18 / 05 / 2024

Davut Güney özgeçmiş

Davut Güney özgeçmiş

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Güney kimdir? Davut Güney, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü görevine ne zaman atandı? Davut Güney bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Hüseyin Güney: Planda bütünlük sağlanıyor!

ALTSO'da 1/25 binlik Çevre Düzen Planı'nı muhtarlara anlatan Büyükşehir Alanya Koordinatörü Güney, " Alanya’nın ihtiyaçlarına göre plan şekillendirilecek ve geçmişte yapılan hatalar ortadan kaldırılacak" dedi

Davut Güney Bakanlık Müşavirliği'ne atandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bakanlık Müşavirliğine Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Güney'in atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Güney Kore'den Japonya'ya ada tepkisi geldi!

Güney Kore, Japonya Savunma Bakanlığı'nın yayımladığı "beyaz belge"de, Güney Kore'nin kontrolü altındaki Dokdo adalarının "Japon topraklarının parçası olduğu" şeklinde bir ifade yer almasına tepki verdi.

İzmit Körfez Köprüsü Güney Yaklaşım Viyadüğü çalışmaları tamamlandı!

İzmit Körfez Köprüsü güney yaklaşım viyadüğünün 2 bin 600 tonluk en ağır parçası olan tabliyenin 57 metre yüksekliğe kaldırılması işlemi bugün yapılacak. en büyük "ağır kaldırma" çalışması olarak gösterildi.

Eskişehir Yolu Güney Tapulama ve İmar parselleri iptal edildi!

Eskişehir Yolu Güney Tapulama ve İmar parsellerine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı 7. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Güney Rezidans'ta icradan 2.9 milyon TL'ye 4 daire!

İstanbul Sarıyer'de bulunan Güney Rezidans Sitesi'nde yer alan 4 daire, İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 8 Eylül 2015 günü 14:30 ile 15:40 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Emlak vergisi pazar günü ödenir mi?

1319 sayılı kanun gereğince gayrimenkul sahipleri emlak vergisi ödemek ile mükellef oluyor. Vergi sene içerisinde iki taksitte ödenebiliyor. Peki, emlak vergisi pazar günü ödenir mi?

Emlak vergisi cumartesi günü ödenir mi?

Türkiye sınırları içinde bulunan bina, arsa ve araziler emlak vergisinin konusuna giriyor. Emlak vergisini gayrimenkul sahipleri ödüyor. Peki, vergi ne zaman ödenir? Emlak vergisi cumartesi günü ödenir mi?

Güney Seyhan Devlet Hastanesi arsası incelendi!

Adana’nın Seyhan ilçesi Obalar Caddesi üzerinde bulunan 35 dönümlük arsada, “Güney Seyhan Devlet Hastanesi” yapılması için ilk adım atıldı..

Güney Marmara'ya Körfez yatırımcısının ilgisi büyük!

Başta Yalova ve Bursa olmak üzere Güney Marmara Bölgesi’ne Körfez ülkelerinden büyük talep var. Son 4-5 yılda 50 binin üzerinde konutun Türkiye’yi güvenli liman olarak gören bu bölgedeki yatırımcılara satıldığı belirtiliyor.

Özak GYO'nun denetim şirketi Güney Bağımsız Denetim oldu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklğı'nın 2015 yılı hesap ve işlemlerinin denetimi için, Denetimden Sorumlu Komite tarafından önerilen Güney Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. seçildi.

Güney Koreli firma Irak'ta 2,12 milyar dolarlık altyapı inşası projesi kazandı!

Güney Kore’nin, en büyük holding şirketlerinden biri sayılan Hanwha Group’un inşaat ve mühendislik kolu Hanwha Engineering & Construction firmasının, Irak’ta 2,12 milyar dolarlık altyapı inşası projesini kazandığı bildirildi.

Körfez Barbaros ve Güney Mahallelerinin imarı ne olacak?

Körfez Barbaros ve Güney Mahallelerinde uygulama imar planının askı süresi dün sona erdi. Vatandaşlar belediye encümenin itirazlara ilişkin kararını bekliyor.

Davut Güney özgeçmiş Haberi

Davut Güney özgeçmiş

Davut Güney kimdir?

Davut Güney, 1954 yılı Çorum doğumlu. İTÜ İnşaat Fakültesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünden mezun olan Davut Güney, bugün Tapu ve Kadastro Genel Müdürüdür.


1980-1984 yılları arasında Çorum Belediyesinde Harita Mühendisi, 1985-1989 yılları arasında Çorum Belediyesi İmar Müdürü, 1989 yılında Çorum Belediye Başkan Adayı, 1989-1994 yılları arasında Çorum' da Serbest Harita Mühendisi, 1991 yılında Milletvekili Adayı, 1994-2003 yılları Çorum Belediye Meclis Üyesi, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı, Çorum Belediye Başkan Vekili görevlerinde bulundu.


02.01.2003-07.01.2003 tarihleri arasında Tapu ve Kadastro Ankara Bölge Müdürlüğünde Mühendis, 07.01.2003 tarihinden itibaren Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Kadastro Dairesi Başkanı olarak görev yaptı. 30.10.2011 – 21.08.2012 tarihleri arası Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı görevini yürüttü.


22 Ağustos 2012 tarihli ve 28389 sayılı Resmi Gazete’de Yayımlanan Karar...