05 / 05 / 2024

Davut Tambahar dt mimarlık

Davut Tambahar dt mimarlık

Mimar Davut Tambahar kimdir? Mimar Davut Tambahar, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Davut Tambahar, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Davut Tambahar...

Dt Çelik İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dt Çelik İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Cem Duman ve Rıdvan Tutar ortaklığında kuruldu.

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Davut Doğan Kimdir?

Davut Doğan kimdir? Davut Doğan’ın mesleği nedir? Davut Doğan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

DTÖ ABD'yi haksız buldu Türkiye lehine karar verdi. Türk çelik üreticilerine müjde

Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ),  ABD eski Başkanı Donald Trump’ın, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu ülkelerden çelik ve alüminyum ithalatına getirdiği ek gümrük vergilerinin küresel ticaret kurallarına aykırı buldu ve Türkiye'nin lehinde karar verdi.

Dt Proje Gayrimenkul Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Dt Proje Gayrimenkul Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi Başakşehir'de Dına Golzar ve Tolga Obalı ortaklığında kuruldu.

Davut Çetin: Kira ve ciro kaybı destekleri yetersiz kaldı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kira yardımının yetersiz kaldığını dile getiren Davut Çetin, “Bizim üyemize 750 lira kira yardımı, 40 bin lira tavanlı ciro kaybı yardımı, 5 bin lira hibe gibi yardımlar yetmez" dedi.

Davut Çetin: Kira stopajı yüzde 1’e çekilmeli ve kira destek hibesi getirilmeli!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, salgın sürecindeki en önemli sorunun işletmelerin finansman durumu olduğunu belirtti. Çetin, "Kira stopajı yüzde 1’e çekilmeli ve kira destek hibesi getirilmelidir" dedi.

Davut Oğuz kimdir?

Yüksek Fen Kurulu Üyesi Davut Oğuz kimdir? Davut Oğuz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Davut Oğuz'un biyografisi...

Gaziantep Valisi Davut Gül: Herkesin deprem dayanıklılık testini yaptırması lazım!

Gaziantep Valisi Davut Gül, afetlerde eğitimin önemli olduğunu belirtti. Vali Gül, “Afetlerle ilgili verilen eğitimlerin toplumun tamamı tarafından sindirilmesi gerekiyor. En önemli konu bir zihniyet dönüşümünün yaşanması” dedi.

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Güler Kol tarafından kuruldu.

DT Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

DT Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 39 milyon 264 bin 746 TL sermaye bedeli kuruldu...

Fatih Davut Paşa Camisi ibadete açıldı! 

İstanbul Fatih'te bulunan ve tadilat çalışmaları nedeniyle kapalı bulunan Davut Paşa Camisi bugün ibadete yeniden açıldı. 534 yıllık bir geçmişe sahip olan caminin açılışında Kur'an-ı Kerim okundu.

Gaziantep Valisi Davut Gül'den hayırseverlere arsa bağışı çağrısı!

Gaziantep Valisi Davut Gül, Okul Aile Birliği Başkanları ile bir araya gelerek istek, öneri ve şikayetleri dinledi. Vali Gül, hayırseverlerden okul yaptırmak için arsa bağışı çağrısında bulundu. 

Davut Tambahar dt mimarlık Haberi

Davut Tambahar dt mimarlık

Davut Tambahar kimdir?

Davut Tambahar, 2003 yılında Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre tasarımı bölümünden mezun olduktan sonra,  çeşitli tasarım ve uygulama firmalarında aktif olarak yer aldı. 2008 senesinde kurduğu DT MİMARLIK firması ile kendi çizgisini, proje ve uygulama dalında devam ettirmektedir.


DT mimarlık..

DT mimarlık 2008 yılında mimarlık & iç mimarlı, tasarım ve uygulama hizmetleri vermek amacı ile kurulmuştur.


Firma kurulduğu günden itibaren genel olarak kişiye özel mekanlar tasarlamak ve yaratmak konusunda harcadığı eforla konut projeleri üzerinde yoğunlaşmıştır.  Bunun dışında uluslar arası ve lokal birçok firma ve markaya danışmanlık ve uygulama hizmetlerinde bulunmuştur. 


İletişim..

1403 Sokak Süsler 5 Apt. No:2 Kat: Daire:3 Alsancak-İzmir

Tel: 0232 422 57 46

Tel: 0232 465 10 35

Faks: 0232 422 57 33

E-posta:...