniversitesi ekibi birincilik ödülünün sahibi oldu.

Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması finali İstanbul'da başlıyor!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu’nun (DASK) 2015’te “Dünya sallansın, sen sağlam dur” sloganıyla ikincisini düzenlediği Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması’nda final heyecanı İstanbul'da başlıyor.

DASK Bina Tasarımı Yarışması'nın finali 29 Haziran'da!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu’nun (DASK) 2015’te “Dünya sallansın, sen sağlam dur” sloganıyla ikincisini düzenlediği Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması’nda final heyecanı başlıyor.

DASK fiyatları 2015!

Zorunlu deprem sigortası ya da diğer ifadeyle DASK, yaptırılması mecburi bir sigorta türü olarak karşımıza çıkıyor. DASK fiyatları her yıl yeniden belirleniyor. İşte, DASK fiyatları 2015!

DASK ücretleri 2015!

Zorunlu Deprem Sigortası olan DASK, mesken ve işyeri gibi yapılar için yapılması zorunlu olan sigortalar olarak karşımıza çıkıyor. Peki, DASK ne kadar? İşte DASK ücretleri 2015..

Zorunlu deprem sigortası fiyatı 2015!

Zorunlu Deprem Sigortası (DASK), taşınmazları güvence altına almayı amaçlıyor. Zorunlu Deprem Sigortası, yıllık olarak düzenleniyor. Peki, zorunlu deprem sigortası fiyatları ne kadar? İşte, zorunlu deprem sigortası fiyatı 2015!

DASK sigortası fiyatları!

Zorunlu Deprem Sigortası olarak devlet tarafından zorunlu sigortalar kapsamında yer alan DASK sigortası fiyatları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

DASK sigortası!

Açılımı Doğal Afet Sigortalar Kurumu olan DASK sigortası ve tüm detaylarını merak ediyorsanız, haberimizi inceleyebilirsiniz...

DASK sorgulama!

DASK sigorta bedeli ve detayları hakkında bilgi için haberimizi inceyelebilirsiniz. İşte DASK sorgulama...

DASK poliçe sorgulama!

Zorunlu Deprem Sigortası olan DASK poliçe sorgulama ve detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Dask 2015 Haberi

Dask 2015

Dask poliçe bedeli nasıl belirlenir?

Dask, Doğal Afet Sigortalı Kurumu'nun kısaltılması olarak karşımıza çıkıyor. Genel olarak diğer sigortaların aksine kar amacı gütmeyen bu sigorta biçiminde ortak bir sigorta havuzu oluşturuuyor. Olası bir afet durumunda zararlarınızı karşılayabilmek için konutunuza mutlaka Dask sigortası yaptırmanız gerekiyor. 


Ülkemizde geçmiş senelerde yaşanılan depremler ve deprem haritası göz önünde bulundurulduğunda, deprem riskinin yüksek olduğunu söylemek mümkün oluyor.  Bu durumda özellikle Marmara, Ege ve Doğu Anadolu başta olmak üzere tüm bölgelerimizde yaşayanlar Dask sigortası yaparak evlerini depreme karşı güvence altına alabilme imkanına sahip. Peki, Dask poliçe bedeli nasıl belirlenir?


Deprem sigortası yapılırken metrekare birim ücreti Doğal Afet Sigortaları Kurumu tarafından belirleniyor ve sigorta poliçe bedelleri her sigorta şirketinde aynı olsa da ödenecek primler, bölgelerin ve yapıların risk derecelerine göre...