30 / 04 / 2024

David Copperfield yeni ev mi aldı

David Copperfield yeni ev mi aldı

Ünlü ABD'li illüzyonist David Copperfield, 17 milyon dolar ödeyerek Las Vegas'taki en pahalı malikanenin sahibi oldu. İşte David Copperfield'ın Las Vegas'taki evi..

Inter Miami’nin 970 milyon dolarlık yeni stadyumu büyülüyor!

David Beckham'ın takımı Inter Miami'nin yeni stadyum projesi görenlerin beğenisini topluyor. Çatısındaki palmiyeleri, tek bir kattan meydana gelen kale arkası tribünü ve mimarisiyle heyecan uyandıran stadyum 970 milyon dolara yapılacak...

David Beckham 44 milyon dolara yeni ev aldı!

Yakışıklı futbolcu David Beckham ve eşi Victoria Beckham, ABD'nin Miami şehrinin en lüks bölgesinde yaklaşık 44 milyon dolar değerinde daire satın aldı...

İşte David Copperfield'ın Las Vegas'taki evi!

Ünlü ABD'li illüzyonist David Copperfield, 17 milyon dolar ödeyerek Las Vegas'taki en pahalı malikanenin sahibi oldu. İşte David Copperfield'ın Las Vegas'taki evi..

David Beckham Miami'de 25 bin kişilik stat yaptıracak!

Kariyerinin son yıllarını geçirdiği ABD 1. Ligi MLS’e yeni bir takım kazandırmak isteyen David Beckham’ın Miami FC projesine ilginin büyük olduğu biliniyor. İngiliz futbolcu 25,000 kişilik yeni stat için temeli atmak istiyor.

Knoll yeni dış mekan ürünlerini satışa sundu!

Dünyanın en prestijli tasarım ve dekorasyon markalarını Türk tüketicisi ile buluşturan Mozaik, David Adjaye, Richard Schultz ve Eero Saarinen imzası taşıyan, dünya markası Knoll’un yeni dış mekan ürünlerini satışa sunmaya başladı.

Aydınlık ve ferah evler için minimal ürünler seçilmeli!

Yüksek Mimar Bahar Aykaç, aydınlık evler yaratmanın ipuçlarını veriyor. Tasarım dünyasında ‘Gizli havuz’ konseptini ele alan Aykaç, ilginç projelerde dünyaca ünlü illüzyonist David Copperfield’ın adalar projesini anlatıyor.

David - Victoria Beckham çifti 60 milyon dolarlık malikaneye taşınıyor!

Şov dünyasının en popüler çiftlerinden biri olan David ve Victoria Beckham, İngiltere'deki yeni hayatlarına 60 milyon dolarlık bir malikanede başlayacak. Eve dair detaylar, In Touch dergisinde yer aldı...

İsrail, Doğu Kudüste yeni konut inşasına onay verdi!

İsrail, Doğu Kudüste yeni Yahudi konutlarının inşasına onay verdi. El Arabiyanın haberine göre İsrail Kanal 1 televizyonu, Kudüs il meclisi planlama komitesinin Maale David adı verilecek 14 konutluk projeye onay verdiğini duyurdu

David Hasselhoff, nişanlısı için yeni ev alacak!

'Kara Şimşek' ve 'Sahil Güvenlik' dizilerinin oyuncusu David Hasselhoff (59), nişanlısı için yeni bir ev almaya karar verdi. Los Angeles'ta 1.2 milyon dolara bir ev beğenen yakışıklı oyuncu, Hayley Roberts (31) için evi almayı planlıyor

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Yeni Nesil Evleri'nde 130 bin TL'ye!

PLS4M İnşaat'ın Gebze Şekerpınar'da inşa ettiği Yeni Nesil Evleri'nde dairelerin fiyatları 130 bin YTL'den başlıyor, 342 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

David Copperfield yeni ev mi aldı Haberi

David Copperfield yeni ev mi aldı

Dünyaca ünlü illüzyonist David Copperfield, Las Vegas'ta çok güzel bir malikanenin sahibi oldu. Copperfield, bu ev için 17 milyon dolar ödedi.



LAS VEGAS'TAKİ EN PAHALI EV

Las Vegas'taki en pahallı ev olarak listelenen evde sekiz yatak odası, yüzme havuzu, gece kulübü, sinema salonu, şarap mahzeni, spor salonu ve SPA yer alıyor.



'MİLYARDER YOLU'NDA YER ALIYOR

59 yaşındaki Copperfield, malikanesinde hayat arkadaşı Chloe Gosselin'le birlikte yaşayacak. Ev, 'milyarder yolu' olarak bilinen Enclave Court'ta bulunuyor.


İşte o evin görselleri;