12 / 05 / 2024

dcb yapı karaburun vadi evleri

dcb yapı karaburun vadi evleri

İzmir Karaburun Vadi Evleri 'nin anahtar teslimlerinin Temmuz 2014 'te gerçekleştirilmesi planlanıyor, banka kredisiyle konut sahibi olunabilen Karaburun Vadi Evleri plaja 5 dakika mesafede yükseliyor

Arnavutköy Karaburun ve Yeniköy imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

12 Mayıs 2023 Tarihli İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Karaburun ve Yeniköy Mahalleleri Kıyı Kesimine Ait İmar Planına Yapılan İtirazlar Doğrultusunda Düzenlenen 1/5000 Ölçekli NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

İstanbul Karaburun’a Kanal İstanbul ayarı geldi! 2.8 milyon metrekarelik alanın imar planları düzenlendi!

İstanbul'un Karadeniz kıyısındaki sevimli sahil kasabası Karaburun’a imar düzenlemesi yapıldı. İşte ayrıntılar...

10 soruda TOKİ İzmir Karaburun 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Karaburun ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen 250 bin konut projeleriyle İzmir'de de yeni konut projeleri yapılacak. Peki TOKİ Karaburun projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Karaburun 2022 sosyal konut projesi...

İzmir Karaburun'da çatı katı krizi!

İzmir Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan göreve geldikten sonra konut şeklinde çatı katı inşaatını yasaklamıştı. İddialara göre; Karaburun kendi döneminden önce yapılan binalar için 40 bin TL ruhsat ücret istendi. 

İzmir Karaburun'da depremde evi hasar gören ailelere kira yardımı yapılıyor!

İzmir'de büyük yıkıma neden olan deprem sonrasında rekor düzeye ulaşan dayanışmanın lideri olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karaburun Kösedere Mahallesi'ndeki evleri depremden ağır hasar görün ailelere de yardım ediyor.

İzmir Karaburun'da SGK arazisine yeni belediye binası mı yapılacak?

İzmir'in Karaburun Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan ve imar planlarında “Kamu alanı” olarak görünen SGK'ya ait 4 dönümlük eski cezaevi arazisine yeni belediye binası yapmak amacıyla harekete geçti. 

İzmir Karaburun'da yapılaşma izni olmayan meydanda inşaat başladı!

İzmir Karaburun'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı izni olmadan yapılaşma yapılamayan ilçe meydanında CHP’li Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan kafe inşaatına başladı...

İzmir Karaburun'da sit alanındaki inşaatın yıkım çalışması tamamlandı!

İzmir Karaburun'da birinci derece doğal sit alanında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatıyla Yapı Kayıt Belgesi iptal edilen yapının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Karaburun'daki sit alanına yapılan inşaatta yıkım başladı!

İzmir'in Karaburun ilçesinde birinci derece doğal sit alanında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından verilen talimatlarla Yapı Kayıt Belgesi iptal edilen yapının yıkımına başlandı.

İzmir Karaburun'da sit alanına yapılan inşaat yarın yıkılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatıyla, İzmir Karaburun'da birinci derece doğal sit alanında Karaburun Belediyesinin mühürlemesine rağmen inşaatı devam eden yapının Yapı Kayıt Belgesi iptal edildi, inşaat yarın yıkılacak.

Karaburun Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Mobilya  Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaburun Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Mobilya  Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sobay tarafından kuruldu. 

İzmir Karaburun RES imar planı askıda!

İzmir Karaburun İlçesi, Haseki ve Sarpıncık Köylerinde yapılacak Rüzgar Enerji Santrali'nin imar planı askıya çıkarıldı...

İzmir Karaburun'da ÇED toplantısı yapılamadı!

İzmir'in Karaburun'da yeni balık çiftliği yapılmasına ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) sürecini başlattı. “ÇED bilgilendirme toplantısı”na yöre halkı izin vermedi

dcb yapı karaburun vadi evleri Haberi

dcb yapı karaburun vadi evleri


DCB Yapı imzası ile İzmir Karaburun 'da 1.137 metrekare arsa alanı üzerinde yaşama geçirilen Vadi Evleri 2 blok halinde yükseliyor.


2 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı Karaburun Vadi Evleri 'nin ilk etabında 8 daire bulunuyor. Proje 2 etap halinde yükseliyor. 





Karaburun Vadi Evleri 'nde fiyatlar 130 bin lira ve 140 bin lira olarak belirlendi, projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


30 Temmuz 2014 tarihinde teslim edilecek olan Karaburun Vadi Evleri 'nde 750 metrekarelik bahçe, yürüyüş yolları, ankastre ocak, ısı ve su izolasyonu, merkezi uydu sistemi ve ısıcam bulunuyor. Karaburun Vadi Evleri denize 5 dakika mesafede yükseliyor.


Telefon: 0535 039 99 44 

Web adresi: http://www.dcb.com.tr/

Ceren...