13 / 05 / 2024

DB Schenker

DB Schenker

Demiryollarının özelleştirmesi yabancıların da dikkatini çekti. Alman DB Schenker, Türkiye'de yeni bir yük taşımacılığı hattı kurmaya hazırlanıyor...

Db Bilgin Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Db Bilgin Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Örfi Bilgin tarafından kuruldu.

ALTUS AL 9103 DB çamaşır makinesi MediaMarkt’ta dip fiyattan satışta!

Çamaşır makinesi almak isteyenlere Altus ile MediaMarkt iş birliği kapsamında satışa çıkan AL 9103 DB çamaşır makinesi adeta hızır gibi yetişti. Teknolojik özellikleri ve uygun fiyatıyla göz dolduran bu çamaşır makinesi, MediaMarkt’ta dip fiyattan satışa sunuldu.

Db Masters Proje Ve Tasarım Yönetimi Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Db Masters Proje Ve Tasarım Yönetimi Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Kağıthane'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Azaklı tarafından kuruldu.

Aras Db Yapı Mühendislik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aras Db Yapı Mühendislik Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Dağbakan tarafından kuruldu.

Kanal 7 haber stüdyoları Knauf Türkiye’yi tercih etti!

Knauf Türkiye, 77 dB üzeri ses yalıtımı ve 120 dakikaya kadar yangın yalıtımı ile Kanal 7'nin İstanbul Eyüp’te bulunan haber stüdyosunu yeniledi...

DB Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

DB Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Demirbaş tarafından kuruldu.

Alman Demiryolları'ndan çalışanına ucuz konut imkanı!

Alman Demiryolları (DB), personel alımında çalışma şartlarını daha cazip kılmak için uygun fiyata kiralık daire projesine başlıyor.

Panorama DB İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Panorama DB İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dural Çırak tarafından kuruldu. 

Türkiye'deki Suriyeli çocuklara okul inşa edilecek!

Dünya Bankası (DB), Avrupa Birliği (AB), Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ve KfW, 150 milyon euro finansmanla Türkiye'deki Suriyeli çocuklara yönelik okullar inşa edilmesi için proje başlattı.

DB Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DB Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğan Bulut tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Eski Ankara Yolu Caddesi'nde kuruldu.

DB Oğulları İnşaat Çatı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

DB Oğulları İnşaat Çatı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aygün Akel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi'nde kuruldu.

Almanya'da tren garları modernleşecek!

Almanya' da federal hükümet, Kuzey Ren Vestfalya (KRV) hükümeti ve Alman Demir Yolları’ nın (DB) ortak projesi MOF2 ile KRV eyaletindeki 117 tren garı modernleştirilecek...

Bünyamin Derman kimdir?

1995 yılında Dilek Topuz Derman ile db Mimarlık ve Danışmanlık Ltd. Şti.’ni kuran Bünyamin Derman kimdir? Bünyamin Derman bugüne kadar hangi projeleri tamamladı? İşte Bünyamin Derman'ın çalışmaları...

DB Schenker Haberi

DB Schenker

Türkiye'de demiryollarının özelleşeceği Ulaştırma Bakanlığı tarafından açıklanmıştı. Bakanlığın araştırmasının ardından yabancılar da bu özelleştirmeden yararlanmak istedi. Alman firması DB Schenker, Almanya-Türkiye arasında yeni bir yük taşımacılığı hattı kuracak. Bu hat haftada Bosphorus Shuttle (Boğaz Servisi) adı verilen 3 sefer...