04 / 05 / 2024

Davut Güney kimdir

Davut Güney kimdir

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bakanlık Müşavirliğine Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Güney'in atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TapuTakas ile gayrimenkuller güvenilir şekilde el değiştirecek!

TAKBİS ile Takasbank arasında kurulan web tabanlı yeni TapuTakas' uygulamasıyla, gayrimenkul alan ve satan tarafların varlıkları aynı anda, hızlı ve güvenilir bir şekilde el değiştirecek.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Güney'in acı günü! Fatma Güney vefat etti!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Güney'in annesi Fatma Güney, 92 yaşında vefat etti. Fatma Güney'in cenazesi, Buharaevler Mahallesi'ndeki evinin önünde helallik alınmasının ardından, Ulu Cami'ye götürüldü.

Davut Güney: Tüm vatandaşların gayrimenkullerinin teminatı devlettir!

Midyat Kaymakamlığını ve tadilatı yapılan İlçe Tapu Müdürlüğünü ziyaret eden Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Güney, ülkenin bütün insanlarının ve Türkiye'den gayrimenkul almış yabancıların gayrimenkullerinin teminatının devlet olduğunu söyledi....

Davut Güney kimdir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Güney kimdir? Davut Güney, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü görevine ne zaman atandı? Davut Güney bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Davut Oğuz kimdir?

Yüksek Fen Kurulu Üyesi Davut Oğuz kimdir? Davut Oğuz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Davut Oğuz'un biyografisi...

Gizem Özgüney kimdir?

ODE Yalıtım İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney kimdir? Gizem Özgüney, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Gizem Özgüney'in biyografisi...

Davut Gül kimdir?

1 Haziran 2016 tarihli atama kararı ile Sivas Valisi olan Davut Gül kimdir? Davut Gül, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Davut Gül..

Davut Güney Bakanlık Müşavirliği'ne atandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bakanlık Müşavirliğine Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Güney'in atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Muhittin Güney kimdir?

Ankara Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney kimdir? Muhittin Güney, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhittin Güney, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Bulgaristan'da inşaatçılar Güney Akım Boru Hattı Projesi'nin durdurulmasından endişeli!

Güney Akım Boru Hattı Projesi ile ilgili Avrupa Birliği (AB) ile Rusya arasında tartışmalar sürerken, Bulgaristan'da inşaat sektörü temsilcileri projenin durdurulması halinde büyük zarar göreceklerini açıkladı.

Güney Kıbrıs'taki Tahtakale Cami 51 yıl sonra yeniden ibadete açıldı!

Güney Kıbrıs'ta 1963 yılında ibadete kapatılan Tahtakale Camisi törenle ibadete açıldı ve KKTC Din İşleri Başkanı Atalay 51 yıl aradan sonra camide ilk namazı kıldırdı.

Eyüp Gül kimdir?

Bursa Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Eyüp Gül kimdir? Eyüp Gül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Eyüp Gül ne zamandan beri, Bursa Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Ahmet Hamdi Güner kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürü Ahmet Hamdi Güner kimdir? Ahmet Hamdi Güner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Hamdi Güner ne zamandan beri Ulaşım Planlama Müdürü?

Türkiye'de ev alacakların yüzde 33'ü güney cephe arıyor!

Hurriyetemlak.com'un araştırmasına göre; Türkiye'de ev arayanların yüzde 33'lük kısmı 'güney cephe'li ev ilanlarına bakıyor. Güneş ışığını her daim alan, kışın soğuğunu pek hissettirmeyen güney cepheli evler özellikle ısınma masraflarını düşürüyor..

Güney Kore'de yaşlı bakımevinde yangın çıktı!

Güney Kore'nin güneyinde yaşlıların kaldığı bakımevinde çıkan yangında 1'i hemşire 21 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi. Gece yarısından sonra çıkan yangında 6 kişinin de ağır yaralandığını açıklandı...

Güney Kore'de otogarda yangın meydana geldi!

Güney Kore'nin başkenti Seul yakınlarındaki bir otogarda çıkan yangında en az 7 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi. Yangın, itfaiyeciler tarafından kısa sürede kontrol altına alındı..

Davut Güney kimdir Haberi

Davut Güney kimdir

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından:


Karar Sayısı : 2015/555

1 – Açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3600 ek göstergeli Bakanlık Müşavirliğine, Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut GÜNEY’in atanması, 657 sayılı Kanunun 59 ve 74 üncü maddeleri, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 18 inci maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

2 – Bu Kararı Çevre ve Şehircilik Bakanı yürütür.

24/8/2015


Davut Güney...