08 / 05 / 2024

datça belediyesi ruhsat iptali

datça belediyesi ruhsat iptali

Muğla'nın Datça ilçesinde bir grup, inşaat ruhsatlarının iptal edildiği gerekçesiyle belediye önünde eylem yaptı.

Datça'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla Datça Belediyesi, ilçe içerisinde İmar Barışı'na aykırı olan 40 yapı için yıkım çalışmalarını başlattı. 

Datça’daki ruhsat mağdurlarının oturma eylemi devam edecek!

Muğla'nın Datça ilçesinde bir grup, inşaat ruhsatlarının iptal edildiği gerekçesiyle eylem yaptı.

Datça’da ruhsat mağdurları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı devreye giriyor!

Muğla´nın Datça ilçesinde, belediye tarafından verilen inşaat ruhsatlarının iptal edilmesine karşın eylem düzenleyen mağdurlar, Belediye Başkanı Gürsel Uçar'a tepkiliydi. Uçar'ın konunun çözümü için yarın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkileriyle görüşeceği belirtildi.

Datça’da ruhsat mağdurları belediye önünde oturma eylemi başlattı!

Muğla'nın Datça ilçesinde bir grup, inşaat ruhsatlarının iptal edildiği gerekçesiyle belediye önünde eylem yaptı.

İnşaat ruhsatları iptal edilen vatandaşlardan Datça Belediyesi'ne tepki!

Datça Belediyesi'nin bazı vatandaşların inşaat ruhsatlarını iptal etmesi üzerine, mülk sahipleri belediye binası önünde toplanarak tepki gösterdi

Datça'daki 4 arazinin satışı iptal edildi!

Datça'daki 4 arazinin TOKİ'ye devredilmesinden sonra, Datça Belediyesi satış iptali davası açtı. Ankara 11. İdare Mahkemesi, yapılan satış ihalesi hakkında iptal kararı aldı...

Datça'da TOKİ'ye devredilen dört arazi yargıya taşındı!

Datça Belediyesi, ilçenin en kıymetli yerlerinde bulunan 4 arazinin sessiz sedasız Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) devredilip satışa çıkarılmasını yargıya taşıdı.

Datça'da sit alanındaki kaçak inşaat yıkıldı!

Muğla'nın Datça Belediyesi yetkilileri ve çevreciler, doğal ve arkeolojik SİT alanında yükselen inşaatın yıkımı için başlattıkları hukuk mücadelesini kazanarak sonuçlandırdılar. 

Dalaman ve Datça'daki yol çalışmaları tamamlanamıyor!

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclisi Grup Başkan Vekili Gültekin Akça, Dalaman ve Datça'da yapılan altyapı çalışmalarının uzun sürmesine tepki gösterdi.

Bayrampaşa Belediyesi Hastanesi geliyor!

Bayrampaşa Belediyesi, ilk yardım eğitim merkezi açtı. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Sağlık alanındaki hizmetlerimizi ‘Bayrampaşa Belediyesi Hastanesi’ açarak bir üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden 100 bin ton asfalt!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin tüm yollarda konforlu bir sürüş imkanı sağlamak amacıyla asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Son olarak Karadeniz Mahallesi 1152 Sokak’ta asfaltlama çalışması yapan Gaziosmanpaşa Belediyesi, yılda ortalama 100 bin ton asfalt yapıyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi 2017 bütçesi İBB gündeminde!

Her geçen gün artan yatırımlar, sosyal ve kültürel etkinlikleriyle İstanbul’un ilçeleri arasında öne çıkan Gaziosmanpaşa Belediyesi bu hafta İBB Meclis Toplantısı’nda gündem oldu.

Datça'da 7 milyon TL'ye satılık deniz manzaralı arsa !

Datça İskele Mahallesi'nde hazineye ait 3,5 dönüm arsa, 7 milyon 8 bin TL'den satışa çıkarıldı. İhale 28 Eylül'de Datça Mal Müdürlüğü'nde yapılacak.

datça belediyesi ruhsat iptali Haberi

datça belediyesi ruhsat iptali

Muğla'nın Datça ilçesinde bir grup, inşaat ruhsatlarının iptal edildiği gerekçesiyle belediye önünde oturma eylemi gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Belediye ile ruhsat sorunu yaşadıklarını öne süren bir grup vatandaş, ellerinde "Başkan sözünü tut", "Hayatımız karardı, ruhsat mağdurları" yazılı dövizlerle belediye önünde toplandı.

Mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla bir süre oturma eylemi yapan grup, daha sonra dağıldı.

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar ise vatandaşların ruhsat sorunun giderilmesi için çalışmaların sürdüğünü, kimsenin mağduriyet yaşamaması için çaba gösterdiklerini dile getirdi.

Grubun, sorunları çözülene kadar her gün oturma eylemi yapacağı belirtildi.

İnşaat ruhsatları iptal edilen vatandaşlardan Datça Belediyesi'ne...