03 / 05 / 2024

Dato Vijay Eswaran

Dato Vijay Eswaran

QI Group'un patronu Dato Vijay Eswaran Türkiye'de 4 yeni otel yapacaklarını açıkladı...

Hindistanlı iş adamı gökdelenin tepesine malikane yaptı ama oturamadı!

Hindistan'da 33 katlı lüks bir gökdelenin üzerine 20 milyon dolarlık bir malikane yaptıran iş adamı Vijay Mallya asla bu evde oturamayabilir. Peki neden? 

Saifuddin Abdullah'tan Kanal İstanbul yorumu!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın açıklaması yapan Malezya Dışişleri Bakanı Dato' Sri Saifuddin Abdullah Kanal İstanbul projesi hakkında konuştu.

Hintli milyarder Vijay Mallya gökdelenin tepesine 20 milyon dolarlık villa yaptı!

Hintli milyarder Vijay Mallya, Hindistan'ın Bangalore kentindeki gökdelenin tepesine 20 milyon dolarlık villa yaptırdı. Yerden 120 metre yükseklikte bulunan ve 360 derece manzaraya sahip lüks konut için 'Gökyüzündeki beyaz saray' yakıştırması yapılıyor...

Vijay Mallya gökdelenin tepesine villa yaptırdı!

Formula 1 takımı Force India'nın kurucusu Hintli milyarder Vijay Mallya, yeni yaptırdığı villasıyla 'ev' kavramını farklı bir boyut kazandırdı…

82 yaşındaki Dato Vanişvili'nin evinin yer aldığı ülke değişti!

Güney Osetya bölgesinde yaşayan Vanişvili sıradışı bir olayla karşılaştı. Vanişvili, birkaç gün ayrıldığı evinden geri döndüğünde evinin bir başka ülkenin sınırları içerisinde kaldığını öğrendi.

Dato İletişim Danışmanlık ve İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dato İletişim Danışmanlık ve İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İhsan Karataş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

FAPRA Başkanı Mehmet Nane oldu!

APRCE 2013 etkinliğinde Asya Pasifik bölgesi perakendeciler fedarasyonu Başkanı Dato Dr. Jannie Chan bayrağı, AMPD Başkanı Mehmet Nane'ye teslim etti. Mahmet Nane, 2015 yılına kadar görev yapacak..

QI Group Türkiye'de 4 otel yapacak!

QI Group'un patronu Dato Vijay Eswaran Türkiye'de 4 yeni otel yapacaklarını açıkladı...

Dato Vijay Eswaran Haberi

Dato Vijay Eswaran
VCON Konferansı'na katılan QI Group'un patronu İşadamı Dato Vijay Eswaran Türkiye'ye 4 yeni otel yatırımı yapacaklarını söyledi. Dato Vijay Eswaran. "Türkiye kadar istikrarlı bir ülke yok. İkisi İstanbul'da, ikisi Antalya'da olmak üzere 4 otel yatırımımız olacak"...