04 / 05 / 2024

Data Yatırım tarihçe

Data Yatırım tarihçe

Sürekli büyüyen inşaat ve gayrimenkul pazarı beraberinde de farklı ve özgün satış firmalarını sektöre kazandırmaya devam ediyor. Bu şirketlerden biri de hiç kuşkuşuz DATA YATIRIM VE GAYRIMENKUL GELİŞTİRME.

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Margarıta Mayorova ve Temurı Robakıdze ortaklığında kuruldu.

2023 yılında hangi yatırım aracı kazanç sağlayacak? Altın, dolar, borsa... Uzman isimler peş peşe açıkladı!

Geride kalmasına sayılı günler kala 2022'de, finansal yatırım araçlarının performansları arasında BIST 100 endeksi, yüzde 200’e yaklaşan getiri oranı ile diğer enstrümanlardan oldukça pozitif ayrıştı ve enflasyon karşısında reel getiri sağlayan tek yatırım aracı olarak ön plana çıktı.

''Ne altın ne dolar, gümüşe yatırım yapan kazandı'' diyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı!

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş ''Ne altın ne dolar gümüşe yatırım yapan kazandı'' diyerek  yatırımcılara açıklama yaptı.

Bitcoin'e yatırım yapılır mı?

Bitcoin'e yatırım yapmak için doğru zaman ne zaman?İsviçre bankacılık kurumları, çoğu yatırımcının parasını kaybettiğini söyledi.

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? sorusuna cevap İslam Memiş'ten geldi

Altın alamayıp gümüşe yatırım yapmayı düşünen yatırımcılar gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? Sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten net yanıt geldi.

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Gümüşe yatırım yapan vatandaşlar gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte 12 Ekim 2022 son dakika gümüş fiyatları...

Yatırımını gümüşe yapanlar ayağınızı yerden kesecek haber şimdi geldi... Kıyamet kopacak, hazır olun

Gümüş fiyatları bu yılın ocak ayından itibaren sert düşüşler yaşadı. Fed'in faiz kararından sonra altın fiyatları düşerken gümüşte beklemedik bir yükseliş meydana geldi. Yatırımını gümüşe yapanlar için ayağınızı yerden kesecek güzel haber ise uzmanlardan geldi. Gümüşte kıyamet kopacak....

E Tans Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

E Tans Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Tan Sipahi tarafından kuruldu.

Ne altın, ne dolar! Gümüşe yatırım kapan kazanacak! Bekleyin görün! Peki gümüş ne kadar?

Gümüş, altından sonra gelen en kıymetli metal olarak yerini alıyor. Yatırımcılar altından sonra en çok gümüşe yatırım yapıyor. Altın fiyatlarının yüksek olması da yatırımcıların taleplerini değiştiriyor. Uzmanlardan gümüşe yatırım yapan kazanır açıklaması gelirken yatırıcıların sabırlı olmaları konu

Dolar fırladı, gümüş çakıldı! Gümüşe yatırım yapanlar dikkat! Bu rakamları görenler şaşkına döndü

Merkez Bankası faiz karaları hafta içi açıklandı. Kararın açıklanmasından sonra dolar/TL yükselişe geçerken altın ve gümüş fiyatları düşmeye başladı. Doların güçlenmesi ile emtia fiyatları üzerindeki baskı arttı. Dolar fırladı, gümüş ise çakıldı. Gümüşe yatırım yapanlar dikkat. Gümüş fiyatlarını gör

Gümüşe yatırım yapalım mı? 1 gram gümüş kaç TL oldu? İşte gümüş fiyatları 9 Ağustos  2022

Altın fiyatları ile birlikte son zamanlarda sıkça aratılmaya başlayan gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Peki gümüşe yatırım yapalım mı? 1 gümüş kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları 9 Ağustos 2022...

Gümüşe yatırım yapılır mı diye soranlara kapak gibi cevap! 12 lira oldu...

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki yükselişten sonra gümüşe yatırım yapmaya başladı. Gümüşe yatırım yapılır mı diye soranlara kapak gibi cevap gümüş 12 lira oldu...

Eşarj istasyon sayısını 495’e çıkarmak için yatırım yapma kararı aldı

Enerjisa Enerji’nin 2018 yılında sürdürülebilir ve çevreye duyarlı bir gelecek hedefiyle yüzde 94 oranında çoğunluk hisselerine sahip olduğu Eşarj, istasyon ağına yaklaşık 300 milyon TL’lik yatırım yapacak.

Data Yatırım tarihçe Haberi

Data Yatırım tarihçe

2010 yılında Abdullah CAMBAZ tarafından kurulan şirket sektördeki en büyük sıkıntı olarak tespit ettiği gayrimenkul geliştirme ve satış operasyonlarında profesyonellik ve organizasyon eksikliği hususlarında nitelikli hizmet vermek amacıyla çalışmalarına başlamış ve sektöre yeni bir soluk getirmiştir. 


2012 yılında özellikle nitelikli konut projelerinin satışında çok ciddi bir satış yüzdesine ulaşan DATA YATIRIM VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ,İstanbul’un çeşitli ilçelerinde 9 farklı projede yüzlerce konutun satışını planlanan sürenin çok öncesinde tamamlayarak alanında önemli bir fark oluşturmuştur. 

İnşaat firmalarının günümüzde en çok sıkıntı yaşadığı alan olan kat karşılığı arsa geliştirme konusunda ürettiği çözümler ve stratejilerle Maltepe,Ümraniye,Kartal,Pendik,Güneşli,Kurtköy ve Üsküdar ilçelerinde adından söz ettirecek projelerin inşa edilmekte olduğu kat karşılığı gayrimenkullerin hayata geçmesini sağlamıştır. 


Profesyonel Konut Satışı anlamında, Kartal Saklı Vadi, Ümraniye Vizara Park, Ümraniye Asil Park, Ümraniye...