27 / 04 / 2024

DAÜ Şehitlikler Mimari Yarışma Projesinin sonuçları açıklanacak mı

DAÜ Şehitlikler Mimari Yarışma Projesinin sonuçları açıklanacak mı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mimarlık Fakültesi, Muratağa, Atlılar ve Sandallar Şehitlikleri Mimari Yarışma Projesi’nde sona geldi. Yarışmaya katılan projeler ise bugün, saat 17:00’de, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda sergilenecek.

Erka Mimari Tasarım Ve İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Mimari Tasarım Ve İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Erkan tarafından kuruldu.

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile sözleşme imzaladı!

Akfen GYO, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'de hayata geçireceği proje için "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi"ni imzaladı.

Avşaroğlu Mimari Yapı İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avşaroğlu Mimari Yapı İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Uyar tarafından kuruldu.

Biz Mimari Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Biz Mimari Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi Beykoz'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Diden Bebek tarafından kuruldu.

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Said Kaya tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Tuzla Meydan'da mimari detaylar belirginleşiyor!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Tuzla Meydan projesinde mimari detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.

Fk Çelik Konstrüksiyon Ve Mimari Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fk Çelik Konstrüksiyon Ve Mimari Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Turan tarafından kuruldu.

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Arga tarafından kuruldu.

Velux Ankara'da yatay mimari ön planda!

Fırat Life Style, Atayıldız Grup ve Acity ortaklığı ile hayata geçirilen ve Ankara Yenimahalle’de bir yatay mimari örneği olarak inşaat çalışmaları süren Velux Ankara, toplam 72 bin metrekare büyüklüğünde proje alanında inşa ediliyor.

Ak Kaya Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Kaya Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kaya tarafından kuruldu.

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Göneş  ve Mustafa Kaya tarafından kuruldu.

Ed Mimari Tasarım Uygulama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Mimari Tasarım Uygulama Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Demirci tarafından kuruldu.

TOKİ Hatay'da inşa ettiği 7 bin 695 konutun teslimini gerçekleştirdi! 

Ülke genelinde yatay mimari anlayışı ile vatandaşlar ev sahibi yapan TOKİ, Hatay'da inşa ettiği 7 bin 842 konutun 7 bin 695'nin teslimini gerçekleştirdi. 

DAÜ Şehitlikler Mimari Yarışma Projesinin sonuçları açıklanacak mı Haberi

DAÜ Şehitlikler Mimari Yarışma Projesinin sonuçları açıklanacak mı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mimarlık Fakültesi, Tasarım Araştırma Merkezi (TASAR) yürütücülüğü ve koordinasyonunda KKTC Cumhurbaşkanlığı, Kıbrıs Türk Mimar Mühendis Odaları Birliği’ne bağlı Mimarlar Odası ve Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği’nin katkı ve destekleriyle gerçekleştirilen Muratağa, Atlılar ve Sandallar Şehitlikleri Mimari Yarışma Projesi’nde sona gelindi.


14 Ocak 2016 tarihinde, saat 14:00’te, Gazimağusa’da bulunan Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilecek olan jüri değerlendirmesi sonucunda yarışma sonuçları 15 Ocak 2016 tarihinde ilan edilecek. Yarışmaya katılan projeler ise 15 Ocak 2016 tarihinde, saat 17:00’de, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda yapılacak kollekyumda sergilenecek.


TASAR Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ercan Hoşkara, Kayıp Şahıslar Komitesi çalışmaları çerçevesinde Muratağa, Atlılar ve Sandallar Şehitlikleri’nin açılıp kimlik tespitleri için DNA testlerinin yapılması ile ilgili çalışmaların başladığını belirterek,...