11 / 05 / 2024

David Gilford Kaynarca evi

David Gilford Kaynarca evi

Türkiye'yi çok beğendiğini söyleyen Emekli İngeliz öğretmen David Gilford, Kırklareli Kaynarca'dan konut aldı.

Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Metro Hattı 2025'te açılacak!

Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Metro Hattı'nın 2025 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Pendik Kaynarca Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Kaynarca Mahallesi, 10689 ada, 1 parselin Bir Kısmı ile 10689 ada, 2 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Oktay Kaynarca’dan Besa Grup The BO Viera’ya tam not!

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, Besa Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera’ya tam not verdi...

Kaynarca-Pendik-Tuzla metro hattında TBM çıkış töreni yapıldı! 

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda 2 TBM çıkış töreni bugün yapıldı. Tören İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşti.

Ekrem İmamoğlu'na Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu için borçlanma yetkisi verildi!

İBB’nin “Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Projesi” için 158 milyon avro dış borç alabilmesi için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oybirliği ile yetki verildi. 

David Bowie’nin Manhattan'daki dairesi satıldı!

Efsane müzisyen David Bowie'nin Manhattan'da bulunan evi  16.8 milyon dolara satıldı.

Kaynarca - Pendik - Tuzla metro hattında TBM kazıları başladı!

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda ilk TBM indirme işlemi bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşti.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda ilk TBM bugün iniyor!

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda ilk TBM indirme işlemi bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşecek.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda ilk TBM yarın iniyor!

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda ilk TBM indirme işlemi yarın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşecek.

David Duchovny, Central Park West'teki evini 7.5 milyon dolara satıyor!

Altın Küre Ödüllü, Amerikalı dizi - film oyuncusu ve X-Files yıldızı David Duchovny, Central Park West'te konumlanan lüks Manhattan evini 7.5 milyon dolar bedelle satıyor...

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu Nisan 2023’te açılacak!

Toplam 4,1 kilometre uzunluğuna sahip Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu’nda çalışmalar hızla tamamlanıyor. 8 istasyonlu metro hattının Nisan 2023’te hizmete açılması planlanıyor. 

Oktay Kaynarca'nın adını kullanarak lüks villayı satışa çıkardılar!

Urla’daki lüks bir sitede yer alan villanın satışını kolaylaştırmak isteyen dolandırıcılar Oktay Kaynarca'nın adını kullanarak ilan yayınladı. Oktay Kaynarca söz konusu dolandırıcılar için mahkemeye başvurdu. 

Oktay Kaynarca'dan AKM açıklaması!

Oyuncu Oktay Kaynarca, gelecek yıl açılması planlanan Atatürk Kültür Merkezi hakkında Tüm eleştirilere rağmen İstanbul'a yakışır bir kültür merkezi olacak” değerlendirmesinde bulundu. 

David Gilford Kaynarca evi Haberi

David Gilford Kaynarca evi

Türkiye'yi çok beğenen ve 5 yıl önce Kuşadası'na yerleşen emekli İngiliz öğretmen, Anadolu gezileri sırasında Kırklareli'ne bağlı Kaynarca beldesine geldiğinde, kendisine olan sıcak ilgiden etkilenerek buradan ev aldı.

Doğası ve insanların sıcaklığına hayran kalarak 5 yıl önce Türkiye'ye yerleşen emekli İngiliz öğretmen David Gilford, Kuşadası'ndan sonra Kırklareli'nde de ev sahibi oldu. Liverpool'da engellilere eğitim veren okuldan emekli olan Gilford (64) uzun yıllar yaz tatilini geçirdiği Kuşadası'ndan 13 yıl önce ev satın aldı. Her yıl tatile gelen Gilford, 5 yıl önce Kuşadası'na yerleşmeye karar verdi.

Anadolu'nun pek çok yerini gezen Gilford, Kırklareli'ne bağlı Kaynarca beldesine geldiğinde, kendisine olan sıcak ilgiden çok etkilendi ve buradan da bir ev aldı. Beldede 4 yıldır tek başına yaşayan, Türkçeyi öğrenen, kahvehanede belde sakinleriyle sohbetler eden Kaynarcalı...