05 / 05 / 2024

dask ödemesi ne kadar 2020

dask ödemesi ne kadar 2020

Manisa ve Elazığ’da meydana gelen depremler zorunlu deprem sigortasını tekrar gündeme getirdi. Zorunlu deprem sigortası olan konut sayısı 9.5 milyon oldu. Peki DASK yaptırmak zorunlu mu?, DASK hasar bedeli ve tazminat ödemesi nasıl hesaplanır? İste DASK hakkında her şey...

Aile destek ödemesi Mayıs 2024 hesaplara yattı mı? Aile destek ödemesi ne kadar? Mayıs 2024 ödeme takvimi!

Aile destek ödemeleri ile ilgili araştırmalar Mayıs ayının ilk haftası ile birlikte hız kazandı. Peki aile destek ödemesi Mayıs 2024 ne zaman yatacak? İşte ayrıntılar...

1 milyon TL'nin 5 yıllık geri ödemesi ne kadar? Banka banka faiz oranları...

Ev almak isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren ve sürekli merak edilen banka faiz oranları hakkında en ucuz faizi hangi bankanın verdiği araştırılıyor. Buna göre, 1 milyon TL'nin 5 yıllık ödemesi ne kadar oldu?

Konut kredisi faiz oranları güncellendi! 2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ne kadar?

Ev almak isteyenler güncel konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Kredi ile ev almayı düşünenler en çok '  2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ne kadar?' sorusunu merak ediyor. İşte  2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ve güncel konut kredisi faiz oranları...

Bankalar açıkladı! 24 ay vadeli 100 bin TL ihtiyaç kredisinin geri ödemesi ne kadar? 

İhtiyaç kredi faizi yüzde 86'yı geçerek rekor yenilerken ticari kredi faizleri de yüzde 66'yı aşmış oldu. Buna göre, Türk Lirası mevduat faizi de sert bir yükseliş ile yüzde 64'ü geçti. Bankalar seçim sonrası yeni rekorunu kıran ihtiyaç kredilerine düzenlemeye gidildiği kaydedildi.

Yapıkredi emekli promosyon ödemesi! Ykb emekli promosyon ne kadar? Yapı kredi emekli promosyon 2024!

Milyonlarca emekli bankaların promosyon ödemelerini merak ediyor. Bunlardan en çok merak edilen ise Yapı kredi Bankası banko promosyon ödemesi. Yapı kredi emekli promosyon ödemesi! Ykb emekli promosyon ne kadar? Yapı kredi emekli promosyon 2024!

Konut kredisi faiz oranları yine değişti! 2,5 milyon TL'nin aylık taksit ödemesi ne kadar? İşte banka banka o oranlar!

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra konut kredileri için de güncellemelere gidildi. Peki 2,5 milyon Türk Lirası konut kredisinin 10 yıllık toplam ödemesi ve aylık taksitleri ne kadar oldu?

Bankaların güncel ihtiyaç kredileri!100 bin TL ve 50 bin TL'nin geri ödemesi ne kadardır?

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrasında bankalar da güncellemeler yapmaya da sürdürüyor. Buna göre, hem mevduat faizleri hem de ihtiyaç kredisi faizleri de yükselmiş oldu. Mevduat faizleri yine yüzde 55'i geçerken ihtiyaç kredisi faizleri de yüzde 6'ya kadar yaklaşmış oldu. 

Bankalar güncel ihtiyaç kredilerini açıkladı! 100 bin TL'nin geri ödemesi ne kadar oldu?

Merkez Bankası'nın faiz artışında sonra bankalar da faizlerinde hızla güncelleme yaptı. Buna göre, hem mevduat faizleri hem de ihtiyaç kredisi faizlerinde artış yaşandı. 100 bin liralık ihtiyaç kredisinin geri ödemesi ne kadar oldu? Güncel rakamlar ve detaylar.

400 bin TL araç kredisinin geri ödemesi ne kadar? 

Otomobil piyasası Mart başından bu yana hareketlenirken, yükselen kredi faiz oranları nedeniyle vatandaş araç almakta zorlanıyor. 400 bin lira araç kredisi alan bir kişinin 36 ayda ödeyeceği faiz oranı şaşırttı. İşte 400 bin TL’ne geri ödeme planı.

Mart 2024 konut kredisi faizleri sil baştan! 1 milyonluk kredinin hem geri ödemesi hem de aylık taksitleri ne kadar?

Pek çok banka konut kredisi faiz oranlarında değişikliklere gitti. Peki 1 milyon TL'lik kredinin hem geri ödemesi hem de aylık taksitleri ne kadar? 

0 69 konut kredisinin aylık ödemesi ne kadar? Kentsel dönüşümde büyük kolaylık! 0 69 faizli kredi detayları!

0.69 faiz oranıyla 180 ay vadeyle kredi verileceği açıklandı. İşte düşük faizli kentsel dönüşüm kredisi detayları 2024...

16 banka peş peşe duyurdu! 2 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi şaşırttı! 

Yeni bir ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların konut kredisi faizlerini araştırıyor. Peki 2 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi ne kadar? İşte banka banka o rakamlar...

Şubat 2024 aile destek ödemesi zamlı mı yatacak? Aile destek ödemesi ne kadar? Bakan Göktaş açıkladı! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan aile destek ödemelerinin ne zaman hesaplara geçeceği merak ediliyor. İşte Şubat 2024 ile destek ödemesi ile ilgili gelişmeler...

dask ödemesi ne kadar 2020 Haberi

dask ödemesi ne kadar 2020

Zorunlu deprem sigortası kapsamındaki konut sayısı 9.5 milyona kadar çıktı. DASK tarafından, 2000’den bu yana yaşanan 696 depremde hasar gören 29 bin 880 konuta 205 milyon TL ödeme gerçekleştirildi.

Manisa ve Elazığ’da meydana gelen depremler zorunlu deprem sigortasını (ZDS) tekrar gündeme getirdi. Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, Doğal Afet Sigortaları Kurumu’nun (DASK) koordinasyonunda yaptırılan zorunlu deprem sigortası kapsamındaki konut sayısı 9.5 milyona ulaştı. Türkiye’deki toplam yapı stoğunun yüzde 53.5’i zorunlu sigortanın teminatı altında bulunuyor.

DASK kapsamındaki konut sayısı 2019 sene sonu itibariyle 9 milyon 490 bini aştı, zorunlu deprem sigortası için ödenen prim miktarı ise sene içinde 1 milyar 322 milyon TL'ye ulaştı.

205 milyon TL ödedi

DASK, 2000 senesinden günümüze kadar meydana gelen 696 depremde 29 bin 880 hasarlı bina için...