05 / 05 / 2024

dd mortgage ak yatırım

dd mortgage ak yatırım

Türkiye’nin ilk mortgage kuruluşlarından DD Mortgage Haziran 2012’ de aldığı toplam 150 milyon liralık Kurul Kayıt limiti çerçevesinde 60 milyon lira nominal değerli ilk tahvil ihracını 7 Aralık 2012 tarihinde Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığı ile

Sıddık Yarman: Akıllı şehirler yaratmalıyız!

Sıddık Yarman, orta gelir düzeyini aşmak için belirlenen hedeflere ulaşabilmek için bir yol haritası çizilmesi gerektiğini belirtti. Yarman, " Elektronik, otomotiv ve enerji-enerji tasarrufu sektörüne önem verilmeli. Akıllı şehirler geliştirmeliyiz." dedi

Konut kredisi faiz oranlarında güncelleme!

Konut kredisi veren bankalardan Denizbank, Albaraka Türk ve DD Mortgage konut kredi faiz oranlarını güncelledi. Üç bankanın faiz oranlarında artış yaşandı. İşte faizlerde son durum...

Garanti Mortgage'ın web sitesi yenilendi!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin web sitesi www.garantimortgage.com güncel tasarım trendlerinden yola çıkılarak yenilendi. Bilgisayarların yanı sıra akıllı telefonlar ve tabletlerde de kolayca görüntülenebilen site, ziyaretçilerine kullanım kolaylığı sunuyor.

Konut kredisi faiz oranlarında düşüş yaşandı!

Seçimlerden sonra konut kredisi faiz oranlarının düşmesi beklenirken, bankalarda ciddi bir düşüş henüz yaşanmadı. Bugün DD Mortgage ve Halkbank faiz oranlarını aşağı çekti. İşte güncel faiz oranları...

Bankaların konut kredisi faiz oranlarında son durum!

Temmuz ayının ilk günlerinde en düşük konut kredisi faiz oranı yüzde 0,98'den başlıyor. En son güncelleme 29 Haziran'da DD Mortgage tarafından yüzde 0,94 olan faiz oranı, yüzde 0,98'e yükseltilmişti.

Banka konut kredi faizlerinde son durum!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarında bu haftanın ilk güncellemesi yapıldı. En düşük faiz oranı yüzde 0,96 ile DD Mortgage'ta uygulanıyor. İşte faiz oranlarında son durum...

Konut kredi faiz oranları bu hafta ikinci kez güncellendi!

Konut kredisinde en düşük faiz oranını veren DD Mortgage faizleri yükseltti. Pazartesi ve Salı güncellemesiyle bu hafta ikinci kez güncellenen oranlarda en düşük faiz 0,96'dan başlıyor.

DenizBank ile SS. Uşak Eymen Kooperatifi protokol imzaladı!

Yapılan anlaşmayla birlikte müşteriler SS. Uşak Eymen Kooperatifi evlerinin finansmanında DenizBank'ın uygun mortgage kredisinden yararlanarak ev sahibi olabilecek.

Konut kredisi faiz oranları düşüşte!

Kredi Pazarı konut kredisi faiz oranlarını güncelledi. Faiz oranları düşüşe geçti. 2 gün önceki listede Denizbank'ın ilk sırada yer aldığı kredi oranlarında DD Mortgage ilk sıraya yükseldi.

Konut kredileri faiz oranları ne durumda?

Konut kredisi faiz oranları güncellendi. 10 yıllık konut kredisi faiz oranlarına göre Yapı Kredi ve DD Mortgage yine ilk sıradaki yerlerini koruyor. Konut kredileri faiz oranları ne durumda? İşte cevabı...

Konut kredisi faizleri ne durumda?

10 yıllık faiz oranları Yapı Kredi ve DD Mortgage'da yüzde 0,91'den başlıyor. Kuveyt Türk ise yüzde 0,93 ile ikinci sırada yer alıyor.Konut kredisi faizleri ne durumda?

Konut kredisi faiz oranlarındaki son durum!

Konut kredisi faiz oranları güncellendi. Kredi Pazarı verilerine göre 10 yıllık faiz oranlarında Yapı Kredi ve DD Mortgage yüzde 0,91 ile ilk sırada yer alıyor.

Konut kredisi faiz oranları güncellendi!

Kredi Pazarı verilerine göre konut kredisi faiz oranları güncellendi. Yapı Kredi ile DD Mortgage yüzde 0,91 faiz oranı ile listede ilk sırada yer alıyor.

dd mortgage ak yatırım Haberi

dd mortgage ak yatırım


Türkiye’nin ilk mortgage kuruluşlarından DD Mortgage Haziran 2012’ de aldığı toplam 150 milyon liralık Kurul Kayıt limiti çerçevesinde 60 milyon lira nominal değerli ilk tahvil ihracını 7 Aralık 2012 tarihinde Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığı ile gerçekleştirdi. DD Mortgage tahvil ihracını  konut kredileri için kullandıracak. 


Aylık kupon ödemeli, 532 ve 728 gün vadeler için sırasıyla yüzde 8,50 ve 9,00 sabit getiri sağlayan DD Mortgage Tahvil’leri, satışının gerçekleştiği 4-5 Aralık 2012 tarihlerinde 2.4 kat taleple nitelikli yatırımcılara satıldı.  Sözkonusu tahviller İMKB kot dışı pazarda işlem göreceğinden ikincil piyasada da nitelikli yatırımcılar arasında alım-satımı mümkün olacak.

DD Mortgage'ın, bugüne kadar sermaye piyasalarından yaptığı üçüncü borçlanması sayesinde yatırımcı tabanını daha da...