15 / 05 / 2024

Davos kasabası

Davos kasabası

Trabzon Uzungöl, İsviçre'nin turizm cenneti Davos kasabası gibi turistik bir merkez haline getiriliyor...

Yeşil altın kasabasına taşınanlara ev ve üste para veriliyor

İtalya'da bir zamanlar yer altı şehirlerinde üretilen zeytinyağlarıyla ünlü "yeşil altın" kasabasına yerleşenlere 30 bin euro ödeniyor. Kasabada satılan evlerin metrekaresi 500 euro civarında.

Soros yine ortaya çıkıp bombayı patlattı: Sonun başlangıcı olacak diyerek açıkladı

İsviçre’nin Davos kasabasından düzenlenen Dünya Ekonomi Forumu’nda (WEF) dünyanın ve ekonominin geleceği masaya yatırıldı. Panelde konuşan ABD’li iş insanı ve eski finansçı George Soros, kritik açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Ünlü iş insanından şaşırtan çıkış: Bizden daha çok vergi alınsın en makul olanı bu

Davos Zirvesi olarak da bilinen Dünya Ekonomik Forumu (WEF), Kovid-19 salgını nedeniyle verilen 2 yıl aranın ardından İsviçre'nin Davos kasabasında başladı. Zirvede konuşan iş insanı dünyada yaşanan ekonomik kriz nedeniyle "Zenginlerden daha fazla vergi" alınsın önerisi getirdi

Deniz İstanbul Bahar Rezidans'ın lansmanı yapıldı! İstanbul’un marinalı tek sahil kasabasında lansman fırsatı!

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projelerin sahibi Keleşoğlu Holding imzasıyla hayata geçirilen mega kent İstanbul’un marinalı tek sahil kasabası Denizİstanbul'un yeni etabı ‘Bahar Rezidans’ın lansmanı yapıldı. İşte detaylar...

İtalya Biccari kasabasındaki 100 ev 1 euroya satışa çıktı!

İtalyan'ın Biccari kasabasında bulunan 100 adet ev 1 eurodan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Mülklerin fotoğrafları ve haritaları yakında belediye binasının web sitesinde çevrimiçi olarak yayınlanacak.

Japonya'nın Okuma kasabasında yeni yerleşim yerleri inşa edildi!

Japonya'da 2011 yılında meydana gelen Büyük Doğu Japonya depremi, Fukushima Nükleer Santrali'nde sızıntıya sebep olmuştu. Okuma kasabasında, izin verilen yerlerde yeni yerleşim yerleri kuruldu...

İtalyan kasabası çocuğuyla gelenin kirasını ödeyecek!

İtalya'da birçok küçük köy ve kasabanın uyguladığı '1 Avro'ya ev' projesi devam ediyor. Bölgeyi yazlıkçılardan korumak isteyen Teora kasabası, çocuğu olan ve üç yıl ikamet sözü veren ailelerin kirasını karşılayacak...

Davos Zirvesi'nde kurulan 'Türk Evi'ne katılımcılardan yoğun ilgi!

İsviçre'nin Davos kasabasında yapılan 50'nci Dünya Ekonomik Forum (WEF) toplantıları kapsamında kurulan Türk Evi küresel yatırımcıların ve siyasetçilerin ilgisini çekti.

Niğde Çukurkuyu Kasabası'ndaki tarihi alan TBMM gündeminde!

Niğde'nin Çukurkuyu Kasabası'nda bulunan tarihi bir alana yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

California Nipton kasabası 5 milyon dolara satıldı!

American Green isimli şirket, California yakınlarındaki Nipton kasabasını satın aldı. 5 milyon dolara satın alınan kasabada 2.5 milyon dolarlık yatırım yapılması planlanıyor.

NEF 300 milyon Euro’luk Ege kasabası kuruyor!

Nef, İstanbul dışındaki ilk yatırımını Bodrum’da inşa ediyor. NEF 300 milyon Euro’luk Ege kasabası kuruyor.

ABD'deki Tiller kasabası 3,8 milyon dolara satılıyor!

ABD'deki Tiller kasabasının tamamı 3,8 milyon dolara satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan mülkler arasında altı ev, bir daire, bir benzin istasyonu ve bir de dükkan bulunuyor.

İstanbul’un en büyük sahil kasabası: Denizİstanbul!

Keleşoğlu Holding’in denizle iç içe bir yaşam vaat ettiği Denizİstanbul sahil kasabası, İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi Beylikdüzü Yakuplu sahil’de yeşil ile mavinin buluştuğu bir ortamda hayata geçiyor..

Davos kasabası Haberi

Davos kasabası


Yılda 1 milyon 200 bin turistin ziyaret ettiği Trabzon Uzungöl, İsviçre'nin turizm cenneti Davos kasabası gibi turistik bir merkez haline getiriliyor. Göl çevresindeki bakım çalışmaları için 10 milyon liralık kaynak ayrıldı Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar, Uzungöl'de doğal dokuyu bozacak her türlü yapılaşmanın engellendiğini vurguladı. Türkiye'de doğa turizminin gözde yerlerinden Trabzon Uzungöl, Davos modeliyle turistik merkez haline getiriliyor. 



Yılda 1 milyon 200 bin turistin ziyaret ettiği Uzungöl; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından koruma altına alınarak restore ediliyor. Arap turistlerin akın ettiği bölgede yaylalara erişimi sağlamak amacıyla 2 kilometre uzunluğunda teleferik projesi hayata geçirilecek. 



MISIR TARLALARI KORUMA ALTINDA Türkiye'nin en gözde yerlerinden biri olmasına karşın imar planı olmadığı için kaçak yapılaşmanın Uzungöl'ü tahrip ettiğini belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Derede 10'un...