16 / 05 / 2024

dazkırı toki evleri

dazkırı toki evleri

Dazkırı ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Esentepe Mahallesi'ne inşa ettirilen 142 konutun inşaası tüm hızıyla sürüyor. 

Yeşilbayır Çankaya Evleri'nde 1 milyon 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! Yeni proje!

Yeşilbayır Çankaya Evleri projesinde satışlar başladı. Peki Yeşilbayır Çankaya Evleri'nde hangi konut tipleri var? Konut fiyatları ne kadar? 

TOKİ evleri sapasağlam! TOKİ inşaatlarındaki sır perdesi ortaya çıktı! İşte detaylar!

Kahramanmaraş depremi ile beraber 10 ilde ağır hasar aldı. Ancak TOKİ binaları olduğu gibi duruyor. Peki neden? İşte detaylar!

İstanbul TOKİ evleri kura çekilişi ne zaman?

TOKİ sosyal kura çekilişleri içinde milyonlarca kişinin yaşadığı büyük şehirlerden İstanbul yer almaktadır. Peki İstanbul TOKİ evleri kura çekiliş tarihi belli oldu mu, İstanbul TOKİ evleri kura çekilişi ne zaman? İşte detaylar!

TOKİ evleri ne zaman teslim edilecek?

TOKİ sosyal konutları hakkında araştırma hala devam ediyor. Vatandaşlar özellikle, TOKİ evleri ne zaman teslim edilecek? sorusunun yanıtı araştırıyor. İşte detaylar!

TOKİ Afyonkarahisar Dazkırı’da ucuz konut sahibi olun! 2+1’ler 608 bin TL’ye!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Afyonkarahisar Dazkırı 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Afyonkarahisar Dazkırı projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Dazkırı 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Afyonkarahisar Dazkırı kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dazkırı projesinde yer alan 137 adet konutun kura çekilişi yapıldı.

Çankırı TOKİ Evleri kurası çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşe edilen Çankırı TOKİ Evleri'nin urası çekildi. 249 daire için gerçekleştirilen kura çekimine 320 kişi katıldı...

TOKİ Afyonkarahisar Dazkırı'da 142 konut inşa ediliyor!

Dazkırı ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Esentepe Mahallesi'ne inşa ettirilen 142 konutun inşaası tüm hızıyla sürüyor. 

Piazza Rönesans Evleri satılık!

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Afyonkarahisar Dazkırı Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dazkırı’da hayata geçireceği 142 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Afyonkarahisar Dazkırı 142 konut ihalesi bugün!

TOKİ Afyonkarahisar İli Dazkırı İlçesi Esentepe Mahallesi 142 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Afyonkarahisar Dazkırı TOKİ'de proje aşaması tamam!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve Dazkırı Kaymakamlığı tarafından Afyonkarahisar Dazkırı'da inşa edilen 144 adet konutun proje aşaması tamamlandı.

Kırıkkale Keskin TOKİ Evleri kura sonuç!

TOKİ ve Kırıkkale Keskin Belediyesi'nin 126 konut olarak inşa ettiği Kırıkkale Keskin 2. Etap projesinde kura çekimi bugün. İşte, Kırıkkale Keskin TOKİ Evleri kura sonuç listesi...

dazkırı toki evleri Haberi

dazkırı toki evleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar Dazkırı’da 142 adet yeni konut inşa ediyor.  TOKİ tarafından Esentepe Mahallesi'ne yaptırılan 142 konutun inşaası sürüyor. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Dazkırı Kaymakamı Mehmet Keklik, yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini dile getirdi. İhale kapsamında ayrıca ticaret merkezi, cami ile altyapı ve çevre düzenleme işinin de yer aldığını söyledi. 

Mehmet Keklik proje hakkında şunları söyledi; "Yöreye uygun az katlı, yatay mimaride inşa edilecek projede, modern ve yöresel mimarinin izleri buluşturuldu. Cephelerde zemin kat seviyesinde taş kaplama, dekoratif pencereler ve ahşap görünümlü kaplamalar kullanıldı. Mahalle konseptli projede yerleşim alanı, ticari birimi, camisi, meydanı, parkı, peyzajı ve sosyal donatılarıyla nitelikli sosyal çevre imkanı sunan, aynı zamanda kente değer katacak yeni bir yaşam merkezine dönüşüyor."...