23 / 07 / 2024

d&d design berjer koltuk modelleri

d&d design berjer koltuk modelleri

Son yıllarda özgün ev dekorasyonlarının en parlak teması farklı zamanların iç içe geçmesi oldu. Siyah ve Beyaz renklerdeki kombinlerle ortaya çıkan bu eğilim Berjer olarak bilinen klasik koltuklarda iyiden iyiye netleşmeye başladı...

İronist Design Metal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İronist Design Metal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Hamit KAraaslan tarafından kuruldu.

İz Design Office Mimarlık Tasarım Ve Uygulama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İz Design Office Mimarlık Tasarım Ve Uygulama Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Emirahmetoğlu ve Gözde Emirahmetoğlu ortaklığında kuruldu.

Mata Design Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mata Design Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile M. Mustafa Güvey ve Tolgay Aras ortaklığında kuruldu.

Yelda Design İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yelda Design İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Yelda Ovissi Nourıkhameneh tarafından kuruldu.

Üçdörtgen Design Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Üçdörtgen Design Mimarlık Limited Şirketi Ümraniye’de   500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Somtaş tarafından kuruldu.

Petra Art Design İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Art Design İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Seçkin Akkuş ve Vedat Yıldız ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap International Design Awards'tan bronz ödül! 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları, 14. International Design Awards - IDA 2020 kapsamında mimari kategori Sosyal Konut dalında ödül aldı.

XL Mimarlık+Mühendislik'e The DNA Paris Design Awards 2020’den iki ödül!

The DNA Paris Design Awards 2020’de en iyiler ödüllendirild. XL Mimarlık+Mühendislik, “İrme Elektrik Genel Merkez Binası” ve “WITHCO Coworking Space” projeleri ile iki ayrı ödülü almaya hak kazandı.

Taşkent Uluslararası Havalimanı’na ‘Gümüş Madalya’ ödülü!

GMW Mimarlık tarafından tasarlanan Taşkent Uluslararası Havalimanı Amerika menşeli mimarlık ödülü International Design Awards 2019’da ‘’Mimari Tasarım’’ kategorisinde “Gümüş Madalya” ödülünü kazandı.

Treso İç Mimarlık imzası taşıyan Villa No7 ödüle layık görüldü!

Treso İç Mimarlık tarafından tasarlanan Villa No7 projesi, “European Property Awards 2019-2020” kapsamında “Interior Design Private Residence” kategorisinde ödüle layık görüldü...

Batı Design Mimarlık Mühendislik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Design Mimarlık Mühendislik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakan, Ender Doluca ve Hasan Özgül ortaklığında kuruldu.

iki design group, Asia Pacific Property Awards’ta 4 ödül kazandı!

İki Design Group, Asia Pacific Property Awards’tan 4 ödül kazandı. Özbekistan projeleriyle başarı sağlayan şirket, ödül sayısını 70’e çıkardı.

Artzen Design mekanlarınızı sanata dönüştürüyor!

İstanbul’un Boğaz ile buluştuğu, denizin yeşil ile kavuştuğu Anadolu Yakası’nın en güzel semtlerinden Çengelköy’de,  140 yıllık geçmişe sahip Tahir Paşa Konağı’nda yer alan Artzen Design dünyanın en iyi markalarını tasarım severlerle buluşturuyor.

d&d design berjer koltuk modelleri Haberi

d&d design berjer koltuk modelleri


Bugünlerde bir konfor klasiği olan Berjerler modern çizgilerle birleşerek özgün dekorasyonlarla konfor arayanları farklı bir zaman yolculuğuna çıkarıyor. Modern evlerin içindeki bu renkli zaman tüneli,  dünyanın en ünlü ünlü tasarım markalarından biri olarak kabul edilen Houzz imzasını taşıyan “Houndstooth Balloon Chair” modeliyle fantastik dekorasyon seçkisini de ele veriyor.


Türkiye’de yalnızca D&D Desing’da satışa sunulan “Houndstooth Balloon Chair” hem göz zevkini, hem gelenekleri hem de rahatlığı özne haline getiren kullanıcıya çok farklı bir ev sahipliğinin anahtarını teslim ediyor.


Ev dekorasyonunda mücevher olarak kabul edilen Masif ahşap iskelet üzerine pamuk iplikten dokuma kadife veya şönil kumaştan üretilen bu özgün Berjer, siyah ve beyaz renklerin eşsiz ve fantastik zıtlıklardan ortaya çıkan uyumunu gözler önüne seriyor.


Farkını tarzıyla ortaya koyanlardansanız; 75 cm genişliğinde 75cm derinliğinde 1.60...