03 / 05 / 2024

Davşan Emlak Turizm İnşaat

Davşan Emlak Turizm İnşaat

Davşan Emlak Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdinç Davşan ve Gülçin Davşan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Parsa Travel Emlak Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parsa Travel Emlak Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alı Alızadesahzabı ve Meısam Jarahı ortaklığında kuruldu.

Bozkurtlar Mühendislik İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkurtlar Mühendislik İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Bozkurt ve Orhan Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Os Albayraklar İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Os Albayraklar İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Beykoz'da Osman Albayrak tarafından kuruldu.

Dez Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Emlak Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dez Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Emlak Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Dilan Yıldıko, Ezgi Yıldıko ve Zeki Yıldıko ortaklığında kuruldu.

Kartalz Organizasyon Danışmanlık İnşaat Ve Emlak Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kartalz Organizasyon Danışmanlık İnşaat Ve Emlak Turizm Limited Şirketi Şişli'de Babak Ghaznavi ve Khashayar Ghaznavı ortaklığında kuruldu.

Barakat Lion İnşaat Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barakat Lion İnşaat Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Abdulrahim Arslan tarafından kuruldu.

Tethys Group Emlak Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Tethys Group Emlak Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Semih Değirmenci tarafından kuruldu.

Tethys Group Emlak Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tethys Group Emlak Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Fatemeh Karbalaeımohammadrez ve Mohammad Nazarıan ortaklığında kuruldu.

Shan Yatırım İnşaat Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Shan Yatırım İnşaat Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Shan Yatırım İnşaat Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkesi Sarıyer'de yapıldı. 

Good Gasht Emlak Turizm Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Good Gasht Emlak Turizm Ve Pazarlama Anonim Şirketi Şişli'de Masoud Yarı tarafından kuruldu.

Pike Emlak Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pike Emlak Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Musadıq Hussaın ve Ramazan Ergenlioğlu ortaklığında kuruldu.

Skylink Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skylink Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Fazal Abbas tarafından kuruldu.

Davşan Emlak Turizm İnşaat Haberi

Davşan Emlak Turizm İnşaat

Davşan Emlak Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdinç Davşan ve Gülçin Davşan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu.


Davşan Emlak Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.  TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI...