07 / 05 / 2024

Davut Gül sivas

Davut Gül sivas

1 Haziran 2016 tarihli atama kararı ile Sivas Valisi olan Davut Gül kimdir? Davut Gül, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Davut Gül..

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Gaziantep Valisi Davut Gül: Herkesin deprem dayanıklılık testini yaptırması lazım!

Gaziantep Valisi Davut Gül, afetlerde eğitimin önemli olduğunu belirtti. Vali Gül, “Afetlerle ilgili verilen eğitimlerin toplumun tamamı tarafından sindirilmesi gerekiyor. En önemli konu bir zihniyet dönüşümünün yaşanması” dedi.

Gökpınar Gölü için imza kampanyası: İnşaat faaliyetleri durdurulsun!

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve Doğal Sit Alanı olarak tescil edilmesi beklenirken inşaat başlatılan Gökpınar Gölü’nde yapılacak düzenlemeler için değiştirilen imar planına yapılan itiraz sonuçlanmadan Sivas Valiliği yeni bir imar planını onayladı.

Sivas Gökpınar Gölü’ne 'bungalov evler' projesi!

Sivas Valiliği, Gökpınar Gölü’nün alt kısımlarına doğal yapıya uygun olarak, yürüyüş alanları ve bungalov evler yapılacağını duyurdu. Proje hakkında konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, ''Göle zarar verecek bir uygulamaya asla müsaade etmeyiz" dedi.

Bahçeşehir Koleji, 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı!

Türkiye'nin 56 ilinde 125 kampüsü bulunan Bahçeşehir Koleji, 2016 yılından bu yana faaliyet gösterdiği Sivas'taki 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı.

Gaziantep Valisi Davut Gül'den hayırseverlere arsa bağışı çağrısı!

Gaziantep Valisi Davut Gül, Okul Aile Birliği Başkanları ile bir araya gelerek istek, öneri ve şikayetleri dinledi. Vali Gül, hayırseverlerden okul yaptırmak için arsa bağışı çağrısında bulundu. 

KYK'dan Sivas'a 10 bin kişilik yurt müjdesi!

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Sivas Tanıtım Günleri’nde öğrencilerle buluşan Sivas Valisi Davut Gül, 10 bin kişilik yurt inşaatının devam ettiğini belirtti.

Sivas Valilik Binası 2 yılda tamamlanacak!

Sivas Valisi Davut Gül, bölgede inşaatı devam eden valilik ek hizmet binasında incelemelerde bulundu. Gül, binanın yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Sivas Şarkışla'ya 253 sosyal konut!

Sivas Valisi Davut Gül, Şarkışla ilçesinde yapımı devam eden projeleri inceledi. Gül, inşaatı süren 253 adet sosyal konut hakkında bilgi aldı.

Sivas'ta OSB yatırımları hızlandı!

Sivas Valisi Davut Gül, Demirağ Demiryolu OSB'ye yatırım yapmak isteten iş adamlarıyla buluşarak, yatırımcının önünün açılması için her türlü çabayı gösterdiklerini belirtti.

Sivas'a yeni kültür merkezi geliyor!

Sivas’ta yapımına başlanan yeni kültür merkezi ile huzurevi inşaatının çalışmaları aralıksız sürüyor. Vali Davut Gül, beraberindeki heyet ile birlikte hafriyat çalışmalarına başlanan yeni kültür merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Ankara-Sivas YHT hattı 2018 yılında açılacak!

Sivas Valisi Davut Gül, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren İnşaatı'nın, Yıldızeli ilçesi Köklüce köyü mevkisindeki şantiyesinde incelemelerde bulundu. Şantiyedeki işçilerle kahvaltı yapan Gül, daha sonra firma yetkilisinin proje hakkında hazırladığı sunumu izledi.

Sivas eski Numune Hastanesi, kent meydanı oluyor!

Sivas Valisi Davut Gül, eski numune hastanesinin 57 bin metrekarelik arsasında kent meydanı projesi yapacaklarını söyledi. Vali Gül, ekonomik ömrünü tamamlayan binaların yıkılarak yerine cami ve meydan projesi yapılacağının müjdesini verdi.

Davut Gül sivas Haberi

Davut Gül sivas

1974 yılında Erzurum Horasan İlçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Horasan’da  Liseyi Kadıköy Mehmed Bayazıd Lisesinde bitirdi. Kıbrıs Yakındoğu Üniversitesi Uluslararası  İlişkiler Bölümünden  mezun oldu. 2000 yılında Gaziantep’te Kaymakam adayı olarak mesleğe başladı.


Muğla- Kavaklıdere, İzmir-Kemalpaşa ilçesinde Kaymakam vekilliği, İngiltere’de yurtdışı stajı  A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde Yüksek Lisans yaptıktan sonra asaleten Kırklareli-Kofçaz Kaymakamı olarak atandı. 2003-2005 Şirvan Kaymakamlığı, 2005-2006 yıllarında Karaman Vali yardımcılığı, 2006-2009 yıllarında Gürün Kaymakamı olarak görev yaptı. 


Türk İdareciler Derneği tarafından 2009 yılında  Yılın Kaymakamı seçilerek  Şehit Kaymakam Ersin ATEŞ ödülüne layık görüldü. 25.07.2009 tarihili Müşterek Kararname ile Gördes Kaymakamlığına atanan Davut GÜL İngilizce ve Fransızca bilmektedir. 


06.08.2012 tarihli Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar müşterek kararnamesiyle Sivas Şarkışla’ ya...